.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

SEX predi 1-va MENSTRUACIQ

Ami zdraveite. Az sam na 14 god i vse o6te ne mi e do6lo. Priqtelq mi e na 16. Hodim ve4e 8 meseca i az mn go obi4am. Gotovi sme za ne6to po-taka, no na men vse o6te ne mi e do6lo ... molq pomognete mi [-o<
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..

-

А не мислиш ли, че на 14 ти е малко рано?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

ami ne ... kato raz4itam na 4oveka do sebe si ...

и как искаш да ти помогнем само че не разбрах?!?!?
    Feel my pain

ami kajete kvo bi stanalo ako spq s nego a o6te ne mi e do6lo .... RAZ4ITAM NA VAS HORA ... toi iska da spi s men ... az malko se pritesnqvam ... no me e strah da mu go kaja za6toto moje da skasa s mene a az mn mn mn go obi4aaam ....

Супер фен
    Ако те обича, няма да скъса с теб. Но моето мнение е да изчакаш първо да ти дойде, пък после да мислиш за другите неща, но ти си преценяваш...

Guest
    i az sam na 14 i ne mi e do6lo i hodq s mom4e na 17 i izo6to ne mislq da go pravim dpkato ne mi dopdie sori i toi da skysa s men pyvo si pomisli predi da go napravi6

Az mislq che e malko rano da pravish seks oshte si na 14, ai ako i toi te obicha tolkova kolkoto i ti nego edva li shte te ostavi shtoto ne mojesh da pravish sex s nego.A ako te ostavi znachi ne te e obichal i ne e dyrjal na tebe.
    Доценте наш, ти който си на бюрото да се чуе твоето име, да бъде твоят подпис и тройката наша да бъде, както в книжката, така и в протокола. И прощавай за отсъствията, както ние ти се радваме на твоите. И не ни оставяй на ликвидация и не ни възспирай при преписване. Наздраве! Опа, Амин!

Mi mai e taka .... ako e obi4a 6te 4aka ...

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    оф рано й било абе оставете хората сами да си преценяват пффф... на твое място бих се консултирала с лекар и няма смисъл да те е срам , защото това е нещо нормално . и той сигурно ще ти каже, че е рано , но ти го попитай дали има някакъв риск за здравето ти . според мен това искаш да питаш. ако съм се заблудила поправи ме . в този форум има хора които са почнали на по 12-13 и сега четат морал на другите . айде бе възрастта е тогава когато се чувстваш готов и го осъзнаваш. сега отделно , че има някакви пишлемета , които бъкел не разбират ама за тях няма оправия , а доколкото виждам ти си го имаш съзнанието. та консултирай се . нищо не ти струва . може дори да отидете с приятеля ти
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Наистина е най-добре да се консултираш с лекар, а иначе кажи му, че се притесняваш да правиш секс с него и ако те обича няма да скъса с теб. И хубаво си помисли, защото е пълно с момичета на 14 и 15 години, които пишат по форумите "преспах с него и след 1 седмица той ме заряза" и всички са сигурни, че момчето ги обича, но накрая се оказва, че изведнъж чувствата им са се "изпарили". Иначе прочетох в една книга, че момичето не може да изпита истинско удоволствие от секса докато не стане поне на 16 години. Каквото и да направиш пожелавам ти успех.

Цитирай Първоначално написано от tequila
    оф рано й било абе оставете хората сами да си преценяват пффф... на твое място бих се консултирала с лекар и няма смисъл да те е срам , защото това е нещо нормално . и той сигурно ще ти каже, че е рано , но ти го попитай дали има някакъв риск за здравето ти . според мен това искаш да питаш. ако съм се заблудила поправи ме . в този форум има хора които са почнали на по 12-13 и сега четат морал на другите . айде бе възрастта е тогава когато се чувстваш готов и го осъзнаваш. сега отделно , че има някакви пишлемета , които бъкел не разбират ама за тях няма оправия , а доколкото виждам ти си го имаш съзнанието. та консултирай се . нищо не ти струва . може дори да отидете с приятеля ти
    Няма какво повече да се добави!!!
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Guest
    ami mila ako 6te go napravi6 samo zaradi tova 4e moje da skusate... vie vse nqkoga 6te skusate nezavisimo dali 6te go napravite...no vse pak ti si re6ava6. uspeh

Guest
    КУРВИИИИ СБОГОООМ

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    КУРВИИИИ СБОГОООМ
    аман от простаци . абе ЕЙ я се осъзнайте и ходете да си избивате комплексите по магистралите пффф
    Внимавай кого МРАЗИШ.

Aha po dobre da iz4aka6 tva ne e 6ega rabota moje ne6to da ti stane na mene mi doide na 12 no tva e drug vupros Pslu6ai ni tva ne e 6ega rabota ako iska6 da ima6 deca razbira se!!!
    П.П. Ima i tema za teq ne6ta

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Guest
    na men mi doide na 11 ama se pak tva si e razli4no pri vseki

tam po temata
    nz koi tupanar be6e kazal "otidi na lekar s priatelia ti da se posuvetvate" ta teia hora ne misliat li??!! koi ne znae 4e se smiata za nezakonno da se pravi sex pod 18 god, hai 16-17 idi doidi ama na 14 da hodi6 tam s gadjeto... mn tupi hora...
    po moe mnenie, sveta niama da svur6i ako iz4aka6 da prai6 sex s nego pone sled 1 god kogat si na 15, ama tva si e tvoia rabota i ne se mesia

ta dam USPEX

Мега фен Аватара на koalka
    И според мен трябва да говориш с лекар, за да си сигурна наистина.Сама си решаваш дали ти е рано или не, щом си намерила човека, с който искаш да го направиш...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..

Re: -

Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death

ОФФФФ те текива наи мразим... Ти да не си баба или маика ве та ти не си тиин ти си.... беги немам думи

Откъде знаеш, че не съм майка?
    На тая още не й е дошло, тя за секс говори.
    Мисли преди да пишеш...
    бтв ако не съм тийн какво съм? хахах...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    na men mi doide na 11 ama se pak tva si e razli4no pri vseki

tam po temata
    nz koi tupanar be6e kazal "otidi na lekar s priatelia ti da se posuvetvate" ta teia hora ne misliat li??!! koi ne znae 4e se smiata za nezakonno da se pravi sex pod 18 god, hai 16-17 idi doidi ama na 14 da hodi6 tam s gadjeto... mn tupi hora...
    po moe mnenie, sveta niama da svur6i ako iz4aka6 da prai6 sex s nego pone sled 1 god kogat si na 15, ama tva si e tvoia rabota i ne se mesia

ta dam USPEX
    Първо: аз съм тъпанарката , която каза , 4е е по добре да отиде с приятеля си . Второ: така е много по добре , защото и двамата ще знаят рисковете . Трето: той не е пълнолетен и не се смята за изнасилване , още повече ако се консултират с лекар. Четвърто: съществува понятие наречено "лекарска етика" или също така "лекарска тайна". Пето: незаконно било да се прави секс по 18 годишна възраст извинявай ама тогава половината деца да са ги арестували вече. Шесто: ако съдя за теб по речника ти , не следва да си по умна от мен , след като аз съм тъпанарка. И седмо: поне в едно си права , не трябва да и се месим а само да й дадем съвети А_Jolie надявам се да съм ти била от полза
    Внимавай кого МРАЗИШ.

Град
    ..във един измислен свят..
    Що са почвате всички "много ти е рано" "по добре недей" ... Момичето пита дали ще стане нещо със здравето й. Мила,ами аз не съм много запозната с това,но не мисля че е полезно да правиш секс докато не ти е дошло. Все пак поинтерсувай се повече,дори ако се наложи консултирай се с лекар.

Град
    София

Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death

ОФФФФ те текива наи мразим... Ти да не си баба или маика ве та ти не си тиин ти си.... беги немам думи
    еми всеки си има мнение , аз мисля , че си зависи от човека ... нямам право да съдя никой . не се ядосвай , " разни хора , разни идеали "
    Внимавай кого МРАЗИШ.

Град
    Dreamland Varna
    Едва ли ще ти стане нищо ако правиш секс преди да ти е дошло. Може да се консултираш с гинеколог, той ще ти обясни най-добре всичко ;}
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Цитирай Първоначално написано от _i_r_i_d_e_s_c_e_n_c_e
    и как искаш да ти помогнем само че не разбрах?!?!?
    mi i az nerazbrax ????
    PraVi KaKv0T0 tRqBvA,PaK Da StaVa KaKv0t0 6t3 ! ! !Ne ISkaM Mn0g0 IskAm Vsi4k0 ! ! !

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..

Цитирай Първоначално написано от tequila
    " разни хора , разни идеали "
    Вярно.
    Все пак казах, че щом все още не й е дошло, значи че не е готова физически за започване на полов живот, нищо че психически се чувства готова.
    В този смисъл й е рано...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си