- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- protarkvane opt prezervativ
s priqtelq mi pravim sex vinagi s prezervativ.nz dali ot prodaljitelnostta,no prezervativat izsahva qvno i zapo4va da me pari,sqka6 se protrivam.izpolzvame nai lubrikiranite prezetvativi.probvahme i s dopalnitelen lubrikant.az ne sam suha,daje sam super vazbudena,no taq guma se presu6ava ot tarkaneto i me sadira vseki pat.
nqkoi ima li podoben problem i kak bih mogla d ago re6a?pls daite nqkvi idei...
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
i az imam sa6tia problem a ne samo i az.nzam kak se re6ava samo znam 4e e gadno.edna priatelka mi spodelii 4e dori sa i se polu4ili rani4ki i bqlo te4enie ot tova hodi na genikolg izpisa i hap4eta za 40 lv mina se mesec i kato po4na da pravi sex se poqviha pak.mn gadna rabota.ama tova se polu4ava ot presahvane pone pri men e taka
ami imenno za presahvane govorq i az...no nikoi en dava idei za tova kak da razre6im problema...
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
е ако вие сте "супер влажна" и кондома е "свръх-обмазан" как се протривате?!
първо изяснете дали не правите алергична реакция към презерватива и лубриканта. сменете марката на гумата. във вс аптека продават гелове на водна основа за по 5-6 лева.
ако нищо не помогне - просто напомнете на обичното си Момче, че секса не е тричасово каруцарско "ръгане", а момент на единение на Дух, Душа и чак след това на Тела. имайте волята да казвате "до тук"!
Аз каквито и презервативи да използвам, винаги изсъхват и колкото и да съм влажна, става неприятно...опитвай да слагате друг, няма начин иначе.
ami az li4no mi stava6e taka pare6to ot ne hubava marka prezervativi,tova stana nqkolko puti s pareneto i sledva6tiq put ve4e ima nqma pari ot po hubavite se zima6e 6tot nekoi put e qsno nemoi ima6 3 kinta za Durexma za men re6enieto e tova
![]()
Съзнание... Вътрешният глас, който ни предупреждава, че някой може би гледа.