- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Kvo pravite kogato ste........
Kakvo nai mnogo obichate da pravite kogato ste sami v kushti i vashite gi nqma?
И аз си пускам висока музичка
Езикът е извор на недоразумения <Из "Малкият принц">
КЕФЯ СЕ!и някои път запалвам от цигарите на баща ми
Но рядко де...иначе нищо особено
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Еми, не много различно от това, когато са си в къщи, но обикновено си се разхождам гола()
Стоя пред компютъра и си пиша с познати от други градове, слушам музика или просто подреждам вкъщи...![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Мииииии разхождам се гола,пускам много силно музиката,пуша,готвя си,викам някоя приятелка или приятелиии и става купон.Понякога даже се напивам![]()
![]()
KOGATO S1M SAMA NE PRAVQ NI6TO OSOBENNO A MOJE BI NAI VE4E GLEDAM DA POSPQ MALKO 6TOTO NE SE ZNAE BRAT MI K'VI 6TE GI V1R6I KATO SI DOIDE.[/i][/b]
az si jiveq napulno sama, pravq kvoto si iskam, muzikata e uveli4ena po4ti do krai, peq si, tancuvam,murzeluvam, a kato mi dosku4ai si vikam priqteli![]()
OOOhhh Fucken Hard Techno U`re scrapinG My brain ...
Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly away.Listen to the words I say...
pravq si adskoto kupon4e...muzi4kata na 6,nqkolko frendovee,prosto praa si kakvoto si iskammm...i mi e mn dobree
Слушам силно музика и пуша на терасата..и много обичам да си пробвам разни дрешки, които не съм обличала от много време или да си ходя по прашка и сутиен
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Ходя по боксерки.![]()
![]()
къде живейш?Първоначално написано от Butterfly^
![]()
c i az tai si misleh za menПървоначално написано от Summer`LoVe
![]()
![]()
ta ina4e.. zavisi koga gi nqma.. ako e prez denq se subirame nqkoq kompaniq i gledame nqkoi film ako e za ve4erta si kanq nqkoi u nas.. :P
Надувам музиката до дупка или се омитам![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
Изобщо не се задържам в къщи.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Ами ако е за кратко- докато е на работа майката- мотая се по бельо, пробвам разни дрехи, танцувам, пускам си моята музика (защото майка ми я мрази) иии... ако съм в настроение се решавам да си направя спегети или някоя друга такава невзискателна манджа. А ако е за по- дълго ( вече доста често ми се случва да съм сама за около месец
![]()
![]()
![]()
) си подреждам както ме кефи (общо взето- всичко разхърляно
) и правя всички неща по- горе + тези, които правя и когато я има.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
да си пиша из форумите на спокойствие-иначе те влизаха и ме отплесваха с нещо.
няма любов
Първоначално написано от XePouH`
Епа то си пише бе, всичко съм си казала
Местожителство: In yoUr dReAmsSs bAby..
![]()
Опи това горе бях аз..![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
az ako se zadarja vka6ti obi4am do podreda i da po4istq i posle da po4na da si probvai i az po-zabraveni dre6ki,pravq si nqkakvi kombinaciiki ,slu6am muzika ili prosto kanq priqtelqt si da spi v nas...
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Ами танцувам, пускам мнооого силно музика, готвя (ако имам мерак), подреждам, чистя, стоя на тересата и чета някаква книга или каня приятели.
Импровизирам...правя каквото ми дойде на акъла.![]()
Ако е през деня окупирам на брат ми компа и си дъня музиката, ако вечер липсват всички или каня някой пр да гледаме филм на ужасите, или чакам да стане 1-2 след полунощ и сам ги гледам...Леле къф страх пада, като ми се причуват някви стъпки по стълбите, скърцания от тавана...Два месеца сън не видях, заради оня с куката от "Знам какво направи миналото лято".
![]()
охооо тва е най-хубавото време прекарано вкъщиПървоначално написано от Анонимко
![]()
пускам си музика възможно най-силно(без да ми пука за съседите), пея си танцувам си...гледам си телевизия пак силно![]()
ям в хола, в леглото...общо взето правя неща които не правя когато наще ги няма (мн умно, дам...)![]()
:P