- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:И двамата нямаме смелостта да направим първата кра
първо здравейте.искам да ми помогнете малко ако е възможно.запознах се с едно мом4е,което ми допадна и сам сигурна че мнението му за мен с паралелно нас моето.въпроса е че вече 2 пъти ме изпраща до нас обаче никои от нас няма смелост да целуне другия.смятате ли че ще е нахално ако аз направя първата крачка или ще е по-добре да му напиша в скъпе нещо от сорта на "маи никои от нас няма смелостта дадругия" и да видя каква е неговата реакция.ако някой има идея да я сподели
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Mi drugiqt pat kato te izprati do vas,pribliji se do nego i ako o6te ne se e setil da te celunu,napravi parvata kra4ka ti,nqma ni6to lo6o v tova![]()
аз нямам навик да чакам..направо бих го целунала пък квот ще да става![]()
ем явно е срамежлив човека...на PeAcH идеята е добра...![]()
Мързи ме да се регвам..а темата ми се видя сладка.
Няма лошо 1вата крачка да я направиш ти,даже си мисля че на него ще му е многооо приятно
Давай смело,както каза Пийч!![]()
да,ама и аз сам си малко срамежливичка и не бих ли могла да му пиша просто в скайп![]()
ohhhhh,
казахме ти!
няма да го пишеш в скайп,а следващият път направо действаш!!!!
няма цял живот да си срамежлива я!
опитай де,няма да те изяде!
2 т. от правилника. Бан на профил
ех тоз скайп бе...остави го настрана..така нищо няма да стане...Първоначално написано от редовна,но този пут анони
Направо действай бе кво ти дреме поне ше си знаела че си си направила квото ти душа иска... и ще станеш по смела...
аз така направих със гаджето ми... още на втората среща ме изпрати и аз веднага му се нахвърлих.. за което не съжалявам, вече 5 месеца сме заедно
i az s1m na mnenieto na drugite nqma smisal da go 4aka6 ako 4aka6 mom4etata donikade nqma da stigne6 nqma ot kakvo da te e sram USPEX!![]()
{}{P}{}
да,той в момента е в скайп,и някак си се притеснявам да му пиша,защото вече 2-ри път ме изпраща,а аз нищо не направих,някакси ме гризе савестта,може би звучи глупаво,но...
Аз мойта приятелка толкоз време я изпращах до спирката и се нямах смелоста да я целуна и един ден ми вика "Ае де няма ли най после да ме целунеш" и то си са получи.Ама в твоя случай както казва PeAcH доближи се до него и...Айде успех![]()
Любовта е песен, но няма песен без край!
Life's a bitch!Depending on how you treat her!
нападни го нео4аквано!!!
нападни го нео4аквано!!!
ок,така и 6те направя![]()
Еми ти няма смисъл да се притесняваш той тряа да го гризе съвестта че не е направил нищо.Според мен няма нищо лошо първата крачка да направи момичета така че дейстай смело.А за Скайп спред мен нещата са по силни като си ги казвате лиже в лице![]()
аз подкрепям мнението на swe3tb0x \/
FuCk Is GoOd,FuCk Is FuNny,A LoT Of PeOpLe FuCk FoR MoNeY.If YoU ThInK ThE FuCk Is FuNny,FuCk YoUrSeLf AnD KeEp YoUr MoNeY!!!______________________________________
Ох, тоя Скайп ще съсипе отношенията между хората! Спри за малко компютъра и излез с него. И го целуни. Само ще спечелиш. Няма нищо странно момичето да целуне първо. НИЩО ! И той го иска, няма да те изгледа странно, нито ще ти се разсърди, нито ще каже, че не си в ред. Напротив. Ще се изкефи на макс, момчетата обичат да ги четкат, а това за него ще е една много голяма четка. Зарадвай човека най- сетне, та да си наваксате пропуснатото през тези 2 пъти.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
По-добре на живо, от колкото по скайп.Няма защо да се притесняваш-и двамата се харесвате, така че ако го целунаш няма да те отблъсне.Направи ти първата крачка и така за напред ще се отпуснете.
napravi go tiПървоначално написано от редовна,но този път анони
Пък ако те е срам.. напий го и тогаваАма гледай да не е много пиян, че няма да помни и следващия път като види пак ще се сети за пиене
![]()
Извинявай, ама вие на колко години сте...![]()
Направо го целуни на следващия път, защото и аз като тебе ако бях продължила да чакам сигурно нямаше да съм с приятеля ми сега![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
az na 16,a toi na 18Първоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
mi to ako 6te stane 6te stane...nqma kvo da priburzva6Първоначално написано от редовна,но този път анони
of,po4ti vseki ot vas e na razli4no mnenie,no az mislq sledva6tiqt put kato izlezem ako ne predprieme toi ne6to,sram ne sram az 6te sam.to na prikazki e lesno de,ama kvoto stane.![]()
![]()