- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ЗилЕнууУу
виждали ли сте да продават..зелена боя![]()
за коса..или има само оцветители..плс за малко инфо..ако знаете,кажете няква марка и цена..мерсиииииии...ПРОЛЕТ Е ВСИЧКО Е ЗилЕнууУу
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
опс..т'фа бях аз..забравих да се регнаПървоначално написано от Анонимко
![]()
обичкам си наскоОо!!
![]()
освен разни спрейове няма начин и да няма такива оцветители попитай в някой магазин за козметика където има бои и така . успех![]()
Един мой съученик беше решил да си боядиса зелена косата със спрей,но не му се получи цвета-стана някакво много странно зелено клонящо към кафеникаво.Но можеш пък да опиташ,нищо не губиш.Айде късмет
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
айде за найсти път питам с надежда...къде може да има временна или трайна боя(не спрей) зелена??!?!?!?!?
i az tva pitammmmm =D> =D>Първоначално написано от Jamalska
обичкам си наскоОо!!
![]()
В "На тъмно" май бях виждала, ама не съм сигурна какво точно беше.....![]()
Za kakvo si uni6to6ava6 kosata s himikali nqma smisal...
I worship His Shadow!
До сега не сйм попадала на эелена боя....!мисля че със спрей е най-добрия вариянт,ама не е трайно, а ти искаш да е трайно....Най-добре отиди в някой магаэин с коэметика и т.н и попитай
![]()
Късмет![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Еми и аз тва викам, ама тя си решава.Първоначално написано от Rogue
Пробвай с зелен спрей,все пак едва ли ще искаш няколко месеца след тва да ходиш с някакво избледняло зелено по косата!
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!
moje s balsam![]()
http://prize.bg/ensi
Или Тук!
Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!
Има зелени спрейчета , но за боя незнам.
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Еми има в На тъмно някфи временни за по няколко месеца!!!Първоначално написано от Анонимко