.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 121 от общо 121
    Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Eee да за днеска след около половин час говорихме..ама нищо...минало заминало..

Хайде срещата да е утре 29.04 (неделя) 14ч. на билетния център на НДК

Който иска да идва, тогава ще обсъдим всичко, няма да гушкаме все още Уиски да си носи машината

Всички мераклии са добре дошли Айде ще се видим утре!!!

Аз съм едно високо, кльощаво с дълга коса и ще съм с оранжАва тениска ако има някфи куешчънс: 0883343843 Димо
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Momchencety
    Guest
    Аз пак да напомня на всички че днеска е срещата :Р после да няма "не чук" "не видях" :P

Повече от фен
    Град
    Ямайка
    Аз тоз картон с фрий хъгс съм го разнасяла по НДК,прегръщах разни хора...Абе забавно!

Град
    София
    Eeee начи много сте смотани и несериозни..бяхме само аз и Уискас (не че ни беше зле) Момичето чак от Перник дошло То никой кат не дойде нии се отнесохме в приказки..ходихме на боулинг и в крайна сметка не решихме много неща...в малкото моменти когато замълчавахме и двамата повдигах темата за FREE HUGS да тръгне пак приказка

И все пак събота 5-ти Май е денят стига и прогнозата да е яка..който ще да идва..

Колкото до табелките тряя сами да си ги направите и ще е яко да НЕ са А4 формат ами нещо по-голямо. На сточна гара се продават някфи такива материали ако искате да е пластично, иначе може с по -як картон да пробвате. Надписа може с маркер или спрей ама е малко по-сложно с него (спрея)..импровизирайте!

Колкото до езика аз ще го направя от едната страна на английски от другата на български. Не е задължително да напишете буквалния превод "Безплатни прегръдки" ами както казах по-горе в темата "безлатни гушки" примерно или "безплатно гуш" "гушкам безплатно" "яла те гушна" и т.н. въображение!

Мислиме да се мотаме най-вече около попа...ако ни провърви в някфа посока ще тръгнем на там..трябва единствено да има тълпа..

И специално за драгите метъли и други такива...елате ако може цивилно облечени...това не е метал шествие или нещо такова..не отиваме на Айрън Мейдън а да гушкаме мили хора...трябва да ги предразполагаме визуално, да си поискат.

Ако има въпроси питайте
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Аз могада обработвам ...доса съм доър

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Ааа това е много яко. Пролетната ваканция ходих до Германия и в Мюнхен за мое голямо учудване..точно на центъра 6-7 момичета и момчета си носеха плакатите с Free Hugs , даже ги снимах и на тях им стана мн весело Ако не бях видяла тази тема, нямаше да знам че то това е масова инициатива :P

Guest
    Тъпо. Get a life people!

Айде, ако ще го правим- да го правим ! Мен ме бройте

Повече от фен Аватара на молец
    Град
    изядох го :F
    Съжалявам,че питам,четох много набързо и може да не съм видяла
    Въпросът ми е дали сте решили в колко часа и къде ще се събирате
    Така или иначе пак няма да мога да се включа,но поне ако е по-рано от обяд мога да дойда да ви нагушкам за каузата =]
    [23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
    [23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Хах, тъпо било...ама все има навити

Цитирай Първоначално написано от Momchence
    Mila_Pila
    Струва ми се, че сте нямали подход...идеята не е да налитате на някфи хора а те сами да си поискат в общи линии. Аз лично мога да преценя до някъде кой е темерут и кой не...мисля че знам какво да правя и не очаквам много....
    Гушкането не е проблем повярвайте ми...
    Пример: Ако отидем на "попа" там е пълно с някфи яки хора..един кат гушне и другите ше поискат по познатия синдром на стадото...не се притесянвайте за това...важното е да имате желание...

Еей хора браво за иниациативата!
    Радвам се че ще направите втори тур (макар и след неуспешен 1ви).И аз бих се включила ,но мн ма й срам!
    Обаче както казва Момченциту ,ако го направите на някое култово място и сте повече от 2ма ше стане супер. Например от попа и да вървите към НДК .Там верно има много и шантави хора и ще споделят навярно идеята.Освен тва и мойту даскало се намира баш там и предполагам ще имате мн съмишленици ако се засечем ( В събота има конкурс ,тъй че ще се "учи") Луди глави има из цяла София.
    Но квото и да стане- успех тва е мн мило начинание!

Abe setih se i o6te ne6to edni poznati mi kazaha 4e na taq data 6e ima i 6estvie za trevata (ili ne6to ot toq sort)ako ste 4uli na NDK ,tui 4e 6te ste mnoo (ili malko kakto doide)

Град
    nqkude tam
    Цитирай Първоначално написано от rebel_kid
    Айде, ако ще го правим- да го правим ! Мен ме бройте
    i men i men i az se vklu4vam
    ...and l3av3 7his m3ss b3hind...

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Димо,аз казах ли ти,че и мен ще ме дочакате...

гуш
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Guest
    ^poor kids, get a life.

Град
    София
    Значиии аз тряя се оговоря с Уискас но нека да бъде събота 5-ти май в 13ч. на билетния център на НДК Мисля че е добре....
    Да си носите задължително табелка! Това е сложната част! Иначе всички сте добре дошли!
    Аз утре ше ходя до Сточна гара за материал да си праа табелка..за вас не знам! Вижте малко по-горе какво може да напишете и как може да я направите..аз дадох някфи идеи!

Какво става последно ... някой ще идва ли?

ПП: Май сме пропуснали ... >>CLICK<<

Аз не успях да отида . Надявам се да е било весело...
    Чакам отзиви

Guest
    Eee всъщност не беше Минах от там, огледах, и няяше никой както и очаквах
    Аз викам да отложим тая работа за неопределено време..няма достатъчно интерес...

Ако има някфо развитие ще пиша

Град
    София
    Ок Забравил логне се

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Изводът какъв е? Че колкото и да се правят всички са хейтъри, мнях!

Saatana vittu perkele hate crew!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си