.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 91
    Весело момче
    Guest

Забавен, но вятърничав или задълбаващ и скучен?

Значи, сега без да ми се сърдите, жени ще ви питам направо. Кой тип от тези двата предпочитате:

1. Оптимист. Забавен, весел, с високо самочувствие, малко вятърничав, но влюбчив, купонджия, веселяк, лошо момче. (като мен преди, когато ме харесваха повече и като мен сега, когато пак станах такъв).
    2. Песимист. Скучен, прекалено сериозен, прекалено начетен, задълбаващ много в най-различни неща, ерудиран, умен, но с много ниско самочувствие.

1. Това съм аз преди и сега отново.
    2. Това бях аз от 7 до 11 клас, и не се гордея много.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ами 1. макар , че всички сме хора и имаме чувства. Номер 2 предполагам, че много трудно си е показвал чувствата, това от една страна е добре, но от друга не, защото той явно е за хора с търпение.
    и такам.

Guest
    Да, въпреки, че много жени искат хем весел, хем начетен, но двете рядко съвпадат - или е готин веселяк, харесван от жените или пък е някой дето само чете, и дето не знае какво е дискотека. Само да поясня: С 1. ще си изкарвате супер, ще се обичате но едва ли ще си говорите за политика (а и защо ви е, като се обичате, а и повечето жени не понасят политиката), а със 2. ще се обичате от начало, но после ще ви стане скучен с тези си разговори за политика, коли, книги и пр. Все пак жените искат любов и забавления, не постоянна скучна сериозност. Поне така мисля аз. А по темата - радвам се, че пак съм от първия тип.

Мега фен Аватара на koalka
    Еми много ясно, че първия.

Guest
    Браво, вашите мнения (въпреки, че до момента са малко) ще ме амбицират още повече да се променя. Сега съм в период на преминаване от втория тип отново към първия и забелязвам, че не само жените, но и хората по принцип се държат по-добре с мен. Май никой не обича песимистите - всезнайковци. После се чудя, защо като на едно момиче й казах честно и открито, че не ми пука за хорското мнение и тя започна да се държи по-добре с мен. А, преди, катото си говорехме за политика (тя защото е луда по политиката), не стига, че имахме обща тема, но все се карахме, а и не ме харесваше. Сега е по-различна - аз й викам: "Не ме интересува какво мислиш за моето есе, защото не плащам данък хорско мнение вече." и тя вместо да се разсърди ми вика: "Браво. А, по между другото имаш ли Скайп?".

до колкото разбрах вариантите са:
    1. нормално момче
    2. зубър
    естествено че нормалното момче е по-харесвано, само че типовете момчета са повече, но както и да е

Guest
    Е, те са повече, но аз бях първия тип, после втория и сега пак съм първия. Разбираш ли, искам да видя как съм по-харесван и видях, че истинското ми аз е по-харесвано от това от 7 до 11 клас. Е, вече е ясно, че ще съм пак същия веселяк, оптимист и готин пич.

Град
    Пловдив
    на мен определено повече ми харесва първия тип момче...

;))
    Guest
    Както вече стана ясно първия тип е по-добре.Имам познати и от двата типа и наистина повече ми харесва изброеното под номер 1,но не можеш да бъдеш винаги оптимист,винаги забавен и весел Когато има нужда да се говори сериозно по някоя тема,да се реши някой проблем(изобщо не говоря за политика,а за най-нормалните ежедневни проблеми) няма да е лошо да можеш да говориш сериозно и съсредоточено и да обръщаш внимание на нещата,които те интересуват

Тъй като даде пример за обичане и т.н., знаеш че винаги има проблеми м/у влюбените(или обичащите се) и трябва да се подхожда отговорно към тях.Ако успееш да бъдеш сериозен,когато трябва,няма да имаш грешка

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ;))
    Както вече стана ясно първия тип е по-добре.Имам познати и от двата типа и наистина повече ми харесва изброеното под номер 1,но не можеш да бъдеш винаги оптимист,винаги забавен и весел Когато има нужда да се говори сериозно по някоя тема,да се реши някой проблем(изобщо не говоря за политика,а за най-нормалните ежедневни проблеми) няма да е лошо да можеш да говориш сериозно и съсредоточено и да обръщаш внимание на нещата,които те интересуват

Тъй като даде пример за обичане и т.н., знаеш че винаги има проблеми м/у влюбените(или обичащите се) и трябва да се подхожда отговорно към тях.Ако успееш да бъдеш сериозен,когато трябва,няма да имаш грешка
    да, за нормалните проблеми съм съгласен, но за политиката - не, не мисля, че е приятно да се говори по тази тема твърде много, има по-хубави неща, а и ми писна да си късам нервите с нея.

Супер фен Аватара на Sarabi
    Не може ли двете в едно? Не бих предпочела нито толкова несериозно момче, нито толкова сериозно. В същност предпочитам да е сериозен, но не скучен.
    Абе човешкият характер не може да се опише с няколко думи в 2 - 3 реда. Но най- общо, ако търся само нещо за разнообразие ще предпочета 1.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Guest
    Еми аз примерно предпочитам момичето, което се гримира по много пъти на ден, пред това, което обсъжда теми за вселената и други подобни.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    Не може ли двете в едно? Не бих предпочела нито толкова несериозно момче, нито толкова сериозно. В същност предпочитам да е сериозен, но не скучен.
    Абе човешкият характер не може да се опише с няколко думи в 2 - 3 реда. Но най- общо, ако търся само нещо за разнообразие ще предпочета 1.
    Не, не може и двете в едно, все ще има залитания към едното или към другото, идеални хора няма.

Да, естествено е да няма перфектен. Зависи какво търси момичето. Ако е достатъчно узряла за нещо сериозно, предполагам, ще избере втория, защото от него може да се очаква да я приеме на сериозно. Е, естествено ако е някоя оправна мацка ще успее да завърже нещо сериозно и с несериозен, но на някои момичета не им се правят толкова усилия и затова предпочитат сериозен за сериозна връзка. Ако пък си търси само забавление, малко разнообразие от ежедневието, малко ласки и т.н ще си избере първия- ще получи това, което търси- забавление, вятърничави мечти.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.

Guest
    Е, да ама няма ли да й писнат само разговори за политика, ако е със сериозния?

Guest
    Sarabi*,как така хем ще е узряла за нещо сериозно,хем няма да и се правят толкова усилия да привлече някой завеян?Или е узряла и знае какво иска и го постига с цената на всичко,или още се лута в желанията си и не й се полагат усилия за нещо трудно (ако си искал/а да кажеш друго и просто не съм те разбрала,извинявай,само кажи,че аз съм в грешка)

Вярно е,че си зависи от момичето-кой каквото харесва и каквото търси,но като цяло,в общия случай,си е по-добре да си е такова момчето,каквото се харесва.А и той каза,че това е истинското му "аз"(номер1.)

Пич, не забравяй че това са мнения на момичета в пубертета. Има разлика между зряла жена и момиче в пубертета. Обикновено колкото повече жената узрява, толкова повече търси сериозен човек до себе си който да й е упора. Е, не темерут който не се усмихва, но по-сериозен човек. А и обикновено който учи - като порасне взима добри парички и яките пичоци отиват при него. А тъпите пичоци си остават с два лева в джоба и местния гъзар - лошо момче.
    Сещаш ли се ?
    Естествено нещата не са толкова прости, всичко е относително. Но основното е на лице.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Sarabi*,как така хем ще е узряла за нещо сериозно,хем няма да и се правят толкова усилия да привлече някой завеян?Или е узряла и знае какво иска и го постига с цената на всичко,или още се лута в желанията си и не й се полагат усилия за нещо трудно (ако си искал/а да кажеш друго и просто не съм те разбрала,извинявай,само кажи,че аз съм в грешка)
    Ами има и такива случаи, в които момичето наистина е узряло, но примерно решава, че няма смисъл да се занимава с вятърничав, защото в края на краищата има голям шанс той да си остане същата шматка. Има вероятност да реши, че завеяно момче няма да й даде това, което търси. А може да е зряла, но неуверена, да смята, че няма да може да "укроти" това момче или поне да го накара да я оцени такава, каквато е. Защото рядко едно такова момче, което примерно обича да е център на вниманието, ще реши да тръгне с тихо и сериозно момиче, което само седи и гледа неодобрително на "шегичките", които той измисля. В общи линии всички търсят човек, с който си приличат до някъде по характер за да не стават такива недоразумения с шеги- сериозни разговори.
    -Мръсен старец.

Фен
    Град
    София
    ммм... а не може ли нещо по средата
    просто идеята за вятърничаво момче(което за мен е =несериозно и непостоянно) не ми допада особено

Хах, не се чудиш само ти. Яко често ми се налага да обяснявам разликата между умен и зубър, но убедените в правотата си потвърждават впечалтелението си за мен, че съм "зубърка". Приеми го, няма как да налееш акъл в главите на хората .
    -Мръсен старец.

emi 1.!! mnoo si padam po optimisti i nekvi zabavni hora a ne po hora koito sa prekaleno seriozni.
    Be YoUrSeLF!!! AnD..hAvE FuN!!!

Да кажем 1.5 !Нещо средно между двете неща
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Добре бе,що си мислите,че да си умен и зубър е едно и също?! Не мога да разбера как го решихте тва?! Аз лично се интересувам от сумати работи,почти няма тема,по която да не мога да се включа адекватнo... Разбирам от политика,история,музика,ки о,автомобили,спорт,мода,а никога не съм бил зубър,дори почти не учех (нито като ученик,нито като студент сега не уча) и същевременно съм забавен,купонджия и т.н. Защо винаги слагате нещата в някви рамки,не мога да разбера?! Или трябва да е забавен,но тъп или умен,но скучен. Няма такова нещо
    На мен пък не ми е приятно така! Кеф ми е да съм ограничен. Съжалявам.[/b]

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Първият, макар че си има някои сериозни недостатъци, незабележими на пръв поглед
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен
    Преди общувах един пич, който беше намусен песимист, но ми омръзна. Човек може да има проблеми, но не постоянно да скапва настроението на хората...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си