.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    интересно
    Guest

дали има някои с подобен ...

м не мисля че темичката е от раздела "ебавка"

Просто ми е любопитно да видя колко хора имат подобен проблем (ако мога да го нарека така)...
    Номера е следния че когато съм с нея адски много се възбуждам особено по време на играта преди самия секс и когато доиде момента се случва нещо подобно от рода "да изчезнеш за 60 секунди"

тъпото е че се чувствам някак кофти(виновен или нещо такова) че не може и на двамата да ни е хубаво както мисля че трябва да е ...

Супер фен
    Да не би да се притесняваш от нещо и за това така да се получава

интересно
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    Да не би да се притесняваш от нещо и за това така да се получава
    мда има нещо подобно ...

Супер фен
    Явно от това идва цялата работа... Недей да се притесняваш, а се отдай изцяло на момента и не мисли за нищо друго, освен колко ви е хубаво и би трябвало да няма проблем.

Guest
    и аз си го мисля горе долу същото !!! принципно си отговарям на повечето подобни терзания сам ... просто знаеш че понякога човек има нужда да сподели

благодаря за разбирането

Guest
    Не си мисли нещо от рода на "сега дали ше се представя както трябва" , "дали на нея ще й хареса ако направя така...", "ами ако се изложааа.." нищо такова. Отпусни се и си мисли,само за нея,колко ти харесва и колко ти е хубаво с нея в тоя момент

Ъ не разбирам къф е въпроса

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    и аз си го мисля горе долу същото !!! принципно си отговарям на повечето подобни терзания сам ... просто знаеш че понякога човек има нужда да сподели

благодаря за разбирането
    Няма защо Успех следващия път

Guest
    Ако момичето те обича ти няма от какво да се притесняваш..мисли си че си с нея и ти е готино!!!Не мисли за това дали ше се изложиш или не...и требве да си много спокоен..

А ти на колко си..и момичето кво казва за тва???А и бил ли с друг път с момиче???

Guest
    Ако момичето те обича ти няма от какво да се притесняваш..мисли си че си с нея и ти е готино!!!Не мисли за това дали ше се изложиш или не...и требве да си много спокоен..

А ти на колко си..и момичето кво казва за тва???А и бил ли с друг път с момиче???
    хъм номера е че и аз я обичам ... има ли значение годините
    просто е малко по различно в случая !!! пък и не вярвам да звуча като 13 годишен макар и да съм горе долу толокова объркан

Guest

хъм номера е че и аз я обичам ... има ли значение годините
    просто е малко по различно в случая !!! пък и не вярвам да звуча като 13 годишен макар и да съм горе долу толокова объркан
    Еми да имат значение годините...и то голямо..ако си на 15-16 мноого често се получав такива нещо и то само от притеснение..

И за тва те питам гаджето ти какво казва за това ???

Много малки неща може да са много важни пич...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си