.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

Moderated: Възможно ли е това да са били оргазми, а не...

значи лизах приятелката си 30 минути , на нея и се припика , след това правехме секс 20 минути , при което пак и се припика , а пък беше пила само 1 чаша с вода.. бях чел че усещането при жените преди оргазъм е все 1 ти се припикава , възможно ли е това да са били оргазми , а не да и се е пикаело.. благодаря предварително

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

А иначе по темата: Ако са били оргазми най-вероятно щеше да разбереш... Абе я вземи я питай, така ще си сигурен

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    9 и 10 точка от правилника!
    SaY WhAt YoU wAnT tO... I'lL nEvEr LeT yOu WiN!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Ми да, когато момичето е възбудено може да има чувството, че й се ходи до тоалетната.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ми да, когато момичето е възбудено може да има чувството, че й се ходи до тоалетната.
    Съгласна
    ***You are always in my heart...You are always on my mind...***

Супер фен
    Да, напълно възможно е, и особено, ако приятелката ти няма много опит, когато получи оргазъм може да помисли, че и се пишка...

Цитирай Първоначално написано от koalka

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Отначало имах такова усещане, но сега се поизгуби. миличък, просто й притискаш пикочния мехур и колкото и малко да има в него усещането,че ти се ходи по малка нужда се изостря. няма общо с оргазма.

Guest
    Благодаря на модераторите за сериозното отношение към темата Ако следващия път ( за 2 месеца 1 път имахме шанс ) се повтори смятам да поговоря с нея , защото сега ми се вижда неудобно..А относно пикочния мехур какво трябва да се направи за да се избегне максимално притискането му ?

Guest
    Споделям същият проблем, моята приятелка като се възбуди и ходи по малка нужда през 5секунди... и то така мине страста и възбудата у нея направо И аз пак на сухо

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Благодаря на модераторите за сериозното отношение към темата Ако следващия път ( за 2 месеца 1 път имахме шанс ) се повтори смятам да поговоря с нея , защото сега ми се вижда неудобно..А относно пикочния мехур какво трябва да се направи за да се избегне максимално притискането му ?
    Общо взето нищо не можеш да направиш. Просто тя да ходи до тоалетната друг изход няма!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Отначало имах такова усещане, но сега се поизгуби. миличък, просто й притискаш пикочния мехур и колкото и малко да има в него усещането,че ти се ходи по малка нужда се изостря. няма общо с оргазма.
    \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си