- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kakvo stava s men???
predi 1 mesec se zapoznah s edno mom4e.tragnahme o6te vednaga 6tom se zapoznahme za6toto mn se haresahme(pone az taka mislq)...o6te sled 1 sre6ta az neprestanno misleh za nego-klikva6e mi prez 5-10 min,koeto me navejda6e na misalta 4e misliza men...zapoznah go s brat mi i toi ne go haresa,no na men mi be6e vse edno za6toto mn go haresvah.hodihme 1 sedmica no se vijdahme vseki den po4ti prez celiq den.zapo4nah da izpitvam ne6to kam nego,koeto nikoga ne sm izpitvala kam drugi takmo bqh gotova da my kaja kakvo zapo4vam da izpitvam kam nego kogato toi mi kaza 4e iska da si ostanem prosto dryjki.az estestveno ne mojah da se sdarja i salzite zapo4naha da mi te4at kato iz vedro.ot tozi den antatyk(ve4e 2 meseca) az ne moga da spra da mislq za nego ili spra za izvesno vreme(1-2 dena) no vse ne6to stava i pak zapo4vam da si mislq za nego...posvetih my milion stihotvoreniq...mn bezsanni no6ti sam izkarala v pla4 i me4ti po nego...vsqka ve4er nahlyva vav sani6tatat mi...(a kato se zamislq 4e daje bqh gotova da spq s nego sled izvesno vreme....
) minaha nqkolko dni i toi mi se obadi kato mi kaza 4e iska da izleznem...na sre6tata se natiskahme,celyvahme,obarvahme,govorihme(i kato znam 4e v razgovora se namesi i tova 4e vinagi pravi tka s bif6ite si gajeta...) i znaeh kakvo 6te stane...no az prodaljih obadih my se na sledva6tiq den a toi zapo4na da mi kazva 4e e zaet i takiva podobni.....edin deen ne izdarjah i my kazah vsi4ko...za 4yvstvata mi kam nego...4e ne sam my kykla s koqto moje da si igrae kogato my e kef i nai nakraq my kazah sbogom...sega mi se vkl mom4eta koito sa mn po gotini ot nego i iskat da izleznem no na men sarce ne mi dava za6toto ne moga da spra da mislq za nego...kakvo da napravq...molq vi se mn sam obarkana pomognete
![]()
Ми виж ся, щом така е почнал да увърта че бил зает и такива лайна (с извинение за думата ама тва ми е вродено да го казвам) значи само те е използвал.Моя съвет е да го забравиш и да гледаш напред.Повярвай ми няма да е последното момче в живота ти.Айде успех със завладяването на нови територии
![]()
Любовта е песен, но няма песен без край!
Life's a bitch!Depending on how you treat her!
Не си струва да се занимаваш с тоя,що не излезеш с някое др момче може да си допаднете,а и времето лекува![]()
И аз съм била обсебена от един човек, колкото и кратка да е била връзката ни, но всичко си минава и разбираш, че има много по-стойностни неща в живота.
Времето лекува. Хората са го казали.
И аз съм се тръшкала и ревяла за момче.. Само като си спомня ми става тъпо. Мечтала съм за нас и т.н.
Огромна тръпка ми беше това момче, но по-стойностните неща си идват със по-стойностните хора. А тоя тип не е кой знае каква стока!
Та аз срещнах стойностен човек.
Така ще стане и с тебеСпокойно.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
И аз съм бил така. И аз съм се пържил в котела с врящата вода. Сдадох багажа напрао за малко, ама ... реших да не се хабя за човек, който му е през .... за мен. Пооправих се, стегнах се, възобнових си предишния начин на живот и бях щастлив. Както казва Crazy`Witch , стойностните неща идват с по-стойностните хора!!!
Излез с друго момче гарантирам ти успех.Ти ся си мислиш,че не можеш да го забравиш с колкото и момчета да излезеш,но не е така.От личен опит ти казвам.Била съм в абсолютно същата ситуация.Излезеш ли с друг,който харесаш ще забравиш тоя.Успех миличка![]()
![]()
![]()
***You are always in my heart...You are always on my mind...***
А така... Дойде времето на справедливостта, най после и момичетата да усетят какво е да чуеш тая шибана реплика
Първоначално написано от Анонимко
az probvah da izlezna s dugo mom4e no mi be6e protiven,daje ima6e edin moment v koito imah 4ystvoto 4e celyvam biv6iq.....ne mojeh da izdarja pove4e taka i go zarqzah![]()
Тогава вече знаеш отговора на въпроса, който си задаваше. Жалко, че така се е получило, но такъв е животът просто..Първоначално написано от Анонимко
Явно няма чувства към теб и не знае какво иска.Ако изпитваше нещо, до сега мисля, че щяхте да сте заедно.Няма смисъл да се измъчваш за нещо, което дори и не е било.Играл си е с теб, а после като си му се обадила и той си е намерил оправдание.Това момче не заслужава да рониш сълзи за него.
Ох..колко познато донякъдеИ мен така ме използва едно момче,а дълго време след това "тичах" след него...Мина време и то притъпи болката от несподелената любов,но исках не исках - това беше положението. И до ден днешен това си ми беше първата любов и ми е тръпка... Но реалността беше тази,минало - и да плачех нямаше да върна дните . Смисъл от сълзи за човек,който явно не ме заслужаваше - НИКАКЪВ...
заеби го тоя,такива като него само залъгват момичето с "някакви чувства" и послее..все едно че не те познава,аре бегай тогава![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
ах..познато до болка. Аз също бях така мила и разбрах, че ако аз не си помогна никой друг няма да го направи.Въпреки подкрепата на приятели..познати.Просто продължи на пред и се опитвай да не мислиш за него..прави неща които те радват и забавляват..няма да стане бързо но ще стане :P Успехче и горе главата не е единтвен и не заслужава сълзите ти!![]()
Няма вечни приятели - има вечни интереси.Няма пълно щастие - има само щастливи мигове!
po4ti yspqh da go zabravq!!!no mi be6e trudno!skam da blagodarq na vsi4ki i da vi rakaja kakvo stana....edna ve4er bqh mn razstroena i re6ih da napravq ne6to otkoeto spored men 6te go zaintriguva.napisah si imeto my na lqvata mi ruka s nojica i igla(bole6e mn ne se opitvaite da go pravite!!!!)na sledva6tiq den 1 moq fr mu se obadi i mu kaza kakvo sm napravila a toi i e kazal 4e sum za ludnicata az mn se razstroih....prez tova vreme 1 mom4e zapo4na da mi pi6e...polu4i se s nego...hodim,no ponqkoga imam 4ustvoto 4e ne moga da go gledam pove4e,no ima momenti v koito se 4ustvam na 7 nebe.predi nqkolko dni biv6iq mi se obadi...i me popita kak sum i kak mi e rakata az mu kazah 4e sum mn dobre 4e sum go zabravila a toi mi kaza 4e iska da izleznem na kafe..sled tova zapo4na po skype da mi pi6e postoqnno obi4kam te i da mi pra6ta celuvki kakvo mu stava?...a sega6noto mi gaje i biv6oto sa fr i toi mn revnuva kato zagovorq za nego....dobre li se spravqm i normalno li e ponqkoga da mi se iska da skusam s mom4eto s koeto sm v momenta???pi6ete blagodarq vi predvaritelno :P
[quote="plamy_"]ах..познато до болка. quote]
сигорно на всеки 2-ри му е познато това![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Nqma smisal da se tormozish s nego.Izlez s drugo mom4e i shte se razseesh malko i sym sigurna 4e pone do nqkakva stepen shte spresh da mislish za nego.V kraina smetka mom4e se zabravq s drugo mom4e![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...