- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:И двамата нямаме смелостта да направим първата кра
Ами тогава за какъв срам говорим... Би трябвало да сте преодолели вече тази фаза, но тъй като още не сте, сега му е времето. Все някой трябва да направи първата крачка, а защо, ако той е по-притеснителен от теб, това да не си ти... Следващия път като се видите направо действай, че времето минава ли, минава...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Аз също имам такъв проблем...може би ме е страх, а може би и ме е срам!все пак аз съм на 12 а Той е на 16!Супер близки сме, а на първата ни среща само се прегърнахме и на двамата ни личеше колко сме притеснени и срамежливипомогнете моля ви
![]()
oo deistvai ti i az taka se sramuvah i nito mom4eto nito az se prestr16avahme da se celunem oba4e nakaraq az ne izd1rjah i go celunah i toi ne me otbl1sna adrenalin1t deistva mn dobre ama ti deistvai da ne propusne6 6ansa si a te mom4etata sa malko nedosetlivi i strahliva za tova momi4etata kato 4e li trqbva da sme p1rvite koito poemat iniciativata za tova deistvai zatvarq6 o4i i![]()
Лудите движат света.
Аз попринцип съм срамежлива и няма да го целуна,но ти си си ти!Целуни го пък квот ще да става
Стана ми интересно като четох.![]()
Следващият път действай и пиши какво е станало :}
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
horaa,mersi vi mnogo,vse o6te stra6no me e sram,no kakvoto stane.ako imam vazmojnost 6te napravq purvata kra4ka,ako ne dano puk toi se doseti \
/ .
Няма от какво да те е срампросто го направи. Желая ти успех
![]()
Когато идва любовта, сърцето ти се пълни, а мозъка изпразва. Но когато замине си тя, сърцето те боли, а мозъка трепти...
здравейте,пак съм аз.а бих искала да ви задам още едно въпросче,което може да ви се стори малко глупавичко-когато направя пурвата крачка целувката трябва ли да е с език или просто така-лека целувчица по устните.
![]()
Ами започни само по устните. Ако и той прояви желание ще минете и на езика.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
zdraveiteee,pak sam az.iskam samo da se pohwalq,s tova mom4e sno6ti izleznahme i se celuvahme,ve4e sme zaedno i az mn se radvam i iskam da vi blagodarq mn mn mn za koraja i savetite,koito mi dadohte.super qki ste
\
/
Ее честито, поздравявам те
И браво за смелостта, само така се постига всичко..![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.