- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- FREE HUGS Инициатива!
Хмм смея да не се съглася с теб по няколко точки..че злобари има, има! Ако са много ще ги отрежем![]()
Аз лично няма да налитам на някфи на външен вид разглезени лигави фешънчета...в смисал ако те искат ше ги гушкам разбирасе.
Аз мисля да наблегна на по-различните социални групи...стари хора..има много мили стари хора, които може да зарадваме...майките с малки деца са също добронамерени...ако скивам някой инвалид задължително ще му се метна...освен това винаги може да организираме засада на някой и да го нагушкаме..ако решим...
Има хиляди варианти..както в онова клипче със скейтъра примерно..може да пробваме нещо оригинално с някой псевдофриирънър![]()
Аз лично искам да зарадвам другите...ако те се радват ще се радвам и аз...
Аз съм сигурен, че като се съберем гушльовците ще измислиме супер яки и оригинални идеи...
А и както казах в крайна сметка ако наистина върви много много зле сменяме табелката с "FREE KICKS" и почваме отначало...амо тоя път не по желание![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!