.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 121
    Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Momchence,
    Хубаво си го измислял на кои хор да налиташ И, бтв, факта, че си използвал доста думи с корена "гуш" ме накара да се усмихна Но... По същество... Ако искаш да ти се получи, събери форумните красавици, накарай ги да сложат един бански, много грим и да си топират косите и вместо "Фрий хъгс" да пише на табелките "фрее киссес"... Гарантиран успех (за тази прекрасна идея се сетих щото на морето ни караха да раздавааме фраери за една дискотека по бански на плажа и иаше повече успех, отколкото по улиците облечени ).

rosskata,
    Да, и аз съм потърпевша от хорската злоба

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Уха каунт ми инАз ще съм фотограф....повече ме влече от видеото

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от ErinEverly
    Momchence,
    Хубаво си го измислял на кои хор да налиташ И, бтв, факта, че си използвал доста думи с корена "гуш" ме накара да се усмихна Но... По същество... Ако искаш да ти се получи, събери форумните красавици, накарай ги да сложат един бански, много грим и да си топират косите и вместо "Фрий хъгс" да пише на табелките "фрее киссес"... Гарантиран успех (за тази прекрасна идея се сетих щото на морето ни караха да раздавааме фраери за една дискотека по бански на плажа и иаше повече успех, отколкото по улиците облечени ).

rosskata,
    Да, и аз съм потърпевша от хорската злоба

Ще правим някви копия на Джоуи Темпест и Джон Бон Джови от онова време?!

Иначе и аз съм правила нещо пдообно и имаше успех...не знам дали е от празника или не, но решихме с една съфорумка, на Нова Година да казваме на хората "Честита Нова Година!" и който мине покрай нас ние му се извиквахме "Честита Нова Годинаааа!" беше забавно!Естествено имаше някви дет се намръщиха и ни подминаха, но имаше и доста лъчезарни хора, които ни отвърщаха със същото!

Бтв искате видео и медийна изява?!Викнете БТВ-то да ни снима!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Много хубава идея, радвам се, че все още има хора като вас. Такива, които биха отделили от ценното си време, за да прегърнат някого, за да му донесат поне малко ведра емоция в иначе скучния ден.
    Оптимиска съм за това, което ще се случи. Много млади хора биха се зарадвали на инициативата. :P И много възрастни, самотни хора....Това ме наведе на мисълта...Има много възрастни хора, които не знаят английски, няма ли да е добре, ако напишете "Безплатни прегръдки" и на български? Късмет ви желая.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Guest
    ErinEverly, флаери

kre
    Guest
    Аз съм съгласна! Обичам да гушкам хората! Не ми пука дали съм с табелка или дали ме снимат, но просто обичам да гушкам!!! Нямам камера и съм навита, но съм от Варна! Обичкам да гушкам хората

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Аз съм от Благоевград и тук студентките от Американския университет бяха се включили в кампанията и имаше "фрий хъгс"

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Днес сутринта случайно хванах това в предаването 'Споко'.
    Трябва в Пловдив да си направим.

С две приятелки един път взимахме интервюта от хората... с химикал за микрофон и камери от хартия...
    Аз бях водещата...
    Някои се базикаха и отговаряха... но имаше и доста намусени фукли, които само казваха 'я се махайте'... ноо ние вървим след тия и продължавамее... хахахах криеха се от 'камерите' даже.
    Има доста злобни хора... неразбиращи от хумор...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death

Трябва в Пловдив да си направим.
    Трябва,трябва

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    dobro utoo, kak spahtee
    sq li 4uvate za FREE HUGS
    ima6e tema druga daje
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от psycho_girl
    dobro utoo, kak spahtee
    ima6e tema druga daje
    И кфо? Да ти отворя един компот по случая?

Give me your best shot motherfucker!

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    ami da
    ot slivi ako moje
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

ако някой разклещен мухъл като вас тръгне да ме прегръща насред улицата ше му напраа задушаващо тръшване и ще го обеся на червата му.. а след това... *censored*

Guest
    бляяя хора, нещо се обезверих....... днес проведохме тая кампания в мойто село- сливен обаче повечето хора казваха "не, благодаря" или само се хилеха..... еми почти пълен провал, за тва пък имам снимка как прегръщам един дядо. не знам какъв беше проблема. имахме си табелки с надпис "безплатни прегръдки", усмихвахме се алабала и пак повечето не искаха, а наблягахме на майки с деца и възрастни хора....... както и да е, не успяха да ме откажат от тая идея и мисля да повторим. следващия път ще сме повече и се надявам да накараме много хора да се усмихнат, да се чувстват обичани, дори от непознат

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    бляяя хора, нещо се обезверих....... днес проведохме тая кампания в мойто село- сливен обаче повечето хора казваха "не, благодаря" или само се хилеха..... еми почти пълен провал, за тва пък имам снимка как прегръщам един дядо. не знам какъв беше проблема. имахме си табелки с надпис "безплатни прегръдки", усмихвахме се алабала и пак повечето не искаха, а наблягахме на майки с деца и възрастни хора....... както и да е, не успяха да ме откажат от тая идея и мисля да повторим. следващия път ще сме повече и се надявам да накараме много хора да се усмихнат, да се чувстват обичани, дори от непознат
    ъъъ тва бях аз.

Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от fire_of_satan
    Цитирай Първоначално написано от psycho_girl
    dobro utoo, kak spahtee
    ima6e tema druga daje
    И кфо? Да ти отворя един компот по случая?
    мухахахахахахха!

Бтв днеска се разхождах и останах с впечатлението че наистина има много слънчеви хора, които бихме запрегръщали!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от bboy_bunker
    ако някой разклещен мухъл като вас тръгне да ме прегръща насред улицата ше му напраа задушаващо тръшване и ще го обеся на червата му.. а след това... *censored*

е те се разбраха да не налитат на темерути,тъй че тебе ше те пропуснат,споко
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Супер фен Аватара на Sarabi
    И мен ме бройте за гушкането, 100%, ноооо, естествено, аз излизам от пещера и не мога с нищо да помогна що се отнася до техниката, но лъчезарност и желание за гушкане- ще ги имам в изобилие.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    И аз искам да гушкам!
    Не си само ти.

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Mila_Pila
    Струва ми се, че сте нямали подход...идеята не е да налитате на някфи хора а те сами да си поискат в общи линии. Аз лично мога да преценя до някъде кой е темерут и кой не...мисля че знам какво да правя и не очаквам много....
    Гушкането не е проблем повярвайте ми...
    Пример: Ако отидем на "попа" там е пълно с някфи яки хора..един кат гушне и другите ше поискат по познатия синдром на стадото...не се притесянвайте за това...важното е да имате желание...

Колкото до техническата част..работя по въпроса, но може да отнеме известно време...ще ви държа в течение...търпение...
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Momchence
    Mila_Pila
    Струва ми се, че сте нямали подход...идеята не е да налитате на някфи хора а те сами да си поискат в общи линии. Аз лично мога да преценя до някъде кой е темерут и кой не...мисля че знам какво да правя и не очаквам много....
    Гушкането не е проблем повярвайте ми...
    Пример: Ако отидем на "попа" там е пълно с някфи яки хора..един кат гушне и другите ше поискат по познатия синдром на стадото...не се притесянвайте за това...важното е да имате желание...

Колкото до техническата част..работя по въпроса, но може да отнеме известно време...ще ви държа в течение...търпение...
    може и да си прав, но друго си е в софия, друго е в сливен, където всички хора ме познават ако не лично поне визуално и вече ме гледат като изрод по улиците, отваряйки ръце за прегръдка
    от опит глава не боли и ние не сме им налитали нямате идея колко мило(нещо не особено типично за мен) се отнасяхме с всичко живо........
    както вече казах ще опитаме пак. дано вие имате повече успех. мисля, че ако идеята получи медийна изява широката публика вече няма да я смята за толкова странна и съответно повече хора ще се навият.

Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me

аз съм си усмихнат и весел човек, но няма да ми е приятно някакви непознати лигльовци, размахващи разни табели "фрии хъгс" да ме прегръщат...
    та.. кажете къде ще се проведе това събитие да мина с металната бухалка

Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me

аз съм си усмихнат и весел човек, но няма да ми е приятно някакви непознати лигльовци, размахващи разни табели "фрии хъгс" да ме прегръщат...
    та.. кажете къде ще се проведе това събитие да мина с металната бухалка
    Ма ти си мноу як бе!Май не прочете Момченцето кво обяснява, а?!Злеее!

прочетох :P

а че съм як - як съм

Е? Ще има или няма да има

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си