- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- той ме оби4а ?? ;(
здрасти на вси4ки.Аз съм моми4е на 13 и искам да споделя не6то с вас6те ви разкажа моята история на кратко.
Миналата година октомври месец една моя уж приятелка ме запозна с едно мом4е на 17 по skype в об6т 4ат.той бе6е идвал в мойто даскало при някакви негови познати и ние тогава имахме свободен 4ас и аз го видях...тои ми направи впе4атление за6тото бе6е мн висок.моита фр отиде там при неговата компания за малко и аз бях забелязала 4е той гледа към мен.съ6тата ве4ер те двамата с мойта фр ме вклю4иха в об6т 4ат.и така си по4атихме малко.след което ние с него запо4нахме всеки ден да си 4атим по skype.и така 4атихме близо 2 месеца и станахме мн добри фр...бе6е декември когато той една ве4ер ми каза 4е...много ме оби4а...и иска да бъде с мен..но мен някак ме е страх от него...и когато той ми каза 4е ме харесва аз му отказах...аз му бях казала "не вси4ки са ти в краката"..а тои каза "спокойно и ти 6те си" ...и така винаги като си 4атихме не минава6е 4ата без да ми се обеснява колко ме оби4а...и мн пъти ме е моил да излизаме на кафе а аз винаги му отказвах..за6тото ме бе6е срам..и страх...а винаги когато си 4атихме той ми казва6е как 6тял да ма е*е..и доста сме се карали за това 4е аз му отказвам...и ако не ми бе6е казвал колко иска да ма е*е може ми сега няма6е да ме е страх от него...
...на6ите ми бяха спряли нета за месец и полвина.когато ми го пуснаха ние пак си 4атихме и разговора стигна до неговите 4увства към мен...все о6те ме оби4ал и можем да сме заедно...до сега никога съм нямала приятел и някак ме е страх и аз нз от кво и някакси се съмнявам в него но пък 2 месеца да ми се обесняя колко ме оби4а ...
...проблема ми е 4е откакто ми каза 4е ме оби4а и аз запознах да изпитвам 4увства към него..и то мн силни...
...от една седмица запо4на да ми звъни по GSM-a (странно от къде го е намерил) и ми държе6е сметка къде съм с кой съм и кво прая
ме моле6е да излезем на кафе и аз винаги му излизам с номера 4е съм заета
... а толкова искам да се видим...просто не мога да разбера какво ми пре4и да съм с него...стра6но го оби4ам и по4ти всяка песен ми напомня за него...дори ве4ер трудно заспивам като си мисля за него...
![]()
моля ви дайте ми някакъв съвети плс не се ебавайте [-o<
Ami mila vseki moje da se obqsnqva v liubov v 4ata. Ne mislq 4e toi ima pravoto da ti darji smetka s koi si kade si kakvo pravi6 .... nito ti e gadje nito ni6to. Kazva6 4e ne znae6 ot kade ti ima GSM-a ... sig tvoqta fr mu go e dala (bez tvoe razre6enie). Spored men ne bi trqbvalo da se sre6ta6 s nego za6toto iska da te e*e a ti se strahuva6 ot tova. A i si o6te malka. Ne 4e az sam mn golqma da ti davam saveti, no ... kakto si preceni6. Ako iska6 pi6i mi na li4no mojem da si razmenim skype-ovete ...![]()
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
ние или той...?Първоначално написано от Анонимко
![]()
Значи.. позволи му да ти докаже, че те обича, защото така само от чата.. освен да се опознаете, да се харесате, да има някаква тръпка за обич е силно да се говори.
Щом испитваш силни чувства към него какъв ти е проблема.
И ти го интересуваш. По-добре излизай с него и т.н., а че иска да те шиба.. - иска, но на кое момче не му се прави секс?
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
ami dosta stranno zvu4i da te obi4a,sled kato ne te poznava dostatu4no.ima nqkolko varianta
1->ebava se
2->naistina te obi4a,kakto tvardi,koeto e nai-malko veroqtno
3->moje bi naitina iska da se vidite za da te...
spored man ti si o6te malka i ti e trudno da vzema6 podobno re6enie o6te.mislq 4e trqbva da izlezne6 s nego na kafe 6tom tolkova iska6 i da razbere6 6to za 4ovek e,za6toto po skype.no ako te e strah prosto vzemi nqkoq priqtelka s teb,nz.
FuCk Is GoOd,FuCk Is FuNny,A LoT Of PeOpLe FuCk FoR MoNeY.If YoU ThInK ThE FuCk Is FuNny,FuCk YoUrSeLf AnD KeEp YoUr MoNeY!!!______________________________________
Не знам дали е от възрастта, но ти явно не разбираш....Заканил се е, че и ти ще разбереш и в момента точно това се опитва да постигне.Казва ти, че те обича и естествено лъже на поразия...Иска на всяка цена и ти да си му в краката, за да може да си вдигне самочувствието.Обича те.....![]()
az mislq 4e iska samo da te naebe i ne mu puka za 4uvstvata ti i 4e iska da ti dokaje 4e 6te si mu v krakata i nomera ti osven ot tvoqta fr nqma otkade da go ima nedei dai kasmet, mila! (ako iska6 mi pi6i na li4no i da si 4atim v skype) {}
{}{P}{}
Наистина ли не схващаш,че той иска само да спи с тебе и после да те резне,ве?!
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
4естито 6те те ебe
Mmm i az sym na mnenieto che toi prosto iska da te chuka i tva e...ne te obicha.
Доценте наш, ти който си на бюрото да се чуе твоето име, да бъде твоят подпис и тройката наша да бъде, както в книжката, така и в протокола. И прощавай за отсъствията, както ние ти се радваме на твоите. И не ни оставяй на ликвидация и не ни възспирай при преписване. Наздраве! Опа, Амин!
Тоя е бахти загорелия пичНе се лъжи да излизаш с него. Пък и да излезете, само предполагам кво ш'ти говори, за да те навие да легнеш с него... Помисли, не е далече от акъла да се сетиш.
az su6to sym na mnenie 4e samo iska da me e*e oba4e nqkak si....ne moje 2 meseca da mi sa obesnqq i da ne se e otkazal...a i ima tolkova fenkii tova 4e e izbral men me nakara i az da imam nqkakvi...4uvstva kum nego
i kogato nqmah net ne se 4uvahme izob6to i kogato sega pak si pi6em v skype...toi pak mi reve6e da sum s nego...a na men ne6to mn mi pre4i vupreki 4e i az imam 4uvtsva kum nego
nz ko da praq
(strah me e da izlqza s nego)
Просто г привличаш сексуално.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Пфф съмнява ме като излезеш с него да те подхване още от вратата и да те изнасили направо в кафето... или където и да еПървоначално написано от Анонимко
Мога да ти кажа, че едно е в Skype и друго е на живо.. нещата тогава са коренно различни и би могла по-лесно да прецениш дали е сериозен или не. Какво толкова те е страх, тва е едно излизане, не е като да тръгнеш направо да се е*еш с него. После като му писне от увъртанията ти (а това рано или късно ще стане) и се откаже от теб, да не тръгнеш да ревеш и да съжаляваш защо си била толкова глупава и не си му дала шанс
![]()
Пробвай.
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Тва "Обичам те." в чата нищу не значи да знаишТоя му е мерак само да те на*бе
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Каквооо? Някой си от Skype да ми държи сметка с кого излизам и къде ходя! Това е смешно бехора, осъзнайте се. Той едва ли даже я обича толкова много. Иска да е с нея, само защото тя му отказва, а на него не са му отказвали досега.
ami toi ako trqbva e 4 meseca 6te ti pi6e kolko te obi4a, za6toto e usetil 4e 6te poddade6. Az ti garantiram, 4e 6te te izebe i v nai dobriq slu4ai 6te te ebe o6te nqkolko puti i 6te te zareje, a v nai lo6iq sled purviq put 6te ti kaje- aide begai da si igrae6..
Ne se vijdai s nego!! PREstani da si 4ati6 s nego!! ZABRAVI GO!!! za nego ne si po specialna s ni6to, koi znae s o6te kolko si pi6e, dokato si pi6e s teb..!
Ako misli6, 4e te luja- sre6tni se s nego i kato te izebe pi6i kak se e razvila vruzkata vi![]()
абе и 17 годишните ли деградират![]()
![]()
Absoliutno sum suglasna. Opi4ai si ukula i mn vnimavai s takiva mom4eta.Първоначално написано от koalka
![]()
mi i toi kaza 4e do sega nikoi ne mu e otkazval... az su6to vinagi sym mislila 4e iska ili samo da ma naebe ili 6toto do sega nikoq ne mu e otkazvala...i kaza 4e sq poneje sym mu otkazala o6te pove4e me iskal...... kogato si pi6em mu vqrvam..tolkova e ubeditelen.. a kogato sprem da si pi6em i zapo4na da razsujdavam izob6to ne mu vqrvam
![]()