.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    Извинявай, ама вие на колко години сте...
    az na 16,a toi na 18
    Ами тогава за какъв срам говорим... Би трябвало да сте преодолели вече тази фаза, но тъй като още не сте, сега му е времето. Все някой трябва да направи първата крачка, а защо, ако той е по-притеснителен от теб, това да не си ти... Следващия път като се видите направо действай, че времето минава ли, минава...

Deschety
    Guest
    Аз също имам такъв проблем...може би ме е страх, а може би и ме е срам!все пак аз съм на 12 а Той е на 16!Супер близки сме, а на първата ни среща само се прегърнахме и на двамата ни личеше колко сме притеснени и срамежливи помогнете моля ви

Град
    in the sky next to 7th cloud
    oo deistvai ti i az taka se sramuvah i nito mom4eto nito az se prestr16avahme da se celunem oba4e nakaraq az ne izd1rjah i go celunah i toi ne me otbl1sna adrenalin1t deistva mn dobre ama ti deistvai da ne propusne6 6ansa si a te mom4etata sa malko nedosetlivi i strahliva za tova momi4etata kato 4e li trqbva da sme p1rvite koito poemat iniciativata za tova deistvai zatvarq6 o4i i
    Лудите движат света.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Аз попринцип съм срамежлива и няма да го целуна,но ти си си ти!Целуни го пък квот ще да става

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Стана ми интересно като четох.
    Следващият път действай и пиши какво е станало :}
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

mi to i az taka ponqkoga prava purvata kra4ka sama taka 4e edvali 6te e problem ti da naprai6 purvata!!!taka 4e mila davai

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Guest
    horaa,mersi vi mnogo ,vse o6te stra6no me e sram,no kakvoto stane.ako imam vazmojnost 6te napravq purvata kra4ka,ako ne dano puk toi se doseti \/ .

Град
    На дЪнОтО На оКеАнА.. :)
    Няма от какво да те е срам просто го направи. Желая ти успех

Когато идва любовта, сърцето ти се пълни, а мозъка изпразва. Но когато замине си тя, сърцето те боли, а мозъка трепти...

редовна,но този път анони
    Guest
    здравейте,пак съм аз.а бих искала да ви задам още едно въпросче,което може да ви се стори малко глупавичко -когато направя пурвата крачка целувката трябва ли да е с език или просто така-лека целувчица по устните.

Супер фен Аватара на Sarabi
    Ами започни само по устните. Ако и той прояви желание ще минете и на езика .
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Guest
    zdraveiteee,pak sam az .iskam samo da se pohwalq,s tova mom4e sno6ti izleznahme i se celuvahme,ve4e sme zaedno i az mn se radvam i iskam da vi blagodarq mn mn mn za koraja i savetite,koito mi dadohte.super qki ste \/

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Ее честито, поздравявам те
    И браво за смелостта, само така се постига всичко..
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си