.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50
    Guest

Kvo pravite kogato ste........

Kakvo nai mnogo obichate da pravite kogato ste sami v kushti i vashite gi nqma?

И аз си пускам висока музичка
    Езикът е извор на недоразумения <Из "Малкият принц">

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    КЕФЯ СЕ! и някои път запалвам от цигарите на баща ми Но рядко де...иначе нищо особено
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, не много различно от това, когато са си в къщи, но обикновено си се разхождам гола( )

Стоя пред компютъра и си пиша с познати от други градове, слушам музика или просто подреждам вкъщи...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Мииииии разхождам се гола,пускам много силно музиката,пуша,готвя си,викам някоя приятелка или приятелиии и става купон.Понякога даже се напивам

Град
    OUT OF SPACE
    KOGATO S1M SAMA NE PRAVQ NI6TO OSOBENNO A MOJE BI NAI VE4E GLEDAM DA POSPQ MALKO 6TOTO NE SE ZNAE BRAT MI K'VI 6TE GI V1R6I KATO SI DOIDE.[/i][/b]

Град
    U nas
    az si jiveq napulno sama, pravq kvoto si iskam, muzikata e uveli4ena po4ti do krai, peq si, tancuvam,murzeluvam, a kato mi dosku4ai si vikam priqteli
    OOOhhh Fucken Hard Techno U`re scrapinG My brain ...
    Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly away.Listen to the words I say...

Guest
    pravq si adskoto kupon4e...muzi4kata na 6,nqkolko frendovee,prosto praa si kakvoto si iskammm...i mi e mn dobree

Повече от фен
    Град
    i kvo kato mi e nepodhodq6t razmera na avatara :D
    Слушам силно музика и пуша на терасата.. и много обичам да си пробвам разни дрешки, които не съм обличала от много време или да си ходя по прашка и сутиен
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Град
    У дома пред компютъра
    Ходя по боксерки.

Цитирай Първоначално написано от Butterfly^
    Слушам силно музика и пуша на терасата.. и много обичам да си пробвам разни дрешки, които не съм обличала от много време или да си ходя по прашка и сутиен
    къде живейш?

xax a si misleh 4e samo az obi4am da hodq gola v nas

Цитирай Първоначално написано от Summer`LoVe
    xax a si misleh 4e samo az obi4am da hodq gola v nas
    c i az tai si misleh za men ta ina4e.. zavisi koga gi nqma.. ako e prez denq se subirame nqkoq kompaniq i gledame nqkoi film ako e za ve4erta si kanq nqkoi u nas.. :P

Надувам музиката до дупка или се омитам
    Rosjanin-twoi brat,
    Amerikanin-twoi wrog,
    Kurva-twoja jena

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Изобщо не се задържам в къщи.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Супер фен Аватара на Sarabi
    Ами ако е за кратко- докато е на работа майката- мотая се по бельо, пробвам разни дрехи, танцувам, пускам си моята музика (защото майка ми я мрази) иии... ако съм в настроение се решавам да си направя спегети или някоя друга такава невзискателна манджа . А ако е за по- дълго ( вече доста често ми се случва да съм сама за около месец ) си подреждам както ме кефи (общо взето- всичко разхърляно ) и правя всички неща по- горе + тези, които правя и когато я има.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    да си пиша из форумите на спокойствие-иначе те влизаха и ме отплесваха с нещо.
    няма любов

Guest
    Цитирай Първоначално написано от XePouH`
    Цитирай Първоначално написано от Butterfly^
    къде живейш?
    Епа то си пише бе, всичко съм си казала Местожителство: In yoUr dReAmsSs bAby..

Повече от фен
    Град
    i kvo kato mi e nepodhodq6t razmera na avatara :D
    Опи това горе бях аз..
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Голям фен
    az ako se zadarja vka6ti obi4am do podreda i da po4istq i posle da po4na da si probvai i az po-zabraveni dre6ki,pravq si nqkakvi kombinaciiki ,slu6am muzika ili prosto kanq priqtelqt si da spi v nas...
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Град
    Kill the kifla co.
    Ами танцувам, пускам мнооого силно музика, готвя (ако имам мерак), подреждам, чистя, стоя на тересата и чета някаква книга или каня приятели.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Импровизирам...правя каквото ми дойде на акъла.

Ако е през деня окупирам на брат ми компа и си дъня музиката, ако вечер липсват всички или каня някой пр да гледаме филм на ужасите, или чакам да стане 1-2 след полунощ и сам ги гледам...Леле къф страх пада, като ми се причуват някви стъпки по стълбите, скърцания от тавана... Два месеца сън не видях, заради оня с куката от "Знам какво направи миналото лято".
    Rammstein, Manson, Lordi, Divine!

Град
    the Savage Garden

Re: Kvo pravite kogato ste........

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Kakvo nai mnogo obichate da pravite kogato ste sami v kushti i vashite gi nqma?
    охооо тва е най-хубавото време прекарано вкъщи
    пускам си музика възможно най-силно(без да ми пука за съседите), пея си танцувам си...гледам си телевизия пак силно
    ям в хола, в леглото...общо взето правя неща които не правя когато наще ги няма (мн умно, дам...) :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си