- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- problem li e 4e ne se kupq?
zdraveite,az sum mom4e,na 16 godini
vuprosut e v tova 4e se kupq vednuj sedmi4no,nikoi dosega ne mi e pravil problem s tova,puk i mislq ne se zabelqzva. 4etox v nqkva tema 4e vie se kupite po 2-3 puti na denprosto nqma nikva razlika - ne miri6a!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не миришел...ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕ......... .
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Леле аз,ако не се искъпя на другия ден откачам немога да се трая! как издържаш ве?!![]()
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
Уоу![]()
Вземи се изкъпи. Призовка от общината ли чакаш? Току виж си сторил добро дело за всички покрай теб![]()
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Е то едва ли ти ще усетиш ако миришеш де,ама не ти ли е гадно някакси..пък и когато се изкъпеш ти олеква и всичко си е тип-топ
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
а трябва !!!Първоначално написано от Kum4ovul4o
![]()
един мъж не мирише ли на пот и лук, не е мъж![]()
Абе човече, поне през ден се къпи иначе...натам няма да продължавам...
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
аз незнам
как издържаш да се къпеш само 1 път в седмицата,аз ако не се изкъпя поне 1 път на два дена и даже най-добре всеки ден не мога....а това дали миришеш или не само друг може да ти го каже...
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!
Добре ти хубаво не миришеш,а не се ли усещаш че си мръсен...не ти ли е гадно?!
Първоначално написано от krisi_pisi
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
![]()
![]()
вземи верно да спреш да се къпеш че да замиришеш на мъж! кво ми се къпеш по веднъж в седмицата, простак! нормалните хора се къпят веднъж в годината, а ти!? селяндур...![]()
![]()
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
алеле...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
няма любов
lele vzemi se izkypi
toku vij nqkoi te pomislil (po mirizmata)za konteiner i po4nal da hvyrlq bolkuci po teb![]()
![]()
![]()
Kogato vidqh zaglavieto na temata si pomisli, che e ebavka ama to qvno ne e
![]()
Да, не е - пише, че не миришел.![]()
. E как не миришеш
![]()
.. Аз се обливам(смисъл само тялото, защото имам дълга коса и много бавно съхне) обсолютно всеки ден, по един или два пъти. А косата си я мия 4-5 пъти в седмицата.. и пак понякога имам чувството, че съм мръсна
...
А само, ако може да попитам; Зъбите колко пъти в месеца го миеш?? Нали знаеш любопитна съмм...
![]()
![]()
Abe momiche ko prikazvash be?!?! Vuprosa ne e ''Kolko puti v meseca si mie zubite?'', a ''Kolko puti v godinata?'' i nai-veroqtno otg shte da e vednuj..e vse pak ne mirishat...
![]()
![]()
![]()
А така, пич! Защо само да хабиш излишно водатаСамо се чудя, защо и веднъж седмично се къпеш, нали не миришеш... предлагам ти да изчакаш повечко време и когато вече започнеш да понасмърдваш, тогава евентуално можеш да направиш жертва, като влезеш в банята
![]()
Е това ме разби...Първоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Dan si vyrShal na poleTo 4e da se kypiSh ......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NiKoga Ne se Razdelqs s YsMiVkaTa Si, dori KOgato ti e TajNo Otkade da znaesh,Koga Nqkoi Shte se Vlubi v NeqPpP
А бе пич ти да не си от Ромски произход?? те циганите така като тебе рядко се къпят![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
AaxAXaxx Adwokat
nedei tyi bee![]()
NiKoga Ne se Razdelqs s YsMiVkaTa Si, dori KOgato ti e TajNo Otkade da znaesh,Koga Nqkoi Shte se Vlubi v NeqPpP
Права си ИЗВИНЕТЕ , забравих че циганите са къпят сигорно повече от колкото това момчеПървоначално написано от Mad_GirL
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!