.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52

Тема: First time

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    темата наистина не беше за това . ти искаше да знаеш на колко сме го направили за първи път. еми по рано отколкото ми се искаше . точно за това нямам и правото да съдя който и да било . не бях готова . затова съм на мнението , че човек трябва и да мисли малко , преди да тръгва да прави секс . нещо което ти правиш или така ми се струва?
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Re: First time

Цитирай Първоначално написано от swe3tb0x
    още съм малък и се надявам скоро да ми предстои...
    Ето го не смятам че съм напълно готов и за тва искам да разбера на колко сте били вие за да се подготвя по някакъв начин...

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    ами аз по горе ти отговорих на въпроса бях твърде малка и определено не бях готова . а е хубаво , че не се чувстваш готов бях свикнала да чета теми , в които момченца едва ли не, са толкова загорели , че биха изчукали и кварталната к***а . аз лично евала ти правя . то няма и как на тази възраст да не се мисли за секс
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Дам мерси за разбирането а другите???

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Е тая кака ше я задоволя ли според тебе

ПП:Ае да пишем по основната тема не съм център на вселенета та:"На колко год го напрахите за първи път?"
    Малко трудно ще я задоволиш .. (според мен) Ще трябва да се учиш от нея .. и т.н.

Иначе аз за първи път го направих на 16. Приятелят ми и той беше на толкова.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Малко трудно ще я задоволиш .. (според мен) Ще трябва да се учиш от нея .. и т.н.
    Еми тва имах предвид по-добре и двамата да сме начинаещи отколкото тя да е по-опитна и да не успея да я задоволя

Супер фен
    Град
    Burgas
    maaliiiiiiii na 13 godini i ve4e trugnal za seks da .....nakude otiva vsi4ko. hah predi izvestno vreme v toq forum govorihme sus 16-17 godi6ni da ne burzat prosto za6toto e rano.....a sega ve4e na 13 ..... nz ko da kaja ve4e. ne si struva da se opitvam da dam kakuvto i da e suvet.
    karai pyk kvoto stane

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Да, има страшно много такива теми..

За първи път на 17.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Град
    Пловдив
    Тва разпит ли е?!?Ако да няма да говоря без адвоката ми
    Еми в смис имах гадже до преди 1 месец ама я зарязах шото почти не се виждахме като не сме от 1 град и тка иначе кандидатки имам
    кви ти кандидатки, бе! хванал си някви курви и говориш за некви "кандидатки"! ти си на 13 бе! времето ти знаиш ли кога ши дойде?!! олее... ше чакаш мойто момче, ше чакаш! ама стига съм ти се карала
    нормално е на 15-16, според мене!!! някои са девствени и на 20, ама не ти го пожелавам! аре сега стига глупости ве. аз на 13 (миналата година ) хич не мислех за тва...хмм ...то и сега не мисля!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от WindWaker
    maaliiiiiiii na 13 godini i ve4e trugnal za seks da .....nakude otiva vsi4ko. hah predi izvestno vreme v toq forum govorihme sus 16-17 godi6ni da ne burzat prosto za6toto e rano.....a sega ve4e na 13 ..... nz ko da kaja ve4e. ne si struva da se opitvam da dam kakuvto i da e suvet.
    karai pyk kvoto stane
    преди известно време ти...на колко си? в смисъл, говориш че сте разправяли на 16-17 годишни да не бързат иии...сякаш си на 25-26 години вече! та..на колко си?
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

За пръв път миналата година.Сега съм на 14г

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от supp0rt
    За пръв път миналата година.Сега съм на 14г
    Значи на 13. А момиче или момче си ?

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
    Е не беше тва темата ама...тоя месец правя 13
    И ти си "укъснял"......ше умреш девствен =D> еваля мойто момче

I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Е ок де като тряа ше чакам аз нямах тва предвид нали за тва постнах темата да зн на колко горе-долу...

Цитирай Първоначално написано от bungle
    Хвани си кака, да те отрака
    swe3tb0x kato pro4ete tova po gore se seti za sestrata nali tq ti go kaza tova neska i vs pak po dobre e s nqkoq kaka....
    a az da karam po temata ....mi az sum si oshte devstvena puk sum na 16 po4ti
    a kakto sa po4nali si4ki da ti kaja 4e si malak malak si 6ti klas...se pak poznavam te i po gore nad men nqkoi beshe pisal mojesh li da predpazish momi4eto s koeto si i da i dostavish udovolstvie spored men na tezi godini kolkoto i razvit da si (aLL povqrvaite toi e takuv poznavam go...) ne zna4i 4 e mojesh .... prosto iz4akai podhodqshtoto momi4e i deistvai kusmet
    lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
    Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****

Хахахахахахаха Росу_Ту намерила си кого да лъжеш а по темата не съм казал че на 13 ше го напрая просто исках да зн за другите...

Цитирай Първоначално написано от Pocu_Ty
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Хвани си кака, да те отрака
    swe3tb0x kato pro4ete tova po gore se seti za sestrata nali tq ti go kaza tova neska i vs pak po dobre e s nqkoq kaka....
    a az da karam po temata ....mi az sum si oshte devstvena puk sum na 16 po4ti
    a kakto sa po4nali si4ki da ti kaja 4e si malak malak si 6ti klas...se pak poznavam te i po gore nad men nqkoi beshe pisal mojesh li da predpazish momi4eto s koeto si i da i dostavish udovolstvie spored men na tezi godini kolkoto i razvit da si (aLL povqrvaite toi e takuv poznavam go...) ne zna4i 4 e mojesh .... prosto iz4akai podhodqshtoto momi4e i deistvai kusmet
    Цитирай Първоначално написано от sweetsunshine
    Аз не искам да умирам,докато не опитам от всичко в тоя скапан живот..

Супер фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от <black soul>
    Цитирай Първоначално написано от WindWaker
    karai pyk kvoto stane
    преди известно време ти...на колко си? в смисъл, говориш че сте разправяли на 16-17 годишни да не бързат иии...сякаш си на 25-26 години вече! та..на колко си?
    22

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Guest
    Е ок де като тряа ше чакам аз нямах тва предвид нали за тва постнах темата да зн на колко горе-долу...
    Къде бе, палячоооо
    Я се погледни... сложил си си за аватр герой от рисувано филмчи секс ще ми прави.
    А си обичай кучето
    Ебати нещастника си без извинение

И кво като съм си сложил аватар от аниме бе?!?Кво от тва?!?Секи с предпочитанията си!А на тебе ти е лесно като гост ама сигурно си тка шото не можеш да се регистрираш...ама кво ли се очудвам то си личи...

ПП:r3aLp0w3r™ плс отрежи си малко аватара или ползвай тва дето ти го поснах в оня топик че се разтегля целия екран

BeBzZzZz
    Guest
    Az sym momi4e pyrvo da oto4nq... !!!
    Zna4i napravih go na 15 godini i polovina s mom4e na 19...
    zna4i mili4yk ne byrzai , neka pyrviqt ti pyt ne e prosto nqkvo rygane,a da byde s 4uvstvo,za6toto li4no spored men ako nqma 4uvstvo i ako ti e za pryv pyt 6te ti e o6te po trydno da se spravi6....saglasna sym 4e trqbva da go napravi6 s nqkoe momi4e bez opit za da ne se izlaga6...no spokoino 6te ti doide vremeto,za vsi4ko ima vreme.
    az do min godina kazvah:do 18 na nikoi nqma da dam,a kvo stana sega... flubih se i op...
    tyi 4e spox ako ima 4ystva 6ti e po lesno
    USPEH!!!

Бах Мама му
    Guest
    Абе на 12 години си мисли , че знае какво иска.
    Аре Аре въри там на площатката да си играеш тъпо пишлеме.

Moderated by koalka
    т.2 от Правилника!

Мега фен Аватара на koalka
    Вярно, че си момче, ама си само на 13 години.Повечето не знаят какво да правят и не знаят как да се пазят(не говоря специално за теб).Секса е и отговорност, която не мисля, че едно 13-годишно момче може да поеме.
    Иначе аз го направих на почти 16.

Shit защо сички от тоя топик си помислихте че на 13 год съм тръгнал да се е*а?!?Просто питам да знам не че ше го напрая млад ама и не мисля да се пазя за след брака

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Shit защо сички от тоя топик си помислихте че на 13 год съм тръгнал да се е*а?!?
    Защо ли?!?

тъй като съм още малък и се надявам скоро да ми предстои...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си