- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- koremni presi???
zdraveite vsi4kimoq problem e korem4eto i za da ne mi se nahvarlite 4e ima mn takiva temi iskm da vi kaja 4e se porazrovih iz foruma i popadnah na edna statiq koqto dosta me uzada4i
tam pi6e6e 4e koremnite presi ne pomagat za smakvaneto na korem4eto tai kato 4rez tqh ne mogat da se gorqt maznini i 4e s tqh se natrupva muskulna masa kato mazninite ostavat otgore i po tozi na4in izglejdame po debeli.tova e koeto pro4etoh i sega vaprosa mi e osven sas zdravoslovno hranene kakvi uprajneniq trqbva da pravq za da smalq malko korem4eto si?molq vi otgovorete lqtoto nablijava a men me e s ram da izlqza taka po banski 10x predvaritelno
Moderated by ^npocTo^a3^f^
6 точка от правилника!
Това са пълни глупости!Прави на ден по 300 коремни преси и аз ти ГАРАНТИРАМ,че ще свалиш коремчето си и че НЯМА да изглеждаш въобще по-пълна,даже НАПРОТИВ-ще се вталиш.![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
mnogo bqgame i ako pravi6 koremni presi krakata ti trqbva da sa na 45gradusa ,tova e za korem4eto
vij tova principno e na4ina da sportuva6 ili prosto da bqga6 sutrin nagladno (primerno)Първоначално написано от alexander_91
dve cigari dve kafeta i 30 minyti kross
a ina4e za koremnite mnogo to4no si razbral
to4no tova e efekta ot tqh ( ne govorim za slu4ai kato ve4e spomenatite 300 koremni .. ako pravi6 1 4as bez da spira6 koremni presi dam moje i da svali6.....no to togava ne e ypr za korem mi nekvo ob6to 4erveioobrano kato dvijenie yprajnenie
kvo da ti kaja ...) bqgane ili nqkuv sport v kraen slu4ai po 30 min koremni bez da spira6
ПлуванеХем приятно, хем ползотворно
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Аз отслабнах (махнах си коремчето де) с коремни преси. Не правех стандартните, ами си слагах краката вдигнати на леглото (дупето да ти е под прав ъгъл с торса) и само се повдигах лекичко. Просто, но имаше ефект. А и изобщо не е изморително, правех по 700 - 800 на ден без да се изморя.
и за колко време си го махна?Първоначално написано от Анонимко
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Страшно ефективно е наистина, така направих плочки на коремчето...Първоначално написано от Adwokat
А за колко време става- при всеки е различно, при някои по бързо, при други не чак толкова, но приблизително за около месец и половина- два...![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
може и да пробвам , че имам малко коремче а лятото идва...
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Малко jogging , i ve4er predi lqgane po dve seriiki ot po 40 koremni presi4ki i 6te se spravi6 s nejelanoto korem4e.A и желанието, също е от голямо значение!!!!!Но на теб определено не ти липсва!!!!!!!
А бе пробвах аз тез коремни преси дет някои беши казал краката горе на леглото а дупето на земята но незнам защо така като направя 30 и корема адски почва да ме боли?? някои да знай![]()
?
Ми, нормално да те заболи корема след упражнение за него. особено след ново. Така и така обикновените коремни преси за нищо не вършат. Ако ще правите - краката изправени до стената, ръцете вад врата да държат тежест. Иначе коремните преси не свалят мазнини. Прост са анеробно упражнение.
abe x0ricaaa mn0o0oy p0 lesny e da ska4ate na v1je ili da p0bqgate malky nav1n rany sytrin...![]()
ех ако можех да ставам сутрин супер.. , но моито сутрин е 14.00 наи раноПървоначално написано от {Q}{n}{i}{T}{y}
![]()
![]()
Не не станах кам 13.30 измих са и веднага почнах да правя.. и ме болеше , но не съм ял.Първоначално написано от Alex_89
![]()
Adwokat e 6t0o taka e? ne e mn trydny...nqa sedi6 na PC-ty d0 2-3h p0sred n06t mi 6i legne6 f 11h nai k1sny i primerny na drygiq den 6te m0je6 da stane6 7-8h sytrinta i vqrvai mi 6te se 4ystfa6 mn0o0oy p0 sfej 0t predniq den...n0o0o tfa si e tf0i izb0r...6t0m kazfa6 4e nem0je6...nZzZ
![]()
abe qvno ne gi pravq kakto trqbva teq s legloto, 6toto po4vam da use6tam naprejenie v gurba. 6to taka![]()
Ем просто немога да заспя рано и все гледам някои филмПървоначално написано от Анонимко
колкото и рано да си легна;(
![]()
Коремните преси само сутрин на гладен корем ли се правят?? има ли ефект ако се прваят и по късно след ядене??![]()
mi efekt 6a ima razbira se oba4e ne sa li se6tate 4e sled qdene 6a mojete da napraiti 2 pati po malko koremni otkolkoto na gladen stomah