- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- FREE HUGS Инициатива!
Momchence,
Хубаво си го измислял на кои хор да налиташИ, бтв, факта, че си използвал доста думи с корена "гуш" ме накара да се усмихна
Но... По същество... Ако искаш да ти се получи, събери форумните красавици, накарай ги да сложат един бански, много грим и да си топират косите и вместо "Фрий хъгс" да пише на табелките "фрее киссес"...
Гарантиран успех
(за тази прекрасна идея се сетих щото на морето ни караха да раздавааме фраери за една дискотека по бански на плажа и иаше повече успех, отколкото по улиците облечени
).
rosskata,
Да, и аз съм потърпевша от хорската злоба![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Уха каунт ми инАз ще съм фотограф....повече ме влече от видеото
![]()
Първоначално написано от ErinEverly
Ще правим някви копия на Джоуи Темпест и Джон Бон Джови от онова време?!![]()
Иначе и аз съм правила нещо пдообно и имаше успех...не знам дали е от празника или не, но решихме с една съфорумка, на Нова Година да казваме на хората "Честита Нова Година!" и който мине покрай нас ние му се извиквахме "Честита Нова Годинаааа!" беше забавно!Естествено имаше някви дет се намръщиха и ни подминаха, но имаше и доста лъчезарни хора, които ни отвърщаха със същото!
Бтв искате видео и медийна изява?!Викнете БТВ-то да ни снима!![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Много хубава идея, радвам се, че все още има хора като вас. Такива, които биха отделили от ценното си време, за да прегърнат някого, за да му донесат поне малко ведра емоция в иначе скучния ден.
Оптимиска съм за това, което ще се случи. Много млади хора биха се зарадвали на инициативата. :P И много възрастни, самотни хора....Това ме наведе на мисълта...Има много възрастни хора, които не знаят английски, няма ли да е добре, ако напишете "Безплатни прегръдки" и на български?Късмет ви желая.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
ErinEverly, флаери![]()
Аз съм съгласна! Обичам да гушкам хората! Не ми пука дали съм с табелка или дали ме снимат, но просто обичам да гушкам!!! Нямам камера и съм навита, но съм от Варна! Обичкам да гушкам хората
Аз съм от Благоевград и тук студентките от Американския университет бяха се включили в кампанията и имаше "фрий хъгс"
Днес сутринта случайно хванах това в предаването 'Споко'.
Трябва в Пловдив да си направим.![]()
С две приятелки един път взимахме интервюта от хората... с химикал за микрофон и камери от хартия...![]()
Аз бях водещата...
Някои се базикаха и отговаряха... но имаше и доста намусени фукли, които само казваха 'я се махайте'... ноо ние вървим след тия и продължавамее... хахахах криеха се от 'камерите' даже.![]()
Има доста злобни хора... неразбиращи от хумор...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Трябва,трябваПървоначално написано от Lady Death
![]()
dobro utoo, kak spahtee
sq li 4uvate za FREE HUGS
ima6e tema druga daje![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
И кфо? Да ти отворя един компот по случая?Първоначално написано от psycho_girl
Give me your best shot motherfucker!
ami da
ot slivi ako moje![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
ако някой разклещен мухъл като вас тръгне да ме прегръща насред улицата ше му напраа задушаващо тръшване и ще го обеся на червата му.. а след това... *censored*
бляяя хора, нещо се обезверих....... днес проведохме тая кампания в мойто село- сливен обаче повечето хора казваха "не, благодаря" или само се хилеха..... еми почти пълен провал, за тва пък имам снимка как прегръщам един дядо. не знам какъв беше проблема. имахме си табелки с надпис "безплатни прегръдки", усмихвахме се алабала и пак повечето не искаха, а наблягахме на майки с деца и възрастни хора....... както и да е, не успяха да ме откажат от тая идея и мисля да повторим. следващия път ще сме повече и се надявам да накараме много хора да се усмихнат, да се чувстват обичани, дори от непознат![]()
ъъъ тва бях аз.Първоначално написано от Анонимко
мухахахахахахха!Първоначално написано от fire_of_satan
Бтв днеска се разхождах и останах с впечатлението че наистина има много слънчеви хора, които бихме запрегръщали!![]()
Първоначално написано от bboy_bunker
е те се разбраха да не налитат на темерути,тъй че тебе ше те пропуснат,споко![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
И мен ме бройте за гушкането, 100%, ноооо, естествено, аз излизам от пещера и не мога с нищо да помогна що се отнася до техниката, но лъчезарност и желание за гушкане- ще ги имам в изобилие.
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Не си само ти.Първоначално написано от Whisskas
![]()
Mila_Pila
Струва ми се, че сте нямали подход...идеята не е да налитате на някфи хора а те сами да си поискат в общи линии. Аз лично мога да преценя до някъде кой е темерут и кой не...мисля че знам какво да правя и не очаквам много....
Гушкането не е проблем повярвайте ми...
Пример: Ако отидем на "попа" там е пълно с някфи яки хора..един кат гушне и другите ше поискат по познатия синдром на стадото...не се притесянвайте за това...важното е да имате желание...
Колкото до техническата част..работя по въпроса, но може да отнеме известно време...ще ви държа в течение...търпение...
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
може и да си прав, но друго си е в софия, друго е в сливен, където всички хора ме познават ако не лично поне визуално и вече ме гледат като изрод по улиците, отваряйки ръце за прегръдкаПървоначално написано от Momchence
![]()
от опит глава не боли и ние не сме им налиталинямате идея колко мило(нещо не особено типично за мен) се отнасяхме с всичко живо........
както вече казах ще опитаме пак. дано вие имате повече успех. мисля, че ако идеята получи медийна изява широката публика вече няма да я смята за толкова странна и съответно повече хора ще се навият.
аз съм си усмихнат и весел човек, но няма да ми е приятно някакви непознати лигльовци, размахващи разни табели "фрии хъгс" да ме прегръщат...Първоначално написано от ABSOLUT`me
та.. кажете къде ще се проведе това събитие да мина с металната бухалка![]()
![]()
Ма ти си мноу як бе!Май не прочете Момченцето кво обяснява, а?!Злеее!Първоначално написано от bboy_bunker
![]()
Е? Ще има или няма да има