.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Guest

Kak da i go kazha,umiram ot sram

Zdraveite.Znachi imam edin takuv problem haresvam edno momiche no ne znam kak da i go kazha,sama kato q vidq i stavam cherven kat domat.Molqvi daite mi saveti.

Напълно нормално е да се изчервяваш като я видиш...обаче ти каза много общи неща.На каква възраст сте,ти намеквал ли си и за своите чувства,тя показвала ли ти е,че я интересуваш по някъф начин... дай инфо

Не ми пука какво хората мислят за мен, пука ми само какво мислят за мен хората, за които ми пука!

Re: Kak da i go kazha,umiram ot sram

Как ще те е срам бе ???

Затваряш си очите и си казваш на ум.АБЕ МАЙКА МУ ДА Е*А НЯМА ДА УМРА ДЕВСТВЕН!'

И утиваш при нея

Guest
    Tq e na 15 az na 14.Tq ne me poznava no pochva da preduseshta neshto.

mi priqtel durpa6 q na strani nai lesno i po4va6 da i govori6 i da i obqsni6 za kvo stava vupros

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Guest
    a p1k spored men trqbav da si pogovorite,dali i tq 4uvstva s16tot ina4e 6te e dosta koftiA p1k otnosno tova kak da i go kaje6,moje bi nastrana i kato ste samo dvamata

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    ох тук наскоро четох една тема . момчето беше отишло при въпросната владетелка на сърцето му ( мали от къде дойде тва ). та както и да е отишъл при нея с една плюшена играчка и и обяснил чувствата си привидно съвсем спокойно , но отвътре се е притеснявал ако добре си спомням . казал и много мили неща , но тя си замълчала . на следващия ден ли кога ли не си спомням тя го дръпнала и му обяснила , че могат да са само приятели . но той пак бил щастлив защото го нямало онова "ако" което така го изяждало потърси темата защото може и да не интерпретирам правилно написаното . и все пак кажи й . освободи се от това "ако"
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, трябва да преодолееш срама си...

Супер фен
    алкохол

Абе ние момчета ли сме или лукови глави. Давай смело бе пич. Кво кат не те познава, време да се запознаете

Покани я на среща.. Подари и някакво символче на любовта .. знам ли.. й и обясни че не ти е безразлична и й кажи: "Ако не ме понасяш ме чупи и забрави за това... " ... Приложи малко хумор
    Момичетата харесваме това.. дори и притеснението ми е сладко лично на мен.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

ti na kolko si 10-11 ?
    PraVi KaKv0T0 tRqBvA,PaK Da StaVa KaKv0t0 6t3 ! ! !Ne ISkaM Mn0g0 IskAm Vsi4k0 ! ! !

7555555555

ми най-добрия начин е не да й го кажеш а да й го покажеш чрез действията си ... разни подаръчета .. мили жестове .. примерно разходки и разни такива ....

другия начин е да отидешш при нея да я заговориш и да й го кажишш .. мисли си че това което ще й кажеш може да те ощастливи за някакъв период от време ако каже че те харесва същото или просто малко да се получи кофти ако каже че нищо нечувства ...

в двата случая няма какво да губиш

Цитирай Първоначално написано от f1s714e70
    ti na kolko si 10-11 ?
    Kaza 4e e na 14,ne 4ete6 vnimatelno!
    po temata:trqbva da se srestra6i6,nqma na4in
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Фен
    Град
    До тебе... :)))
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Еми, трябва да преодолееш срама си...
    If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
    ------------------
    Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава

Голям фен
    Цитирам: "Много си сладичка,много ми харесваш!" и после разговора се завързва.Няма от какво да те е срам.Ти за кога ше и казваш,а?Като станеш на 80 и не можеш дори да вдигнеш самолета,а?
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

vinagi sym iskala mom4eto,koeto haresvam da mi kaje 4e me haresva no pod zvezdite...mn e romanti4no probvai i bydi sebe si

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си