.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    sAdD
    Guest

не е с16тото ве4е :(

здр на 14 с1м и маи сре6нах п1рвата си л10боф преди 6 месеца.От тогава сме заедно и не сме спирали....Но от 3 седмици насам само се караме всяка ве4ер дори днес тя изоб6то не ми отг като запо4нах разговор с нея направи се 4е не ме познава какво и става плс ХЕЛП как да я накарам отново да има 4ъстфа к1м мен
    10Х предварително

emi pogovori s neq i tq 6te ti kaje no mislq 4e ti trqbva novo gadje aide uspex!
    {}{P}{}

Супер фен
    Град
    Мбабане
    не си го слагай на сърце
    още много "любови" ше срещнеш

Фен
    Град
    До тебе... :)))
    Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет
    Ми мрази те и те ненавижда... Зарязва те като те отбягва.. Хммм откажи се от нея вече не те обича... ( прочети ми подписа) н защо го правя но ми харесва
    уауууу колко сме сурови ХАХаххаХАХХхА ам така по темата ами пич всеки и на всеки казваме говори с него/нея и наистина така ще е най-добре,а пък ако тя не иска да говори с теб я зарязвай колкото и да не искаш,защото няма смисълд а си тровиш живота с няква си там аз съм сигурна,че ще намериш някоя наистина искренна и чиста любов.Няма смисъл сега когато си в най хубавата възраст да я погубваш по некво си момиче...замисли се малко колко още момичета ще срещнеш и колко много ще се влюбваш ае стига съм се обяснявала...с няколко думи говори с нея и тва е ако не стане я зарежи....
    If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
    ------------------
    Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава

Във всяка една връзка има такива критични периоди, ако наистина се обичате ще минете през това.
    Ако искаш й кажи да се разделите за малко за да прицени дали тя в крайна сметка има чувства към тебе, защото когато изгубиш това което си имал разбираш какво е то за теб.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Във всяка една връзка има такива критични периоди, ако наистина се обичате ще минете през това.
    Ето тва е. Ако наистина се обичате ще минете през това. И по трудни моменти ви очакват, така че тряя да се научите, как да се справяте с такива неща.

Мега фен Аватара на koalka
    Всеки има такива моменти във връзката си.Правете компромиси и се успокойте.Обичате се и няма защо да се карате за глупости.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си