.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Диетата на Синди Краъфорд. Какво мислите?

Здравейте ! Аз съм нова в този форум и много ми харесва. Поне мисля, че все пак тук смe teens, и ако пусна някоя диета, която лишава от доста неща и е малко по от типа "глауване" Вие няма да започнете да пишете: "това е пълен глат, така не се отслабва.." или "ще се повредиш и т.н....." . Защото по-възрасните(говоря за по-голямата час от тян де за всички естествено) явно си мислят , че може да се отслабне ей така от самосебе си без даже и да положиш някакви усилия .. НО аз определено не съм на това мнение, и защото лятото идва, на 20 юни заминавам на почивка и ще съм все около хубави високи слаби какички(леле как звучи само ) май трябва и аз да се стегна и то яката. Та имам около 2 месеца и половина..., за да отслябна и да се стегна и то доста ..
    Та аз съм 161см. и тежа около 58 кг.(не съм се мерила от доста отдавна и може и да Ви лъжа, но съм някъде там ). Искам да смъкна около 7-8кг. за тези 2 месеца и половина.. И сега се чудя дали изобщо е възможно това. И от адски много време все започвам нещо и все не го изпълнявам .. Та сега съм се спряла на тази диета:
    диета със сокове на Синди Краъфорд
    Спазва се 10 дена, има подготовка 3 дена.
    Първи и втори ден"
    закуска: прясно изцеден сок.
    обяд: картоф, сварен с кожата и подправен с масло и зеленчукова салата.
    вечеря: картоф, сварен с кожата, и задушени зеленчуци.
    между основните хранения:чаша сок.
    Трети ден:
    закуска: плодов или зеленчуков сок, разреден с вода.
    обяд: зеленчукова супа
    през втората половина на деня: чай(разхлабващ или някакъв друк, но без захар).
    Същинска диета - 5 дена
    закуска: чай или вода; 100мл. овесена отвара; 1 чаена лъжичка бирена мая, разтворена в 200мл. вода..(но това едва ли ще мога да гоправя, може би само чай и овесена отвара).
    обяд: 200мл. плодов или зеленчуков сок разреден с вода,
    вечеря: порция топул зеленчуков бол'он , билков чай, вода.
    Препоръчва се повече сън.
    Захранване - 2 дни
    1-ви ден:
    закуска: чай или вода
    обяд: 1 ябълка
    вечеря: гъста зеленчукова супа
    закуска: мюсли
    обяд: салата от варени картофи(без сосове)
    вечеря: задушени зеленчуци, варен картоф

Това е диетата, която мисля(надявам се и ще успея) да спазвам. Може би с малко фитнес(нямам и много време, на училище съм от 8ч. со 16ч.).
    Какво ще кажете, какво е Вашето мнение?
    Мерси предвартелно ! И приятен ден на всички .

Еми..на мен не ми харесва много тази диета и без това съм против диетите по добрер фитнес и малко ограничение в храната отколкото това....емм т'ва си е лично мое мнение
    Приятелската обич казва:

"Ако някога се нуждаеш от нещо,

аз ще съм тук"

Истинската любов казва:

" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"

- Jimi Hollemans -

mi ot tva 6te otslabne6 super mnogo ... ooo i moje da hvane6 bulimiq ili anoreksiq ... ni6to seriozno, nali?! Tva e mn lo6a dieta mace ... po dobre q zabravi ... moje da se razbolee6 ne6to taka 4e ..... otkaji se.
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Guest
    ОХХ, мислите ли? Нали знаете и аз като повечето други като видя някаква диета и веднага започвам да си мисля, че това е диетата за мен, и че тя ще ми помогне да отслабна, но все не става... и много съм се отчаяла . А проблемът, е че нямам много време за фитнес, защото след училище обикновенно съм скапана, пък и там не ям(храната просто е ужаснаа , все някакви спагети и т.н. а на мен не ми се иска да ям такива неща..). Та храня се към 7.30ч. и после в 14ч във фитнеса нито имам енергия, нито желание, нито нищо . И за това си търсех някаква такава диета, която да не е нужно мнооого движение, защото нямам възможност. Иначе се прибирам и ходя на училище пеш (30мин отиване и 30мин. връщане), но това не е достатъчно.. И вече не знам .. ..
    Кажете/предложете нещо, ако имате някакви идеи или нещо такова . Ще Ви бъда много благодарна !
    пп;Мерси за бързите и откровени отговори !

ах тез момичета немоа ва разбера кви диети кви пет лева ми представете си че хванете анорексия после кво ще правите познвам такова момиче дето беше на диета и хвана анорексия и после стана като кокал.. направо ужас..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Guest
    пълна простотия....

Голям фен
    Това е глупаво.Един месец няма да ядеш и после ще си натрупаш килцата за отрицателно време пак.Просто се научи да ядеш здравословно-хапвай повече плодове и зеленчуци.Изключи всичко тестяно от менюто си-хляб,банички,бисквитки и т.н.Яж не тлъсто месо и пий натурални сокове,а не газирани напитки.
    Успех.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си