- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Забавен, но вятърничав или задълбаващ и скучен?
Не разваляй момента на изненадата, де !
Просто... ужасен си..
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Ами да, повечето хора тук са злобни и завистливи аутсайдери.
Къде в България има НЕ злобни хора!?
Light The Universe
За съжаление никъде. Тва е една от най-лошите черти на българина. Завистта и озлобението. Та нали има и един лаф за тфа:Първоначално написано от Valar
"Защо на Вуте да му е добре, кат на мен ми е зле?!!"
Е за тфа неа да се оправим![]()
Злобата не е задължително свързана със завистта.
Еми никъде не съм казал, че тряя задължително да е свързана, просто изброявахПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
По принцип както първия така и втория тип си имат своите добри и лоши страни. Може би нещо средно между двете би било добър вариант. Не прекалено разсеян, но все пак с приятно чувство за хуморНе влюбчив във всяка срещната и все пак не недостижим...Загадъчен но не напълно неразбираем...Може би...
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Човек и аз бях като тебе мисля верно се върна в 6 клас >Първоначално написано от Весело момче
тогаз рокз
ест. че 2ри вариант![]()
труден въпрос. аз приятели простаци не искам. с умния човек е интересно винагискуката е измислено понятие.
www.voininatangra.org
който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!
щом можеш и 2те бъди и 2те що за тъпи теми ... ?
Първоначално написано от Анонимко
всеки случай вселената е по-интересна от червилцето и огледалцето... ма то лейка с лейка се събира.
а за тия, дето ще ме помислят за задръстенячка - гръмнете се, ве.
Като никога си позволявам да цитирам. =D>Първоначално написано от Анонимко
Най-добрия вариант би било нещо средно. Например: с чувство за хумор, но сериозен и отговорен, начетен. но умеещ да се забавлява и т.н. Но ако трябва да избирам бих избрала варинат 2 защото не съм малка вече. Купонджии и веселяци не ми трябват. Искам сериозна връзка. Лоши и влюбиви момчета не ми трябват. А и това, че човек е свриозен не означава, че не е интересен събеседник.
Гледай тука и се учи ! (Към автора/ката)Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
аз си избирам средно положение - забавен,когато може,сериозен,когато трябва.
а ти си сядай на гъза да учиш,дришльо малък![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Ако тръгнеш да отмъщаваш падаш на нивото на този, който те е е наранил, затова, прекратяване на всякакви взаимоотношения и пълен игнор.