- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- SEX predi 1-va MENSTRUACIQ
вярно ! абе все пак питай доктор за опасността за здравето ти
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Дете, дете. Ти още не си навлязла в пубертета, а ще правиш секс. За да стане готово тялото ти за секс, трябва да имаш поне редовна менструация. За акъла - да не говорим.
На 14 да правиш секс?Не ти ли е малко рано,а?Какво ще спечелиш не мога да разбера.Допикало ви се е и айде прави ми се секс...Глупости!Толкова не можеш да се задържиш до 16.Помисли на какво ще заприличаш като станеш на 17,18,19На твое място не бих правила секс толкова рано.
Хубаво е понякога да се живее за мига,но не й всеки път.То човек трябва сам да си поставя ограничения понякога и да си казва спри.Никой друг не може да го накара.Пък и приятеля ти те обича ще те изчака.Баси,познавам момчета,които са чакали по 2 години и накрая дори не са правили с това момиче.
И представи си там правите секс и после,ако те зареже?А?Просто изчакай.Имаш още много години живот.Ще правиш секс мнооого пъти,не бързай толкова.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
4ovek trqbva da spi s nqkogo kogato e gotov i psihi4eski i fizi4eski.ti si uzrqla psihi4eksi sega se ostavi i fizi4eksi ne byrzai!
Извинявай,обаче мисля,че на 16 е най-удачната възраст.На 14 си е още дете-отречи,ако можеш!Пък и още не и е дошлоПървоначално написано от ХодещСъвет
Малко смешно звучи.А сигурно още и гърди не са й пораснали......
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Радвам се,че има хора в този форум,които мислят като мен-демек разумноПървоначално написано от ХодещСъвет
![]()