- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Забавен, но вятърничав или задълбаващ и скучен?
Първото , минус чернитеПървоначално написано от Весело момче
![]()
Значи повечето момичета харесват старото ми и вече пак ново аз.![]()
Важното е ти как се чувстваш.
Мисля,че е ясно 1!Никой не би искал за гадже някаква статуя![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Еми като съм 1. ми е по-добре, за какво да мисля по 100 часа на ден кой как ме погледнал в тролея, трамвая, рейса или на улицата и да обръщам внимание на всичко и на всички. Защо ми е да съм песимист, като се чувствам зле? Така че - оптимист съм си аз, и не ме е срам да кажа - със самочувствие.
Също така аз не мога да гледам повечето новини и да се интересувам от политика, прекалено съм чувствителен и преживявам тежко новините от рода на: "Кораб потъна..." и т.н. Не мога, а като не мога няма да гледам. Вече няма да тъжа и да страдам, няма да се съжелявам. Май момичетата не обичат момчета с ниско самочувствие.
Но момичетата не обичат и безчувствени мъже.
Аз не съм казал, че съм станал безчувствен, ами че просто се изолирам от новините. Пък и повечето момичета, като им говорех за новини и политика започваха да се прозяват и оттегчават и им ставаше тъпо. Виж, ако им говоря за тях колко са красиви и т.н. ги кефя.
И сега говориш това, което искат да чуят? Май не осъзнаваш колко е глупаво това. Говорех не за новините и политиката /а впрочем има момичета, които се интересуват от тези неща/, а за това, че каза, че няма да страдаш и да тъжиш. Бъди по-отворен, не се сдухвай за неща, които не те интересуват, но не стигай до крайности.
И се пише "отегчавам"![]()
Еми по логиката на една съученичка за какво ми е да знам имената на всички знаменитости и политици, като са боклуци повечето, не струват, а и не ги познавам лично. Има резон, човек трябва първо да обича сечбе си и да си отделя нужното внимание за себелюбуване, чак после идват гаджето, роднините, приятелите и далеч на последно място са любими личности, а другите които не са ти любими няма смисъл да ги мразиш - пълен игнор и т.н. Та... кой е Брад Пит?![]()
без да се засягаш, ама приличаш на дървен философ![]()
Говоря тоа, което ми се говори. А то явно съвпада с това, което искат да чуят. Просто аз повече политика само като дума ще я споменавам, повече пълен игнор на новини, политика, биографии на известни личности и такива. И повече никога няма да се заглеждам по хората по улиците и в транспорта - сдухвам се, ще забелязвам само познатите, приятелите и роднините. Също и готините мацки, но не всички и никога в очите, изпитвам ужас да гледам непознати в очите и ми е гадно да ме зяпат. И затова като вървя по улиците не се заглеждам по хората - нито са ми интересни, нито пък приятни.Първоначално написано от `Death`Whore`
А и все има нещо, което да те интересува, различно от теб, момичетата и купоните. Дори да е скучно за мацките.
приятелю, това което правиш му викат къща от картицялата личност, която се опитваш да формираш ми се вижда изкуствена и нестабилна
ше духне вятъра и отиде...
я, по-добре, помисли сериозно кой си, какъв си![]()
Няма такова нещо. Даже си паснахме по характер с едно момиче от моя клас. Тя също не разсъждава постоянно, тя просто ивее. Може и да изпада в битовизми, но живее. Защото ми писна цели пет години да мисля и нищо друго да не правя, защото един път не съм ходил на дискотека и не съм се целувал с момиче, а съм почти на 18. Това е заради мисленето, до 6 клас си бях нормален. Не мислех, а живеех. И сега пак става така.
Преминал си в другата крайност. Всичко звучи много хубаво, но ако си интелигентен човек, купоните няма да ти стигнат. Да, интелигентните хора имат нужда да простеят и да купонясват, но не могат да живеят само с това.
Ами моите интереси и приоритети са:
- аз, роднини, приятели, познати и семейство.
- кариера и образование.
- излизане, купони, малко музика и филми, гаджета, любов, секс и тн.
- живот.
- спорт, автомобили (но този път - без излишни подробности, само модели и марки, които ми харесват, а не всеки боклук на колела).
- НЕзадълбаване.
и още.
Изобщо не ми пука вече за какво ставало по света. На ДесиСлава и Дейвид Бекъм да не би да им пука?
другото няма да ми липсва, а то е:
- биографии на някакви си
- кой какво казал, направил за мен, какво е мнението на другите.
- кой как ме погледнал в рейса, тролея, трамвая или на улицата.
- какво впечатление правя.
- задълбаване (ДесиСлава коя зодия е, кога е родена, Форд Фиеста коя година кое поколение се произвежда и т.н.).
За някои неща - евала. И на мен ми е все едно еди кой си дори как се казва, дори ако това, което прави, ми харесва много.
Само за познатите е странно. Аз вече съм се отказала да имам познати. Имам приятели и се виждам с тях, другите не ми трябват и дори не ги поздравявам в повечето случаи.
Е явно истинското ми аз не е интелигентно, писна ми да се правя на по-умен от колкото съм. И с учудване открих, че 98% от връстниците ми също са ограничени. За пример - интелектуалците ми в класа са 5 човека. Другите са момичета-пудри и момчета-фешъни.Първоначално написано от `Death`Whore`
Цитати:
Той: Девствен ли си?
Аз: Не.
Той: А, ама ти не си спал с момиче!
Аз: Е как бе. Нали ти казах, че не съм девствен.
Той: Ама девствен е тоя, който е спал с момиче.
...
Той: Компютрите не ме влечат.
Той: ...на ул. "Черни Връх".
Тя: А, то това "Черни Връх" е булеварда с трамвая в "Гео Милев".
Те си говорят за кой срещнах, не за кой бил политик.
По другите теми не мога да ви дам примери, те не говорят по тях.
Да, явно наистина не си. Аз пък предпочитам да общувам с 2-ма човека, но качествени...за мен подобни хора са на моменти непоносими или са ми безразлични.
Абе аз вече се държа по-различно с хората и те се държат сега по-добре.
Вече не съм откровен, не им казвам какво мисля за тях, защото вече не мисля за тях. За някой хора ги обичам, други харесвам, трети, които са ми неприятни не съществуват. Безразлични са ми. Преди ме натоварваха със споделяне и аз им се сърдех, но не помагаше. Сега вече те си мислят, че им слушам глупостите и че им знам тайните, но и мислят, че не ги споделям на други хора. И то си е така - как да им споделя тайните, като и аз не ги знам, защото докато ми ги споделят аз не ги слушам. И така повече се държат добре с мен. Даже вече избягвам всякакви скандали и свади и ми е удобничко - вече не си късам нервите за глупости. Май най-добрия начин да отвърнеш на заяжданията е пълната игнорация. Когато някой ми е неприятен не му се сърдя, защото ако му се сърдя или го мразя, това значи, че мисля за него, а вече не съм такъв. Вече не си хабя мислите с хора, които не ги заслужават. Не мразя никого вече. Супер е така да не влагаш чувства и мисли във всичко, вече даже не мисля кой какво говори за мен и не ме интересува. Или пък кой как ме погледнал еди кога си и какво мислил, вече ми е през х*я за хорското мнение и е супер. Пробвайте, няма да съжалявате.
Обаче правиш едно безсмислено нещо - правиш се, че ги слушаш и те явно мислят, че ти пука за тях.
Въобще, в лъжа сте, ако мислите, че 18 годишните мислят за политика. Глупости, 98% от класа и другите ми връстници мисслят и говорят за това къде са били, какво са яли и тн. А, между другото - като не мога да ги преборя единственото нещо е да стана част от тях. Мимикрията е важно качество - източник Катето Евро. А и важно е какви са оценките, не какво знаеш за живота.
Абе важното е, че вече съм себе си (нормален тинейджър), който си има самочувствие и не му пука за мнението на другите.
Започваш да ставаш жалък
И ще бъдеш себе си, когато спреш да казваш, че си нормален.