2 дни след нощта,която прекара при мен (само в приказки и прегръдки ) моята приятелка му изръси че иска да е с него и т.н.... еми до тук с моя "шанс" всиччко отиде по дяволите Някоко дни всичко беше адски объркано,но накрая с нея доста се сдърпахме покрай думите й "ти го обичаш,аз го обичам,аз ти дадох шанс.ти го пропиля,сега аз съм с него" еми питам се какъв шанс? 48 часа...това шанс ли е? а той започна да се държи различно с мен... но както и да е... Това,че ми е казал "мисля че те обиквам" и опита да ме целуне били от чувството му на отговорност към мен... Но приятелката ми не я разбирам хич...как може за 2 седмици чувствата да се превърнат от само приятел в думите "обичам го!!!???" тя ще го нарани... Сега съм близо и до двамата,като близък приятел,но незнам изобщо какво да мисля относно него Тя ще го нарани,то е ясно,това не са реални чувства... Да не говорим че ако са заедно някаде и той се опита да я целуне тя се дърпа и т.н... Та въпросът ми е да направя ли сичко по силите си да го забравя или да го чакам...,защото тя ще го нарани много и после да се доближа до него?
малко объркано се получи,дано да сте ме разбрали та иска ми се да чуя и вашите мнения
Благодаря,предварително.