.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Guest
    ми снощи аз попринцип досега не съм повръщал от алкохол (дай боже ида не става) демек успявам да се контролирам по-някъв начин ама снощи буквално се разбих на рд-то на един френд неска ми рапраят как съм започнал да ги уважавам всичките и т.н как съм обикалял църквата на 4тири крака и аз не знам (май само попа беше по-пиян от мене )

пиенето е хубаво нещо
    осирането не
    kakvo ako taka iskam taka jiveq

Голям фен
    Град
    sofia
    сдърпах се с един идиот в дискотеката, единствено съжалявам, че крака не ми се отпусна малко по-силно

Popricnip kogato sm piqna .. zapochwam da placha , zashtoto se chuwstwam super zle .. ;]]] e wseki lud s nomer si .. wse pak

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от Ulety
    Popricnip kogato sm piqna .. zapochwam da placha , zashtoto se chuwstwam super zle .. ;]]] e wseki lud s nomer si .. wse pak
    оооо и на мене ми се е случвало ...супер гадно е някво щото хората те гледат супер странно ...тапа раута

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен Аватара на koalka
    Смея да кажа, че тъпи неща не правя. На мен не ми е цел да се напивам.Пия, защото ми е приятно.

Guest
    Ami samo vednuj sujelqvah che sum se napila tva beshe kogto go napravih go za purvi put i to s momche koeto mi "beshe" priqtel A inache nalitam na momchetata okolo men Ama se zabavlqvam de \/

Град
    on the dark side of the moon
    ....be6e da reva, za nqkoi koito dori ne moje da me pogledne pravo v o4ite i ne mu puka za men

Град
    София
    ми последния път беше на Р.Д..не бях кой знае колко пияна ,но все пак леко неадекватна ... обух хавайските гащета на рожденика и една риза с цветенца,сложих си некви цветя в косата и излязох на улицата и нещо пяхме там...
    от тогава ми викат хавай или хаваец
    всичко е документирано и са като гледам кво е било ми става мн весело
    иначе много рядко пия... само по някъв повод

[uАми последното беше на НГ. Така съм се напила, че не помня нищо обаче ми разказаха, че съм искала да се самоубия и такива мити работи.][/u]

Винаги си казвам, че отново няма да плача.
    Повтарям си няма от болка да се влача.
    Дори от очите да не потичат сълзи,
    ръце протягам за да уловя нечии мечти.

аз на една Нова година се напих и нещо се изнервих и извадих пистолета и за малко да гръмна един Затва вече като съм пиян мисляпреди да правя нещо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си