- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- FREE HUGS Инициатива!
Eee да за днеска след около половин час говорихме..ама нищо...минало заминало..
Хайде срещата да е утре 29.04 (неделя) 14ч. на билетния център на НДК
Който иска да идва, тогава ще обсъдим всичко, няма да гушкаме все ощеУиски да си носи машината
![]()
Всички мераклии са добре дошлиАйде ще се видим утре!!!
Аз съм едно високо, кльощаво с дълга коса и ще съм с оранжАва тенискаако има някфи куешчънс: 0883343843 Димо
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Аз пак да напомня на всички че днеска е срещата :Р после да няма "не чук" "не видях" :P
Аз тоз картон с фрий хъгс съм го разнасяла по НДК,прегръщах разни хора...Абе забавно!![]()
Eeee начи много сте смотани и несериозни..бяхме само аз и Уискас (не че ни беше зле) Момичето чак от Перник дошлоТо никой кат не дойде нии се отнесохме в приказки..ходихме на боулинг и в крайна сметка не решихме много неща...в малкото моменти когато замълчавахме и двамата повдигах темата за FREE HUGS да тръгне пак приказка
![]()
И все пак събота 5-ти Май е денят стига и прогнозата да е яка..който ще да идва..
Колкото до табелките тряя сами да си ги направите и ще е яко да НЕ са А4 формат ами нещо по-голямо. На сточна гара се продават някфи такива материали ако искате да е пластично, иначе може с по -як картон да пробвате. Надписа може с маркер или спрей ама е малко по-сложно с него (спрея)..импровизирайте!
Колкото до езика аз ще го направя от едната страна на английски от другата на български. Не е задължително да напишете буквалния превод "Безплатни прегръдки" ами както казах по-горе в темата "безлатни гушки" примерно или "безплатно гуш" "гушкам безплатно" "яла те гушна" и т.н. въображение!
Мислиме да се мотаме най-вече около попа...ако ни провърви в някфа посока ще тръгнем на там..трябва единствено да има тълпа..
И специално за драгите метъли и други такива...елате ако може цивилно облечени...това не е метал шествие или нещо такова..не отиваме на Айрън Мейдън а да гушкаме мили хора...трябва да ги предразполагаме визуално, да си поискат.
Ако има въпроси питайте![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Аз могада обработвам ...доса съм доър
Ааа това е много яко. Пролетната ваканция ходих до Германия и в Мюнхен за мое голямо учудване..точно на центъра 6-7 момичета и момчета си носеха плакатите с Free Hugs , даже ги снимах и на тях им стана мн веселоАко не бях видяла тази тема, нямаше да знам че то това е масова инициатива :P
Тъпо. Get a life people!
Съжалявам,че питам,четох много набързо и може да не съм видяла
Въпросът ми е дали сте решили в колко часа и къде ще се събирате
Така или иначе пак няма да мога да се включа,но поне ако е по-рано от обяд мога да дойда да ви нагушкам за каузата =]
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
Хах, тъпо било...ама все има навити![]()
Еей хора браво за иниациативата!Първоначално написано от Momchence
Радвам се че ще направите втори тур (макар и след неуспешен 1ви).И аз бих се включила ,но мн ма й срам!
Обаче както казва Момченциту,ако го направите на някое култово място и сте повече от 2ма ше стане супер. Например от попа и да вървите към НДК .Там верно има много и шантави хора и ще споделят навярно идеята.Освен тва и мойту даскало се намира баш там и предполагам ще имате мн съмишленици ако се засечем ( В събота има конкурс ,тъй че ще се "учи") Луди глави има из цяла София.
Но квото и да стане- успех тва е мн мило начинание!![]()
Abe setih se i o6te ne6to edni poznati mi kazaha 4e na taq data 6e ima i 6estvie za trevata (ili ne6to ot toq sort)ako ste 4uli na NDK ,tui 4e 6te ste mnoo (ili malko kakto doide)![]()
i men i men i az se vklu4vamПървоначално написано от rebel_kid
...and l3av3 7his m3ss b3hind...
Димо,аз казах ли ти,че и мен ще ме дочакате...
гуш![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
^poor kids, get a life.
Значиии аз тряя се оговоря с Уискас но нека да бъде събота 5-ти май в 13ч. на билетния център на НДКМисля че е добре....
Да си носите задължително табелка! Това е сложната част! Иначе всички сте добре дошли!
Аз утре ше ходя до Сточна гара за материал да си праа табелка..за вас не знам! Вижте малко по-горе какво може да напишете и как може да я направите..аз дадох някфи идеи!
Какво става последно ... някой ще идва ли?
ПП: Май сме пропуснали ... >>CLICK<<
Аз не успях да отида. Надявам се да е било весело...
Чакам отзиви![]()
Eee всъщност не бешеМинах от там, огледах, и няяше никой както и очаквах
![]()
Аз викам да отложим тая работа за неопределено време..няма достатъчно интерес...
Ако има някфо развитие ще пиша![]()
Ок Забравил логне се![]()
Изводът какъв е? Че колкото и да се правят всички са хейтъри, мнях!![]()
Saatana vittu perkele hate crew!