- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- FREE HUGS Инициатива!
МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ ВСИЧКИ МНЕНИЯ, ЗА ДА ВИДИТЕ ДО КЪДЕ СЕ Е СТИГНАЛО С РАЗВИТИЕТО!!
Става въпрос за една инициатива започната в Сидни, Австралия от един обикновен човек. Става въпрос за това да вземеш едно табло с надпис "FREE HUGS" да отидеш на някое място с много хора в твоя град и да почнеш да ги гушкаш (който пожелане)
Това са го направили вече много хора в много държави..може да ги видите в youtube: http://youtube.com/results?search_qu...&search=Search
В България още никой не се е сетил...или не е поискал..
Та идеята ми е хем проста, хем малко сложна.
Простото: Обръщам се към всички сериозни съфорумци..искате ли да си направим това нещо тук в България. Тъй като съм от София се обръщам главно към софиянци..но ако има някфи сериозни хора в друг град с удоволствие бих скочил до там...
Сложното: Нямам камера и не мога да обработвам видеобез което няма как да стане. Именно за това се обръщам към вас тук...
Познавам лично много яки хора от тоя форум, които със сигурност ще се навият. Други не ги познавам но те също имат правото да се навият![]()
Единствената пречка е камерата и обработката...дали ще се намери някои, който да уреди поне едно от двете?
Куцо, кьораво, сакато...вие сте на ход!
П.С. Моля за коментари от сериозен и значим тип
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Хахахаха, Димооо...Да изпусна аз възможност да те видя още веднъж?!Иначе аз съм виждала три мацки се моткаха с тва на врата, некви плакатчета!Но звучи наистина интересно и съм с вас ако се уреди до понеделник...щото от вотрник вече даскало и няа да може, а се очертава да е забавно!
А за камерата....вече някой друг да се навива, моя фотоапарат е без звук!![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
^Въпроса е да го направим както си трябва и да го качиме в нета да се представим и ние достойно :P
Едва ли ще стане, ако стане, толкова бързо за една ваканцияТфа си е доста сериозна работа..колкото и простичко да изглежда..идеята е супер елементарна...ама айде де...
Камера и човек с умения да обработва видео! Две изключителни важни неща, без които -> чушки!
Иначе винаги може да си го направим ей така за лично удоволзтвие..мен ми е мерак да се отбележим и ние като държава и съответно град..
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Ми аз имам цифров със звук.6 мегапихела(демек добро качество).Сичко хубоу ама съм от Пловдив.![]()
П.П.И видеото мога да го напраа.Вече бая ме бива с Windows Movie Maker-a.![]()
^^Това видеобработката..качването и сичко там е бая сложна работа..поне в моите очи...Заснемането е лесно ако се намери нормална видеокамера...новичките такива ако не се лъжа си имат шнурчебоцваш го в компа и го сваляш..абе не знам...за тфа се обръщам към вас
С фотоапарат нещо не ми звучи много надеждно...
Въпроса е ако има човек, който вече е правил някакъв филм..обработвал го и го е качивал в нета..вижте ги тея филмчета в youtube как изглеждат..ако може да ги напраите така...вие сте хората![]()
^^^Не че искам да звуча песимистично но...
сигурен съм че много хора имат и ще прояват желание..което е страхотно. Както казах винаги може да си го направим ей така за удоволствие..
Въпроса е че много хора са силни на думи обаче слаби когато се стигне до действие, пределно ясен ми е тоя факт.
Аз искам ако го правим да го направим както трябваЗа това моля само хора, които наистина биха поели ангажимент да си предлагат услугите. Ако се осъществи това нещо наистина заслугите ще са на човека с камерата и обработката.
Иначе гушльови с лопата да ги ринеш...![]()
идеята е много готина![]()
аз не разполагам с особено добра камера,но сигурно ще се хвана някой път из софийските улици да го направя за забавлението
е айде дано се намерят хора да го направят тва и тука \/
Еииии,Димище..това ми е любимата реклама тука..
Само че тука инициативата е 'Заедно срещу дискриминацията на болни от СПИН'...
ммм бих се навила да гушкам,ама трябва да ме изчакате до май месец![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Бе що не си направиме дно събиране така за загрявка...щото си представете ако в София се окаже пълно с тъпи гадни дебилни копеленца, които се държат тъпо с гушльовците!
Пък и първия път ще е за загрявка, после камера ще си намерим и ще го повторим...не знам!
Хаха ти си мойта приятелка, която всъщност не знае, че сме приятели нали така бешеПървоначално написано от Whisskas
Забрави да споменеш от къде си
![]()
Иначе ще изчакаме малко и ако не се намери по добра оферта...ще действаме.. :P Са стой кротка и следи темата...ако няма прогрес в скоро време ще се доразберем на лични да не флуудиме![]()
много яка идеямисля да зарибя няколко приятелки и да се разкарваме по центъра с такива табели. ъъ аз съм от сливен и филмче няма да правя, но поне се надявам да се забавляваме(аз и хората, които прегръщам).
Иска ми се да е истинско..а не някак си заучено...обикновенно първия път е най-вълнуващо..и това ще си личи ако го заснемеме...та ако не стане нищо и това ще го направим...Първоначално написано от brain_stew
Пък ако е пълно с "тъпи гадни дебилни копеленца" ще сменим табелката на "FREE KICKS" и ще поставим основата на нова инициатива![]()
ми хора аз току-що се регистрирах във форума,обаче идеята ми харесва, бих си предложил услугите да монтирам щото с един приятел се занимаваме с това, а за гушкането няма проблем аз съм винаги навит![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
live life, get lait and get paid
Казвайте от къде сте бе хора!
Абе това сериозна организация по форум май е "Мисията Невъзможна"
За сега решихме ако не стане с камерата да си го напрайм за кеф!
Пак казвам само сериозни хора да пишат дето няма да почнат да мрънкат като се стигне до действие "ама аз съм на даскало тогава" "тряя да ходя с баба на педкюр" "ее точно тогава трябва да си изрусявам мустаците" и т.н.
Ако имате камера или можете да обработвате кажете от къде сте, пишете ми лично и да решим нещо по-конкретно. Струва ми се, че ще трябва и да се видим да се запознаем ако не се познаваме..щото не става ей така 3-ма непознати се срещат и правят филм. След като сме готови с техническата част обявяваме час, дата, място...гушльовците идват и почваме... :P
Не е толкова просто колкото си го мислите!
Аз паралено ще говоря и с едни приятели и ако се уреди там работата ще се оговоря с определени хора от тук и ще пада гушкане...
Ми кат не искаш ти мрънкаме за даскалото, гледай да го направим събота или неделя...щото аз съм сериозна, идеята много ме кефи, даже мога да привлека народ, обаче...ако решите да е през седмицата преди 18:30 просто няа как, ото наистина даскалото е нещо шибано и поне мен притиска!Събота и енделя, никви грижи, никой няма да ти мрънка па после и биръ шъ пийм!Първоначално написано от Momchence
![]()
А за "FREE KICKS" идеята е доста съблазнителна...за съжаление тва е смао некъф гаден враиант!Ккакто и да е, аз съм сериозна!
Естествено, че ще е събота или неделя..ти чекай да се стигне до там...
Хайде да не стане нещо подобно: http://darknessfall.blog.bg/viewpost.php?id=57683
Не мисля, че е толкова сложно..стига да имате желание и възможност
ideqta e strahotna ... imam kamera i si4ko ama sam ot Veliko Tarnovo ... i az iskam da gu6kam ....![]()
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
И така ще стане...само изчакай няколко дни да говоря с други хора...то е от ясно че техническата част няма да стане по форума
Гушкане ще има въпреки всичко!!
Мммм... Идеята е много добра и ми стана някво много мило, като ги видях на клипчетата как се гушкаха![]()
Но да го гледаме по същество:
Имах неприятната задача да работя с хора, които не познавам и които виждам за първи и последен път. Доста хора са ми минали през ръцете, затва мога да ги сложа в няколко групи
-Хора, които те гледат отвисоко
-Хора, които те гледат като луд
-Хора, които ти се присмиват
-Хора, които са в добро настроение и са готови да направят това, което искаш
Разбира се, сички се надяват да се попадне на последната група, но се досещате, че те са много малко. Ако мога да сравнявам работата си с гушването - щеше да ми е гадно на всеки отказ, но много да се кефя на всяко гуш![]()
Така... Разсъжденията ми не са много трезви, но съм приятно подпийнала, така че ще ме извинявате.
С тези 2387462 изречения исках да кажа едно на тези, които сятат да се включат в инишиативата: не тръгвайте с големи очакванияИмайте впредвид, че е много вероятно да попаднете на педофил, злобар, лигльо и т.н. Не тръгвайте с големи надежди!
Абе имам апарат уж много хубав, но видеотата не важат. Камера имам, но не работи. Имам и камера на телефона, ако ви върши работаЕ... Както се сещате, не мога да ви помогна, за което съжелявам. И няма да тръгвам да гушкам хората - ще си скапя нервната система, а и не бих си причинила това пак да се занимавам с тези отчаяни от живота злобари!
И все пак - успех. Надявам се да пуснете видеото!![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Хмм смея да не се съглася с теб по няколко точки..че злобари има, има! Ако са много ще ги отрежем![]()
Аз лично няма да налитам на някфи на външен вид разглезени лигави фешънчета...в смисал ако те искат ше ги гушкам разбирасе.
Аз мисля да наблегна на по-различните социални групи...стари хора..има много мили стари хора, които може да зарадваме...майките с малки деца са също добронамерени...ако скивам някой инвалид задължително ще му се метна...освен това винаги може да организираме засада на някой и да го нагушкаме..ако решим...
Има хиляди варианти..както в онова клипче със скейтъра примерно..може да пробваме нещо оригинално с някой псевдофриирънър![]()
Аз лично искам да зарадвам другите...ако те се радват ще се радвам и аз...
Аз съм сигурен, че като се съберем гушльовците ще измислиме супер яки и оригинални идеи...
А и както казах в крайна сметка ако наистина върви много много зле сменяме табелката с "FREE KICKS" и почваме отначало...амо тоя път не по желание![]()
Аааа Вили не ми флууди тематаЗнам , че си професионалист в това ама моля те, не и тук
![]()
Ти за мойто учене не се тревожи...а като гледам малко хора се напъват за каквото и да било...
А колкото до Уискас...тя е моя..не се и опитвай![]()
![]()
![]()
Има си лични за тая работа :P
Не че нещо,ама... Случвало ми се е да правя нещо леко подобно...Осми клас след даскало по центъра. Решихме, че ще се усмихваме на хората, ще им казваме "Добър ден" и "На какво се радвате днес"...
Не че не беше весело, напротив...![]()
Докато еедин не ни погна... Фана едното момиче и му наби шамарите...![]()
Оттогава гледам да избягвам подобни инициативи във среда, различна от някоя кръчма, например...
Не искам да ви развалям кефа, но... Хората са доста злобнички нещо напоследък...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
идейката е много добра![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
но аз си викам, зашто да се ограничаваме само с едно мероприятие...... моя клас тфа сий кат обичай
всмисъл шо само на един ден да проявиш гражданско сълюбие (май нема такас дума ама карай
).... е са, отделен е въпроса че тъй има доста консервативни люде, дет ша та помислят за нкф извратеняк ако тръгнеш да ги прегръшташ, ама тфа отделен въпрос... оххх нз ако говоря глупости, не ви се сърдете, спи ми са, ама не ми са стаа от компа
таааа идеята ми беши тфа нш примерно да го организираме в училиштата си
айде успехХхХх \
/
По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.
Тоя е бил ебаси изверга....аз не се тревожа за това...естествено, че ще има некфи дърти комуняги дето ще дават акъл и ще злобеят...сичко негативно ще го изрежем...съмнявам се при другите да нямало изцепки...
Аз обаче съм убеден, че ще има хора дето много ще се накефат и тфа е идеята...
А ако някой направи грешката да посегне на някой...ох горкия какво ще му се случи..само дето ще стане мизерия и няма да имаме настроение да продължим...
И все пак това е идеята...да разнообразим приятно нечие ежедневие..
Edit:
Не се притеснявай Вили..имам доста свежи идейки..само да се стигне до там...колкото до медиината ми изява..ще ми се аз да съм оператора и да снимамама това ще го видим в последствие...
МайСпейс съкс...а блогове не пиша...
Просто ги видях тея клипчета...после много ми се прииска да има и едно българско...и първото място, за което се сетих където мога да искам помощ и съдействие беше акания форум..факт
Мерси за съветите иначе![]()