.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Chiburashka
    Guest

Malka sam i me e strah

nai haresvam da iseram edno kravaiche tq da go nalapa da go zdavche dore posle da mi lapa i nakraq da mi se izpliue v liceto dokato nashe berat lozeto i lelq kichka im kazala che chicho ahmet mu dignali zaplatat dolu v zavoda i nakraq neznam ma mai gadjeto mi e bremenno i pih malko postinor mesto neq i sega churkata mi se smali ot 5 na 2 sm ma ne mi puka shoto klasnata kaza che moje da nqmam dvoiki za sroka i she moga da hodq dolu v krachmata da se napiq s chinka mi petq deto e nai rabotnata moma i basha i e injiner v kremikovci i otgovarq dali prezidenta she povtori mandata si ili dolo komshikata she si zagoli slivata na sabranieto na vhoda za da moje bloka da si plati vodata nz vie mi kajete dali e normalno tova??

Guest
    xaxa abatee i ti si nekuf maniak xaxa radva6 xaxa misleh si 4e nema po zle ot mene ma ve4e sum spx xaxa

Guest
    i za prostotiqta se iska akal

Аааааaaaaa не
    За тва ще кажа просто - No Coment, ама все още ми е интересно на колко си години че да ги измисляш такива
    SaY WhAt YoU wAnT tO... I'lL nEvEr LeT yOu WiN!!!

Re: Malka sam i me e strah

Цитирай Първоначално написано от Chiburashka
    nai haresvam da iseram edno kravaiche tq da go nalapa da go zdavche dore posle da mi lapa i nakraq da mi se izpliue v liceto dokato nashe berat lozeto i lelq kichka im kazala che chicho ahmet mu dignali zaplatat dolu v zavoda i nakraq neznam ma mai gadjeto mi e bremenno i pih malko postinor mesto neq i sega churkata mi se smali ot 5 na 2 sm ma ne mi puka shoto klasnata kaza che moje da nqmam dvoiki za sroka i she moga da hodq dolu v krachmata da se napiq s chinka mi petq deto e nai rabotnata moma i basha i e injiner v kremikovci i otgovarq dali prezidenta she povtori mandata si ili dolo komshikata she si zagoli slivata na sabranieto na vhoda za da moje bloka da si plati vodata nz vie mi kajete dali e normalno tova??
    НЕЧОВЕК

Мда определено
    Някой ден ще умра докато чета нещо подобно
    SaY WhAt YoU wAnT tO... I'lL nEvEr LeT yOu WiN!!!

уоу ти направо ме разби
    WaTcH oUt PuNk Is CoMiNg

т. 11 от Правилника!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си