Цитирай Първоначално написано от koalka
Първо е хубаво, че си споделяте с майка ти.Не всички имат тоя късмет.Та....по същество.
Нормално е за една майка да се притеснява за детето си и иска то да е щастливо.Относно това момче-ако има силни чувства към теб и ако имаш такива и ти, няма нищо лошо да се съберете пак, но трябва да ти го докаже.Бъде заедно...в смисъл в училище, говорете си, споделяйте си и така ще можеш да разбереш дали ще допуснеш грешка, ако се съберете пак.А на майка си обясни, че това е твоето решение и искаш да го направиш, ако евентуално решиш.Но според мен този вариант, който аз ти посочих е добър и така и майка ти ще е съгласна.
Относно споделянето с майка... ами да,тя е доста либерална в това отношение(даже не се разтревожи като й споделих как съм си паднала по един 29-годишен и почти сме се целунали).
Благодаря ти за съвета.И аз мислех известно време да наблюдавам и т.н. но определено е по-различно ако сама съм решила да го направя,а не ако майка ми е казала така да направя.Всеки обича да има свобода на действие налиВъпросът е че момчето наистина ме нарани и ако му дам трети шанс,то ще трябва да е най-малко след време,а не веднага по куп причини.Anyway мерси за съвета.