- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- First time
темата наистина не беше за това . ти искаше да знаеш на колко сме го направили за първи път. еми по рано отколкото ми се искаше . точно за това нямам и правото да съдя който и да било . не бях готова . затова съм на мнението , че човек трябва и да мисли малко , преди да тръгва да прави секс . нещо което ти правиш или така ми се струва?
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Ето го не смятам че съм напълно готов и за тва искам да разбера на колко сте били вие за да се подготвя по някакъв начин...Първоначално написано от swe3tb0x
ами аз по горе ти отговорих на въпроса бях твърде малка и определено не бях готова . а е хубаво , че не се чувстваш готов бях свикнала да чета теми , в които момченца едва ли не, са толкова загорели , че биха изчукали и кварталната к***а . аз лично евала ти правя . то няма и как на тази възраст да не се мисли за секс![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Дам мерси за разбиранетоа другите???
Еми тва имах предвид по-добре и двамата да сме начинаещи отколкото тя да е по-опитна и да не успея да я задоволяПървоначално написано от ThePainIsReaL
maaliiiiiiii na 13 godini i ve4e trugnal za seks da .....nakude otiva vsi4ko. hah predi izvestno vreme v toq forum govorihme sus 16-17 godi6ni da ne burzat prosto za6toto e rano.....a sega ve4e na 13 ..... nz ko da kaja ve4e. ne si struva da se opitvam da dam kakuvto i da e suvet.
karai pyk kvoto stane
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Да, има страшно много такива теми..
За първи път на 17.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
кви ти кандидатки, бе! хванал си някви курви и говориш за некви "кандидатки"! ти си на 13 бе! времето ти знаиш ли кога ши дойде?!! олее... ше чакаш мойто момче, ше чакаш! ама стига съм ти се каралаПървоначално написано от swe3tb0x
нормално е на 15-16, според мене!!! някои са девствени и на 20, ама не ти го пожелавам!аре сега стига глупости ве. аз на 13 (миналата година
) хич не мислех за тва...хмм ...то и сега не мисля!
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
преди известно времеПървоначално написано от WindWaker
![]()
ти...на колко си? в смисъл, говориш че сте разправяли на 16-17 годишни да не бързат иии...сякаш си на 25-26 години вече!
та..на колко си?
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
За пръв път миналата година.Сега съм на 14г
Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Е ок де като тряа ше чакам аз нямах тва предвид нали за тва постнах темата да зн на колко горе-долу...
swe3tb0x kato pro4ete tova po gore se seti za sestrata nali tq ti go kaza tova neskaПървоначално написано от bungle
i vs pak po dobre e s nqkoq kaka....
a az da karam po temata ....mi az sum si oshte devstvena puk sum na 16 po4ti
a kakto sa po4nali si4ki da ti kaja 4e si malak malak si 6ti klas...se pak poznavam te i po gore nad men nqkoi beshe pisal mojesh li da predpazish momi4eto s koeto si i da i dostavish udovolstvie spored men na tezi godini kolkoto i razvit da si (aLL povqrvaite toi e takuv poznavam go...) ne zna4i 4 e mojesh .... prosto iz4akai podhodqshtoto momi4e i deistvaikusmet
![]()
lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****
Хахахахахахаха Росу_Ту намерила си кого да лъжеша по темата не съм казал че на 13 ше го напрая просто исках да зн за другите...
Първоначално написано от Pocu_Ty
![]()
Първоначално написано от sweetsunshine
22Първоначално написано от <black soul>
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Къде бе, палячооооПървоначално написано от swe3tb0x
![]()
![]()
Я се погледни... сложил си си за аватр герой от рисувано филмчи секс ще ми прави.
А си обичай кучето![]()
![]()
![]()
Ебати нещастника си без извинение![]()
И кво като съм си сложил аватар от аниме бе?!?Кво от тва?!?Секи с предпочитанията си!А на тебе ти е лесно като гост ама сигурно си тка шото не можеш да се регистрираш...ама кво ли се очудвам то си личи...
ПП:r3aLp0w3r™ плс отрежи си малко аватара или ползвай тва дето ти го поснах в оня топик че се разтегля целия екран
Az sym momi4e pyrvo da oto4nq...!!!
Zna4i napravih go na 15 godini i polovinas mom4e na 19...
zna4i mili4yk ne byrzai , neka pyrviqt ti pyt ne e prosto nqkvo rygane,a da byde s 4uvstvo,za6toto li4no spored men ako nqma 4uvstvo i ako ti e za pryv pyt 6te ti e o6te po trydno da se spravi6....saglasna sym 4e trqbva da go napravi6 s nqkoe momi4e bez opit za da ne se izlaga6...no spokoino 6te ti doide vremeto,za vsi4ko ima vreme.
az do min godina kazvah:do 18 na nikoi nqma da dam,a kvo stana sega...flubih se i op...
tyi 4e spox ako ima 4ystva 6ti e po lesno
USPEH!!!
Абе на 12 години си мисли , че знае какво иска.
Аре Аре въри там на площатката да си играеш тъпо пишлеме.
Moderated by koalka
т.2 от Правилника!
Вярно, че си момче, ама си само на 13 години.Повечето не знаят какво да правят и не знаят как да се пазят(не говоря специално за теб).Секса е и отговорност, която не мисля, че едно 13-годишно момче може да поеме.
Иначе аз го направих на почти 16.
Shit защо сички от тоя топик си помислихте че на 13 год съм тръгнал да се е*а?!?Просто питам да знам не че ше го напрая млад ама и не мисля да се пазя за след брака![]()
Защо ли?!?Първоначално написано от swe3tb0x
Първоначално написано от swe3tb0x
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."