.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    .........................
    Guest

Moderated: За колко време сперматозоидите стават негодни за

iskam da pitam za kolko vreme spermatozoidite stavat negodni za oplojdane sled kato NE sa popadnali vuv vlagali6teto. iii moje li da sum bremenna ako vurhu prustite na priqtelq mi e imalo popadnala sperma i mi e bruknal sled okolo 1 min?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

За няколко секудни в кислородна среда.

Guest
    aide pls kajete de 4e mn se pritesnqvam a o6te ima vreme da piq hap4e ako ima nqkakuv risk

Голям фен
    Зависи, 1 мин е доста кратко време, за да умрат, но след около 10 мин вече не ги бива

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    За няколко секудни в кислородна среда.
    Не че нещо ма искам да те опровергая. Правихме го с приятелката ми. Беше ни 2рия път. Направихме го веднъж, после веднага след тва още веднъж. Не се усетих на време, но не бях свръшил още и се сецнах. Викам й ; абе аз не бях до банята. От там едно скумичкане, едно нервничене, баси майката. Ма кфо беха минали м/у 5 и 8 мин. м/у първото и второто "боцкане". Спокойно и викам : Четох в Уикипедиа и пишеше не повече от 60 сек в нормална среда и до 2-3 дни в специална (лабораторна). След теста за бременност, друго пеех и се молех. Добре че сичко беше окей накрая. Та така че нишо не се знае. Супер индивидуално е тва. Баси белята. По-добре със средства , въпреки че, аз не използвам такива, от както съм с моето маце и другото което е, не бързай да я обладаваш пак. Иди метни един душ пък после си се закачайте.

Guest
    emi az drugo pitah.edno e da ti e ostanalo po penisa i pak da i go vkara6 a drugo e da e popadnalo suvsem malko vurhu prusti i 4ak sled toga da ti bruknat i to ne vednaga.
    pls daite i drugi mneniq 4e se pritesnqvam mnogo.ima li 6ans taka da zabremeneq?

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    НИКАКЪВ ШАНС НЯМА.

Радвай се там..
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

4uvala sum 4e vednaga umirat ako ne sa v vlagali6teto taka 4e spored mene nqma 6ans da zabremenee6. No puk sum 4uvala su6to 4ee napulno umirat za nqkolko minuti zaa tova neka i drugi da si kajat mnenieto da ne te izluja

Постинора е 10лв.По-добре отиди и ги дай сега,отколкото после повече за аборт.Това е моето мнение!Човек винади трябва да играе на сигурно
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Guest
    da znam 4e po dobre da deistvam na sigurno noo ako nqma na4in da zabremeneq po dobre da ne se tup4a izli6no s hap4eta.a i dosta hora kazaha 4e spermatozoidite burzo umirat.

moje li i drugi mneniq da 4uq za da znam naistina kakvo da pravq.pls neka nqkoi naistina koito znae da kaje!!!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от .........................
    da znam 4e po dobre da deistvam na sigurno noo ako nqma na4in da zabremeneq po dobre da ne se tup4a izli6no s hap4eta.a i dosta hora kazaha 4e spermatozoidite burzo umirat.

moje li i drugi mneniq da 4uq za da znam naistina kakvo da pravq.pls neka nqkoi naistina koito znae da kaje!!!
    Аз май ти казах...
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Фен
    Град
    преместих се
    Пък на мен майка ми ми каза, че една нейна приятелка забременяла навремето след като мъжа и свършил във ваната във водата, докато те били двамата в нея.. там какво било не можах много да разбера... ама не знам не мога да се сетя

Oh, Why did you leave me?It wasn`t meant to be.It`s over...Oh, I hope you`re happy..You were the one for me.I`ll love you to the end of time

Цитирай Първоначално написано от iNsaNE`giRL
    Пък на мен майка ми ми каза, че една нейна приятелка забременяла навремето след като мъжа и свършил във ваната във водата, докато те били двамата в нея.. там какво било не можах много да разбера... ама не знам не мога да се сетя
    Тва ме уби

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от iNsaNE`giRL

mi az mislq,che tva ne e vazmojno

Що пък да е невъзможно?
    Водата е мнооого благоприятна за сперматозоидите.

hfghdfhd
    Guest
    napylno e nevyzmojno tova s vanata...spermatozoidite sreda ot (40-50) gradusa se "svarqvat" za sekundi, a pyk ne vqrvam tezi vliubenite da sa se kypali v studena voda...
    a pyk ina4e po osnovnata tema- spermatozoidite umirat za okolo minuta nqkyde... ako ste vijdali spermata otna4alo e bqla sled okolo minuta stava prozra4na...a pyk ina4e nemoje da si bremenna zashtoto edno 4e e minala 1 minuta i drugoto 4e za da stignat spermatozoidite do qicekletkata trqa da "se iztrelqt" navytre...spokoino nqma kakvo da se pritesnqvash

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си