.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Въпрос :]

Въпрос :]

От няколко дена чета в този раздел на форума , и почнах да се замислям ,че вече 14 г. момче пък не съм го правил . не сам ли укаснял ?

Супер фен
    Ами май да, тук възрастовата граница е 11-12години

ahhh_neee
    Guest
    NE
    NE
    NE
    NE
    NE
    NE NE
    NE
    NE
    NE NE
    NE
    NE
    NE NE
    NE
    NE
    NE
    NE NE NE

Guest
    kak 6e si ukysnqla i az sam na 14 i ne sam go pravila

Странно аз го напрайх още в родилното Доста си закъснял.....няма връщане назад

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
    Странно аз го напрайх още в родилното Доста си закъснял.....няма връщане назад

Basi prostotiqta YKASNQL...
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

tc biva li na 14 godini da ne si? ti da ne jivee6 predi nqkolko veka..v 21 vek e grehota na 14 da ne si pravil seks...

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    всеки го прави като му дойде времето и като има с кого... споко не си Укъснял някои хора пък искат да не са го правили толкова рано , така че нямаш грижи по добре така отколкото обратното
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Да , може и да не сам закаснял ...ама ми се иска да го направя с някоиа но незнам с койа ...

Е ти кво искаш да ти посочат момичето и фразата с която да я забиеш?!?А после и в коя дупка питай...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от freshpain
    Да , може и да не сам закаснял ...ама ми се иска да го направя с някоиа но незнам с койа ...
    и за къде толкова бързаш? няма да избягат момичетата ... ако си готов да поемеш отговорността...
    Внимавай кого МРАЗИШ.

ем нали първият път не е кой знае квоо.....и искам да е сега а не да се изложа вече когато всички са го правили по 200 пати

Град
    София
    ем нали първият път не е кой знае квоо.....и искам да е сега а не да се изложа вече когато всички са го правили по 200 пати
    ами то не е кой знае какво за момчетата . при нас е по сложно . ако си сигурен , че би доставил максимално удоволствие на момичето и би се постарал да намалиш болката и до минимум ... давай ... ама иначе ...
    Внимавай кого МРАЗИШ.

Точно в това се съмнявам ..като не сам го правил и логично да не я задоволя ..и да сварша бързо ама мисля че при повечето е така първият път...

Пак и дали не ми е много малък едва 13 см Дали ще успея да я отворя ?

433443

нещата в последно време постоянно се менят и възрастовите граници падат ве повече и повече .... като че ли всеки гледа да се е*е колкото може по от рано ... все едно некво състезание има

Цитирай Първоначално написано от zubi
    нещата в последно време постоянно се менят и възрастовите граници падат ве повече и повече .... като че ли всеки гледа да се е*е колкото може по от рано ... все едно некво състезание има
    Така е

Фен Аватара на Ashleyy
    Град
    ВеНеРа
    Абе всеки е готов по различно време.То не е само да ти се прави,щото те е страх,че другите могат да те изпреварят Трябва да си узрял физически и психически... ма в днешно време "колкото по рано-толкова по-модерен" или пък "всички са го правили и аз ще го направя"
    Силата на жените се определя от слабите места на мъжете...

Мега фен Аватара на koalka
    Не, не ти е рано.

Re: Въпрос :]

От няколко дена чета в този раздел на форума , и почнах да се замислям ,че вече 14 г. момче пък не съм го правил . не сам ли укаснял ?
    Е***и мам**а но аз ако на 14 години съм си мислила за секс....ся щях да съм.....Кфи времена бяха...кфи станаха...[/b]
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Пак и дали не ми е много малък едва 13 см Дали ще успея да я отворя ?
    аУ Ти луд си ве ? Ти ше се удавиш в пу*ката на момичето а говориш за отваряне лелеееее майчице Леле требе да ти е поне 45 санта ши ти слагат силикон!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си