- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мастурбирали ли сте докато сте в мензис
прайли ли сте тва ? кофти би било ама може някой да го е прайл поне повърхностно някак си..е?
malko me e gnus a i + tva si imam extra mom4e i ne mi trqq da mastrubiram :P
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
Това е отвратително, бе! Трябва да си ебати загорялата и въпреки това... но хора всякакви
![]()
Първоначално написано от исси
![]()
ЛиЛии нещо толкоз загоряло като авторката ми тряя!![]()
Light The Universe
OMG тва е гнусно и извратеноПървоначално написано от исси
![]()
tova e super otvratitelno..... puk i po princip az ne pravq takiva raboti....kofti mi e nqkak...zatva si namiram hora za celta![]()
no nikoga v cikul...otvrat
lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****
Aeheheh e 4ak tolkoz propadnala daje i az ne sum![]()
Едно обаче не ми стана яснО! Всички не сте го правили, а казвате, че е отвратително, от къде знаете след като не сте го правили? ахаххаа
Ami are ti det si go praila razkaji![]()
Нещо паметта ли ми изневерява незнам какво, ама не си спомням да съм споменавала, че съм го правила...Първоначално написано от ss.E.x
Отвратена съм от себе си...
Да, правила съм го. Измиваш си се, слагаш си тампон и клиторчето ще ти е чистичко и готово за мастурбация. Определено не е по-"мръсен"отколкото другите дни.
oo da est ne propuskam seda kat debil i si burkam xaxa i se macam i posle si blija prustite a gajeto sedi i me gleda i mu tekat ligite
i po4va da me lijee i celite se izmacvame v kruv i macame si4ko 4a6afite sebe si praim mazalo e i v banqta se 4eknem mani mani
Хахах, и по- лоши неща съм правила докато съм била в цикъл. А като прочетох горните коментари чак се почувствах извратена... горда съм от себе си.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
ден и нощnon-stop
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Аз:
бля-бля-бля
![]()
![]()
![]()
Това е адски нехигиенично
![]()
Не съм го правила, защото по време на цикъл въобще не ми е приятно да го правя.
Първоначално написано от Анонимко
Какви жертви правите за таз любов......
![]()
![]()
![]()
ti dobre li su?????
Същото...Първоначално написано от koalka
Тогава нямам желание за нищо.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
ми не не съм... но мисля 4е ако знаеш как няма да е ло6о... може да пробвам, зависи колко съм загоряла
но съм го правила в бяната с френда по време на цикъл ;( то все същата...на мен ми бе6е некомфортно , на него не му пукаше.
не знам мом4етата не ги спира нищо...ако искат женско!
Пишете ме и мен.Първоначално написано от ThePainIsReaL
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up