- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- spe6na nujda ot suvet!!!!
hora trqbva mi suvet!!! bqh na edin kupon i za malko 6tqh da se zabiq s mom4eto koeto haresvam ot mnogo vreme nasam i se poqvi nqkva pa4a(momi4e)i po4na da se varti samo okolo nego!!!!!molq kajete mi kak da q raskaram ot nego!
Moderated by Aleandra
т. 1 от Правилника!
Ми Привикай го и му кажи че го харесваш![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Ти си по загоряла от мен!
щом го постна в Секс!
Light The Universe
mi da ti kaja 4esno az purva se zavurtqh okolo nego,no po edno vreme nqkoi me vikna i kato se vurnah tq ve4e be6e tam!!!!
1. научаваш как се казва
2. дебнеш я докато е с пича
3. отиваш и съвсем непринудено казваш "оооо, пепи(примерно), ама ти кога излезе от болницата ?
не знаех, че сифилиса се лекува толкова бързо
4. оттегляш се
![]()
Хахаха кефишПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
Но по темата иначе,аз досега да съм я затапила тая пача 5 пъти хич да не ти пука,ако момчето си заслужва наистина \/
Every song ends,but that's no reason not to enjoy the music
Pa moje i swinska teniq ... ili kucheshka ... zawisi na kwo poweche ti prilicha huaxuhax :PПървоначално написано от Seizure of Power
Abe kak tei tq shte stypwa w twoita teritoriq be momiche,q i pokaji na taq koi e shefa![]()
или спинПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
трябва да е нещо, което има външно изражение и предизвиква погнуса и страхПървоначално написано от ChRiSTiaNo_07
сифилис е перфектно
![]()
може и кондиломи
Tova za sifilisa e ideq no prosto q eliminirai 4rez mom4eto badi po nastap4iva.
xaaxhaxhaxhax tva me razbi ot sqkade....Първоначално написано от Seizure of Power
lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****
bravyyyy na drygiq kupon tka napraviПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
Просто му кажи, че го харесваш и питай дали има нещо с онова момиче...
тва беше якоПървоначално написано от Seizure of Power
трябва да се пробва
или пък например,когато на мен ми е се изпречи някво момиче на пътя го разучавам,разбирам и най-малката подробност за него и в най-удобния случай го злепоставям уж неволно пред това момче което харесвам...или пък бъди по нахакана
![]()
![]()
Първоначално написано от Seizure of Power
hahah nai dobroto ne6to koeto 4uh do sega!!mnoo pravilno!!!
\
/
Be YoUrSeLF!!! AnD..hAvE FuN!!!
Точно тва тря да направиш. Ако играеш - печелиш , ако не играеш не печелиш. Надеждата крепи човек, ако те харесва ще е с теб, ако не, ще е с другата, средно положение няма (то има ма не е за препоръчване!)Първоначално написано от PaRkInSoN
насилствен начин : тегли й ножа ;![]()
Мирен начин: ми хвърляш се и ти върху , покрай или там дет требва него и действаш .....нема да я оставяш само нея покрай него![]()
ХАахахХахХАхХАХАхАххаХХА уби мееее ХАаххахаХХАХ тва е мноу добър план....ХАХАХаххахахаПървоначално написано от Seizure of Power
If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
------------------
Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава
хахахах Seizure of Power луд сии![]()
иначе по темата съм съгласна с това мнение![]()
Първоначално написано от Anf3tamin4o
f@nt@zi@
По-добре го остави сам да избере.
Абеееее,нееее!Недей!Глупос и говоряАааааааа...Еми,бори се за него.Не се отказвай пред всяка трудност.Бъди силна.Аз много бързо се отказвам и само се ядосвам,но поне ти бъди смела.Бутай му се и ти.Ти не знаеш ли какво да правиш?Това си е вроден инстинкт при всяка жена,момиче.Давай с трикчетата,за кой ги пазиш
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
уф колко си тъпа за да се полу4и "забиването" са нужни двама демек не го забивай пред вси4ки на купона ами ли4но 6тото примерно аз като съм в голяма компания толкова женски задници ми минават през ръцете 4е 4ак ме е срам някоя да не си помисли 4е влагам смисъл в обарването
Ооо не, не могаПървоначално написано от Pocu_Ty
![]()
Все повече започваш да ме кефиш![]()
Апък по тематаНай-добре не й се заяждай, за да не направиш лошо впечатление, а и момичето не е виновно, че си е харесало същото момче
Просто то ще си проличи дали той има някакъв интерес към теб.. и ако има едва ли някой би ти попречил.. но ако няма..
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.