.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Въпросче ?

desperate...
    Guest

Въпросче ?

Възможно ли е на 13 години да си истински влюбен/а ?!

Ami neznam no mai ne moje ...
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

v smisal ne si dostata4no golqm/a ne si osmislil/a jivota si ... rano e !
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Супер фен
    Град
    Bourgas
    естествено 4е може за истинската лубов няма възраст може да се влуби6 на 10 а може да се влуби6 и на 40... лубовта не пита а връхлита но добре си помисли за6тото о6те мисли6 по лапе6ки и взима6 едно просто увле4ение за влубване и 4е ве4е е истинската лубов.. трябва да бъде6 сигурна
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    НЕ.

Истинската любов идва по-късно.
    Тя се гради на разбирателство, подкрепа, много отстъпки, загърбване на собствени интреси.
    Това, което изпитваш сега пак е любов. Но аз си го обяснявам така- една детска любов. Тя е много сладка и аз винаги ще помня тази си любов. Наслаждай и се.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    може би може... но трябва да си изключителен човек , за да се влюбиш на 13 и да го осъзнаеш в истинския смисъл на думата . пък и повечето хора като им кажеш , че си влюбен на 13 не го приемат на сериозно. както направиха някои по нагоре. но все пак зависи от човека ...
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

_^_krisa_^_
    Guest
    za tova nqma vuzrast vsi4ko e vazmojno

Цитирай Първоначално написано от _^_krisa_^_
    za tova nqma vuzrast vsi4ko e vazmojno
    Демек и бебе може да се влюби така ли да разбирам!?
    Light The Universe

Според мен е малко жероятно.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Определено НЕ,да се влюбиш на 13 да съгласна съм,но да срещнеш истинската любов определено не.На 13 още не знаеш какво искаш от живота.Според мен не може,мн хора дории на по 30 не са срещнали истинската любав,а какво да говорим за едно 13 годишно момиче или момчи.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

_^_krisa_^_
    Guest
    mislq 4e ako si dostata4no razumen 6te em razbere6 kakvo iskam da kaja s dumite si tva 4e ti ne me razbira6 ne e moi problem

Да обичаш се съмнявам, но да си влюбена - да .
    Според мене може =) стига човека да е по-развит.. или как да го нарека.. по-разумен? Ем, да.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

sladko_kotenze
    Guest
    em....az sam na 12 i na men mi se slu4i sa6toto neznam dali sam se vliubila,no opredeleno sam se zagubila,kato 4ovek!Spored men e vazmojno da se vliubi6 na 13 dori na 12,zavisi ot 4oveka

Ami vuzmojno e,az se vliubih istinski o6te na 14 i do sega sum si s moeto milo
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Град
    NqKaDe TaM :P~
    ami moje da si mislish che si vliuben no za istinska liubov koqto da osaznavash ..nz mislq che e rano no vse pak nz moje i takiva hora da ima ....ot 13 godi6ni istinski vliubeni xixix abe da jivee liubovta
    YoUuu SaY i`M bItCh....lIkE iT`s bAD tHiNG ! :P~ [{}]

Според мен е възможно да се влюбиш на 13.Според някои това не е истинската любов,но със сигурност е детската.

Не ми пука какво хората мислят за мен, пука ми само какво мислят за мен хората, за които ми пука!

Мега фен Аватара на koalka
    Да обичаш истински означава, че трябва да правиш компромиси, да съзнаваш какво иска човека до теб, да можеш да му го дадеш и да поемаш отговороности.Много рядко според мен момичетата на 13 наистина са рядко, които могат да се влюбят и наистина осъзнават чувствата и могат да разграничат харесването от истинската любов.

На 13 не можеш още преценяваш добре какво е любов, какво привързване и какво харесване. Има време, ще се влюбиш и сама ще си дадеш отговорите.

Аз съм на 13 и съм влюбена и то много!!!А дали е "истинската любов" ми аз мисля,че фалшиво любов няма,или обичаш или не!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Няма невъзможни неща :P
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Няма невъзможни неща :P
    Точно това щях да напиша.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Kolko puti da go kazvam MOJE purvata mi lubov e bila na 13 i hodihme 1 i polovina a tva e mn vreme ako si tolkova vreme s edin 4ovek zna4i go obi4a6 za6toto tva e stra6no mn vreme!!!!

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

5417425

еми баш истински едвали .. в тази възраст хормоните удрят наляво-надясно и всичко ти се струва че е истинско а тва дет лети че се яде ... така че ... възможно е но едвали

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си