.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Какво да направя?

Бях на гости на роднини в едно село супер много хлътнах по едно момче... гледах ме се ала бала заговарухме се 3 пъти се засякохме той разбра, че ми е последната вечер и излезе, а предишните 2 не излизаше. Всичко беше яко, но "приятелката ми" почна да ме се натиска той флиртуваше с нея, но не спираше и да ме гледа и да се закача. Наще ми казват, че го е правел нарочна да ме ядосва, но аз не мисля така... аргоментите им са, че не и е обраштал внимание преди това.... Много се влюбех, но си нямма и идея какво да направя..грядят му е горе долу до моя имам му номера...но струва ли си???
    dA sE OpItAsH dA zAbRaViSh nQkOi kOiTo sI oBiChaL e sE eDnO dA sE OpiTvAsH dA zApOmNiSh nQkOi kOiTo nIkOgA nE sI sReShTaL ... !

Град
    Sofiq
    Mi macka obadi mu se,vijte se na po kafe,pogovorete si i ako ne stane ni6to hubavo,pone 6te si probvala i nqma da se 4udi6

Град
    Пловдив
    от опит глава не боли...обади му се,вижте се,може да се получи нещо

Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от PeAcH
    Mi macka obadi mu se,vijte se na po kafe,pogovorete si i ako ne stane ni6to hubavo,pone 6te si probvala i nqma da se 4udi6
    и аз съм на същото мнение!!!
    вижте
    любов любов защо си тъи сладка и жестока ти?
    живеи в живота има смисъл!
    няма невъзможни неща!
    обичаи за да будеш обичан!
    не се прави на такъв какъвто не си буди себе си!

За пореден път някоя тема опира до "добрите приятели" . Не моа да повярвам. И кво ще направят? И кво доказват с тва келешко държание? Е*и им майката и на двамата и да ходат да се оправат в на баба му обора!

Щом си влюбена в него.. Я по-добре нашрави някоя свалка.
    Как няма да си струва ..
    Врътни му едно телевонче. Аз така бих направила =)
    Поопознавате се.. ала бала Така стават те нещата.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от divo_kotence
    от опит глава не боли...обади му се,вижте се,може да се получи нещо
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Никога не съм се борила за момче и ми се струва супер нагло да го направя...тъпо е защото не ми е дал той номера си...колкото повече момчето знае, че го харесваме се ебава повече...
    dA sE OpItAsH dA zAbRaViSh nQkOi kOiTo sI oBiChaL e sE eDnO dA sE OpiTvAsH dA zApOmNiSh nQkOi kOiTo nIkOgA nE sI sReShTaL ... !

CALL HIM,AND ASK "WOULD YOU WANT GO WITH ME TO THE CINEMA?"

Аууу може ли на бг )))

probvai macka davai ne se spirai nito za mig az napraih edna takava gre6ka i sa sajelqvam mn qko...

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Превеждам:"Обади му се и го покани на кино." тва е ако мислиш че заради него си струва му се обади...

Guest
    mm kakvo da ti kaja... az li4no ne bih go tyrsila pove4e shtom e reshil da se pravi na interesen i da zalita po priqtelkata ti, a za neq ne se trevoji imam sestra i ponakoga i tq me predava taka vajnoto e da ima respect :P takiva mom4eta prosto gi otpishi :P zamisli se dali isaksh prosto edno lizane i 2 sedmici gadjeta i neshto drugo zashtoto ako e pyrvoto napravo otivash i mu se farlqsh na vrata nikoe mom4e nqma da te otreje :P

Мега фен Аватара на koalka
    Хубаво е, че сте близко.Обади му се, ако го харесваш и виж какво ще стане.Както казаха другите-нищо не губиш.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Аз бих пробвала :P Обади му се, излезте!

Ако стане - супер, ако не стане - голяма работа. Ще знаеш, че си пробвала.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Цитирай Първоначално написано от sherry
    Аз бих пробвала :P Обади му се, излезте!

Ако стане - супер, ако не стане - голяма работа. Ще знаеш, че си пробвала.
    Е тва е, повече няма нужда от коментари!

4р3

ми требва да поговориш с него ... можев пък да е искал да те накара малко да ревнуваш .. пък приятелката в кавички да е завиждала ... отиди пак на село сама и виж ко ша стане

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си