- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kogato se napiq....
ми снощи аз попринцип досега не съм повръщал от алкохол (дай боже ида не става) демек успявам да се контролирам по-някъв начин ама снощи буквално се разбих на рд-то на един френд неска ми рапраят как съм започнал да ги уважавам всичките и т.н как съм обикалял църквата на 4тири крака и аз не знам (май само попа беше по-пиян от мене )
пиенето е хубаво нещо
осирането не![]()
kakvo ako taka iskam taka jiveq
сдърпах се с един идиот в дискотеката, единствено съжалявам, че крака не ми се отпусна малко по-силно![]()
Popricnip kogato sm piqna .. zapochwam da placha , zashtoto se chuwstwam super zle .. ;]]] e wseki lud s nomer si .. wse pak![]()
оооо и на мене ми се е случвало ...супер гадно е някво щото хората те гледат супер странно ...тапа раутаПървоначално написано от Ulety
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Смея да кажа, че тъпи неща не правя.На мен не ми е цел да се напивам.Пия, защото ми е приятно.
Ami samo vednuj sujelqvah che sum se napila tva beshe kogto go napravih go za purvi put i to s momche koeto mi "beshe" priqtelA inache nalitam na momchetata okolo men
Ama se zabavlqvam de \
/
....be6e da reva, za nqkoi koito dori ne moje da me pogledne pravo v o4ite i ne mu puka za men![]()
ми последния път беше на Р.Д..не бях кой знае колко пияна ,но все пак леко неадекватна... обух хавайските гащета на рожденика и една риза с цветенца,сложих си некви цветя в косата и излязох на улицата и нещо пяхме там...
от тогава ми викат хавай или хаваец![]()
всичко е документирано и са като гледам кво е било ми става мн весело![]()
иначе много рядко пия... само по някъв повод
[uАми последното беше на НГ. Така съм се напила, че не помня нищо обаче ми разказаха, че съм искала да се самоубия и такива мити работи.][/u]
Винаги си казвам, че отново няма да плача.
Повтарям си няма от болка да се влача.
Дори от очите да не потичат сълзи,
ръце протягам за да уловя нечии мечти.
аз на една Нова година се напих и нещо се изнервих и извадих пистолета и за малко да гръмна единЗатва вече като съм пиян мисляпреди да правя нещо
![]()