.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    редовна,но този път анони
    Guest

Moderated:И двамата нямаме смелостта да направим първата кра

първо здравейте.искам да ми помогнете малко ако е възможно.запознах се с едно мом4е,което ми допадна и сам сигурна че мнението му за мен с паралелно нас моето.въпроса е че вече 2 пъти ме изпраща до нас обаче никои от нас няма смелост да целуне другия.смятате ли че ще е нахално ако аз направя първата крачка или ще е по-добре да му напиша в скъпе нещо от сорта на "маи никои от нас няма смелостта да другия" и да видя каква е неговата реакция.ако някой има идея да я сподели

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Град
    Sofiq
    Mi drugiqt pat kato te izprati do vas,pribliji se do nego i ako o6te ne se e setil da te celunu,napravi parvata kra4ka ti,nqma ni6to lo6o v tova

Град
    Пловдив
    аз нямам навик да чакам..направо бих го целунала пък квот ще да става

Град
    нямам си на представа...
    ем явно е срамежлив човека...на PeAcH идеята е добра...

Ice_Queen *
    Guest
    Мързи ме да се регвам..а темата ми се видя сладка.
    Няма лошо 1вата крачка да я направиш ти,даже си мисля че на него ще му е многооо приятно
    Давай смело,както каза Пийч!

редовна,но този пут анони
    Guest
    да,ама и аз сам си малко срамежливичка и не бих ли могла да му пиша просто в скайп

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    ohhhhh,
    казахме ти!
    няма да го пишеш в скайп,а следващият път направо действаш!!!!
    няма цял живот да си срамежлива я!
    опитай де,няма да те изяде!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от редовна,но този пут анони
    да,ама и аз сам си малко срамежливичка и не бих ли могла да му пиша просто в скайп
    ех тоз скайп бе...остави го настрана..така нищо няма да стане...

Направо действай бе кво ти дреме поне ше си знаела че си си направила квото ти душа иска... и ще станеш по смела...
    аз така направих със гаджето ми... още на втората среща ме изпрати и аз веднага му се нахвърлих.. за което не съжалявам, вече 5 месеца сме заедно

i az s1m na mnenieto na drugite nqma smisal da go 4aka6 ako 4aka6 mom4etata donikade nqma da stigne6 nqma ot kakvo da te e sram USPEX!
    {}{P}{}

Guest
    да,той в момента е в скайп,и някак си се притеснявам да му пиша,защото вече 2-ри път ме изпраща,а аз нищо не направих,някакси ме гризе савестта,може би звучи глупаво,но...

Град
    Bourgas,Bulgaria
    Аз мойта приятелка толкоз време я изпращах до спирката и се нямах смелоста да я целуна и един ден ми вика "Ае де няма ли най после да ме целунеш" и то си са получи.Ама в твоя случай както казва PeAcH доближи се до него и...Айде успех
    Любовта е песен, но няма песен без край!
    Life's a bitch!Depending on how you treat her!

нападни го нео4аквано!!!

Guest
    нападни го нео4аквано!!!
    ок,така и 6те направя

Еми ти няма смисъл да се притесняваш той тряа да го гризе съвестта че не е направил нищо.Според мен няма нищо лошо първата крачка да направи момичета така че дейстай смело.А за Скайп спред мен нещата са по силни като си ги казвате лиже в лице

аз подкрепям мнението на swe3tb0x \/
    FuCk Is GoOd,FuCk Is FuNny,A LoT Of PeOpLe FuCk FoR MoNeY.If YoU ThInK ThE FuCk Is FuNny,FuCk YoUrSeLf AnD KeEp YoUr MoNeY!!!______________________________________

Супер фен Аватара на Sarabi
    Ох, тоя Скайп ще съсипе отношенията между хората! Спри за малко компютъра и излез с него. И го целуни. Само ще спечелиш. Няма нищо странно момичето да целуне първо. НИЩО ! И той го иска, няма да те изгледа странно, нито ще ти се разсърди, нито ще каже, че не си в ред. Напротив. Ще се изкефи на макс, момчетата обичат да ги четкат, а това за него ще е една много голяма четка. Зарадвай човека най- сетне, та да си наваксате пропуснатото през тези 2 пъти .
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Мега фен Аватара на koalka
    По-добре на живо, от колкото по скайп.Няма защо да се притесняваш-и двамата се харесвате, така че ако го целунаш няма да те отблъсне.Направи ти първата крачка и така за напред ще се отпуснете.

Re: ми то заглавие няма,просто прочетете

Цитирай Първоначално написано от редовна,но този път анони
    първо здравейте.искам да ми помогнете малко ако е възможно.запознах се с едно мом4е,което ми допадна и сам сигурна че мнението му за мен с паралелно нас моето.въпроса е че вече 2 пъти ме изпраща до нас обаче никои от нас няма смелост да целуне другия.смятате ли че ще е нахално ако аз направя първата крачка или ще е по-добре да му напиша в скъпе нещо от сорта на "маи никои от нас няма смелостта да другия" и да видя каква е неговата реакция.ако някой има идея да я сподели
    napravi go ti

Пък ако те е срам.. напий го и тогава Ама гледай да не е много пиян, че няма да помни и следващия път като види пак ще се сети за пиене

Супер фен
    Извинявай, ама вие на колко години сте...

Направо го целуни на следващия път, защото и аз като тебе ако бях продължила да чакам сигурно нямаше да съм с приятеля ми сега

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    Извинявай, ама вие на колко години сте...
    az na 16,a toi na 18

Повече от фен
    Град
    tam kudeto buinata treva pokla6ta divite lista

Re: ми то заглавие няма,просто прочетете

Цитирай Първоначално написано от редовна,но този път анони
    mi to ako 6te stane 6te stane...nqma kvo da priburzva6

Guest
    of,po4ti vseki ot vas e na razli4no mnenie,no az mislq sledva6tiqt put kato izlezem ako ne predprieme toi ne6to,sram ne sram az 6te sam.to na prikazki e lesno de,ama kvoto stane.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си