- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос :]
От няколко дена чета в този раздел на форума , и почнах да се замислям ,че вече 14 г. момче пък не съм го правил . не сам ли укаснял ?![]()
Ами май да, тук възрастовата граница е 11-12години![]()
NE![]()
NE![]()
NE![]()
NE![]()
NE![]()
NENE
![]()
NE![]()
NE![]()
NENE
![]()
NE![]()
NE![]()
NENE
![]()
NE![]()
NE![]()
NE![]()
NENE
NE
![]()
kak 6e si ukysnqla i az sam na 14 i ne sam go pravila
Странно аз го напрайх още в родилнотоДоста си закъснял.....няма връщане назад
![]()
Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
![]()
![]()
![]()
Basi prostotiqta YKASNQL...![]()
![]()
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
tc biva li na 14 godini da ne si? ti da ne jivee6 predi nqkolko veka..v 21 vek e grehota na 14 da ne si pravil seks...![]()
![]()
всеки го прави като му дойде времето и като има с кого... споко не си Укъснялнякои хора пък искат да не са го правили толкова рано , така че нямаш грижи по добре така отколкото обратното
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Да , може и да не сам закаснял ...ама ми се иска да го направя с някоиа но незнам с койа ...
Е ти кво искаш да ти посочат момичето и фразата с която да я забиеш?!?А после и в коя дупка питай...
и за къде толкова бързаш? няма да избягат момичетата ... ако си готов да поемеш отговорността...Първоначално написано от freshpain
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
ем нали първият път не е кой знае квоо.....и искам да е сега а не да се изложа вече когато всички са го правили по 200 пати![]()
ами то не е кой знае какво за момчетата . при нас е по сложно . ако си сигурен , че би доставил максимално удоволствие на момичето и би се постарал да намалиш болката и до минимум ... давай ... ама иначе ...Първоначално написано от freshpain
Внимавай кого МРАЗИШ.
Точно в това се съмнявам ..като не сам го правил и логично да не я задоволя ..и да сварша бързо ама мисля че при повечето е така първият път...
Пак и дали не ми е много малък едва 13 смДали ще успея да я отворя ?
нещата в последно време постоянно се менят и възрастовите граници падат ве повече и повече .... като че ли всеки гледа да се е*е колкото може по от рано ... все едно некво състезание има
Така еПървоначално написано от zubi
Абе всеки е готов по различно време.То не е само да ти се прави,щото те е страх,че другите могат да те изпреварятТрябва да си узрял физически и психически... ма в днешно време "колкото по рано-толкова по-модерен" или пък "всички са го правили и аз ще го направя"
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете...
Е***и мам**а но аз ако на 14 години съм си мислила за секс....ся щях да съм.....Кфи времена бяха...кфи станаха...[/b]Първоначално написано от freshpain
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
аУПървоначално написано от freshpain
Ти луд си ве ? Ти ше се удавиш в пу*ката на момичето
а говориш за отваряне
лелеееее майчице
Леле требе да ти е поне 45 санта
ши ти слагат силикон!