.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

sramejlivko123
    Guest

Много съм объркан! незнам какво да правя!

Zdraveite..............................

Zna4i iskam da vi iskam syvet otnosno moq problem...

Problemyt se systoi v tova 4e s edno momi4e si 4atime mnogo v skype, icq, mirc kydeto se hvaneme online tam i postepenno razgovorite stavaha po zadylbo4eni i po seriozni, dokato ne doide moment v koito mojeh da spodelq s neq vsi4ko imah i doverie i zapo4nah da q tretiram ne samo kato syo4eni4ka, no i kato mnogo dobra priqtelka, moje bi pove4e...

Ta vednyj v razgovora ni se stigna tolkova nadylboko 4e si priznahme nqkoi neshta za 4uvstvata pomejdu ni, no samo v 4at-a na jivo ne sym imal smelostta oshte da go naprawq!

Ta to4no tam e i problemyt mi V 4at-a vsi4ko moga da i kaja bez gram da se pritesnqwam 4e neshto she oklepam, dori sreshti si ugovarqme i nqkaksi e lesno, no kato trygna da i zvynq na gsm ili na domashniq i zapo4vat da mi treperqt nervite

Nqkaksi zabivam kato i 4uq glasa po telefona i me e strah da ne oklepam neshto ... Neznam prosto s kakvi dumi dori da zapo4na razgovora,,, dali shte prozvu4i dobre ili she izleze kato nqkakyv selqnin, pyk kamoli da q pokanq na sreshta ili dori da i priznaq 4uvstvata si, kakto se kazva lice v lice.. Strah me e da ne stane taka 4e ot 4akane tq da si pomisli 4e ne me interesuva i da q izgubq...

Daite nqkakvi syvet4eta, bili li ste v takova polojenie i kak ste se otyrvali ot tazi pregrada....

Daite vsqkakvi idei...

Blagodarq vi za vnimanieto koeto mi otdelihte
    pozdravi,
    sramejlivko

Ами като я харесваш и го покажи по някакъв начин, отделяй и специално внимание, подари и нещо чрез, което да и напомняш за себе си...
    Бъди мил, но не изкуствен...
    Ако се наложи кажи и за чувствата си направо, ама измисли оригинален начин да и кажеш, че я харесваш...
    Не бъди срамежлив, бъди смел, само смелите печелят...аз лично не харесвам страхливци...Предпочитем решителни мъже, знаещи какво искат...Успех!
    И не се опитвай да лъжеш момичето, защото тя ще разбере, ако си фалшив...

Guest
    kato 4eta tova koeto si pisal stigam dozakliu4enieto 4e si zle mnoo zle!napravo si lud po neq.. !predlojenieto mi e da i napi6e6 pismo v icqto ili skypa se edno s ubesneniq..kaji i vsi4ko koeto 4uvstva6 (ama gledai da ne prekali6 i da oklepa6 rabotata)!qsno i to4no

nosi i roza na parvata sre6ta govori i opoznaite se pove4e ... i 6e stane raotata
    You are Misleading and or Homosexual

Значи...имам приятели които са били в същата ситуация...това което казах на тях ще го кажа и на теб....щом харесваш това момиче...дори и да те е срам , да не си уверен в това как ще го кажеш или дали ще оплескаш нещата...отиди и й признай чувствата си...по-добре да празвучиш като селянин (както ти каза) отколкото да нямаш възможността да и кажеш това което изпитваш...поне според мене е така...щом по чата имаш стемостта да говориш с нея...и дори да й кажеш че я харесваш....какво ти пречи и лице в лице да й го кажеш.Ти каза че те е страх да не я изгубиш...."Strah me e da ne stane taka 4e ot 4akane tq da si pomisli 4e ne me interesuva i da q izgubq... " . Ами човече като те е страх...какво седиш...а и да ти кажа нещо...срама до нищо не води...само влошава нещата...опитай се да не се срамуваш ... защото накрая може да я видиш с друг.Бъди мил...но не прекалявай....бъди себе си...защото ако я лъжеш...тя ще го разбере...айде успех... !!!

Guest

Re: Много съм объркан! незнам какво да правя!

davai smelo!az kato momiche,ako sym na mqstoto na tazi,deto si haresal,ako mi mylchish taka shte si pomislq,che neshto me budalkash i che ne izpitvash nishto kym men,tei che davai smelo napred,da ne q izpusnesh. ai,uspeh

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    положението при сегашния ми приятел беше същото. всичко ми казваше в скайп, но наживо просто се спичаше. сам ми го признаваше в чата, че на четири очи му е ужасно трудно да говори с мен за чувстата си. накрая си уредихме среща след даскало, излязохме и така постепенно той започна да се отпуска в моята компания
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Град
    София

Re: Много съм объркан! незнам какво да правя!

Цитирай Първоначално написано от sramejlivko123
    Zdraveite..............................

Zna4i iskam da vi iskam syvet otnosno moq problem...

Problemyt se systoi v tova 4e s edno momi4e si 4atime mnogo v skype, icq, mirc kydeto se hvaneme online tam i postepenno razgovorite stavaha po zadylbo4eni i po seriozni, dokato ne doide moment v koito mojeh da spodelq s neq vsi4ko imah i doverie i zapo4nah da q tretiram ne samo kato syo4eni4ka, no i kato mnogo dobra priqtelka, moje bi pove4e...

Ta vednyj v razgovora ni se stigna tolkova nadylboko 4e si priznahme nqkoi neshta za 4uvstvata pomejdu ni, no samo v 4at-a na jivo ne sym imal smelostta oshte da go naprawq!

Ta to4no tam e i problemyt mi V 4at-a vsi4ko moga da i kaja bez gram da se pritesnqwam 4e neshto she oklepam, dori sreshti si ugovarqme i nqkaksi e lesno, no kato trygna da i zvynq na gsm ili na domashniq i zapo4vat da mi treperqt nervite

Nqkaksi zabivam kato i 4uq glasa po telefona i me e strah da ne oklepam neshto ... Neznam prosto s kakvi dumi dori da zapo4na razgovora,,, dali shte prozvu4i dobre ili she izleze kato nqkakyv selqnin, pyk kamoli da q pokanq na sreshta ili dori da i priznaq 4uvstvata si, kakto se kazva lice v lice.. Strah me e da ne stane taka 4e ot 4akane tq da si pomisli 4e ne me interesuva i da q izgubq...

Daite nqkakvi syvet4eta, bili li ste v takova polojenie i kak ste se otyrvali ot tazi pregrada....

Daite vsqkakvi idei...

Blagodarq vi za vnimanieto koeto mi otdelihte
    pozdravi,
    sramejlivko
    и при мен беше станало така веднъж...
    има едно момче ,с което вече се знаем от година и нещо ,но не сме се виждали...
    в началото и ние така...говорихме си много в скайп за всичко...
    и после се започна с чувствата и т.н. и всичко се развали да ти кажа...
    много сложно стана и изобщо..и двамата не знаехме какво става с нас и всеки объркан и се чуди какво изпитва и така...

ама не знам сега...при теб може да се получи
    вижте се ..събирайте се понякога повече хора...правете си каквото си правите вианги,дръй се естевствено и ще те хареса предполагам..

приятелю, ти си 100% Флюбен! и в това няма нищо лошо. все пак твоят проблем е чисто психологичен и трябва да си повярваш! преди да и се обадиш помисли защо го правиш, стбери си думите в устата и дай воля на чувствата си! помисли си ако не и кажеш лично каквоще си помисли(всъщност, тя има ли такъв проблем..?!) и би ли я загубил заради срама си! и както окуражително казвате вие мъжете
    БЪДИ МЪЖ!

Голям фен
    Кофти положение.Преодолей някак си този срам,това притеснение.Глупаво е да зацепваш от срам,че ще оплескаш нещо.И всъщост тогава стават най-големите гафове,точно когато ти е много притеснено...За това се отпусни,не говориш с папата,а с едно момиче Не разбирам кое е толкова притеснителното да звъннеш на някой да го поканиш на кафе.Глупости
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си