.
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 96

Град
    У нас Си (=

Re: problem li e 4e ne se kupq?

Цитирай Първоначално написано от Kum4ovul4o
    ... 4etox v nqkva tema 4e vie se kupite po 2-3 puti na den ...!!!
    Da be, kak ne ni e sram nali? Shto voda se habi za gluposti...

Еми какво човека е икономичен!! БРАВО на него хаха
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

lele az ako edna sutrin se subudq i ne sum se izkupala... sig shte umra bratov4ed mi btw e na tozi princip vednuj na sedmica

kum4ovul4o
    Guest
    HaHahaaha dobre, izsmqhte li se ve4e
    sega 4uite moqta versiq:
    - 1vo: Vseki den sum s novi izprani drehi - glavno drehite miri6at, kojata - ne (osven ako ne pravi6 nqkvi izkliu4itelno mrusni ne6ta)
    - 2ro: Az po princip sum sramejliv 4ovek i ne izlizam nikade, samo na u4ili6te, taka 4e nemoga da se izcapam tolkova mnogo
    -3to: naistina e neudobno da se kupq vseki den, trqbva da puskam boilera, a puk na6eto semeistvo ne e dobre s parite i spestqvame ot tova

I za6to ne probvate i vie puk posle govorete. 4estoto kupane e bezsmisleno, ne kazvam 4e e lo6o... 4uvstvam se dobre izkupan, no 5-6 dena nqma razlika

Ниго
    Guest
    -Тате, тате, защо жените използват толкова много гримове и парфюми?
    - Щото са мръсни, моето момче, и миришат!

Толко по темата. Интересно ми е като се случите на палатков лагер у планината (то не че много от вас се случват) да видите как е да се къпеш с ледена вода. Издържа се и по десет дена.

Действително къпането всеки ден не е наложително. Особено за тея, дето сутрин стават и цял ден на PC-то.

Аз се къпя всеки ден, понеже всеки ден имам някаква тренировка. Ама къпането ми е 5-10 минути с хладка вода.

Супер фен Аватара на Sarabi

zdraveite,az sum mom4e,na 16 godini
    vuprosut e v tova 4e se kupq vednuj sedmi4no,nikoi dosega ne mi e pravil problem s tova,puk i mislq ne se zabelqzva. 4etox v nqkva tema 4e vie se kupite po 2-3 puti na den prosto nqma nikva razlika - ne miri6a!!!
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Фен
    Град
    BapHa

afe vii nenyrmalni li ste fee?as ky ne sa k1pq seki den i p04fam da ytka4qm feei!4ystam sa nqkfa mr1sna takaa....napray nzZz....

Град
    Kill the kifla co.
    Ми щом не ти е гадно без да се къпеш не се къпи..пък и като прочетох поста в главата ми веднага ми изникна нещо от рода на save water

Guest
    Dobre we, ne mirishesh (trudno mi e ,no se primirqvam), ama kosata poglejdal li si si q?
    Zashtoto pri kypane vednyj v sedmicata , to togava kosata kak ne ti izglejda kato kozina na pudel nameren v nqkoq kanafka ?
    Znaesh li kolko e grozno da vidish chovek , da rechem chisti drehi kakto kazvash ti, dobra viziq (primerno) i nakraq za kapak edna mazna,gadna, otvratitelna kosa ?

ХАХАХАХАХАХАХХА!
    Life sux but just keep smiling

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Dobre we, ne mirishesh (trudno mi e ,no se primirqvam), ama kosata poglejdal li si si q?
    Zashtoto pri kypane vednyj v sedmicata , to togava kosata kak ne ti izglejda kato kozina na pudel nameren v nqkoq kanafka ?
    Znaesh li kolko e grozno da vidish chovek , da rechem chisti drehi kakto kazvash ti, dobra viziq (primerno) i nakraq za kapak edna mazna,gadna, otvratitelna kosa ?
    Не съм съвсем съгласна. Моята коса например се омазнява за най-малко 4 дни, понякога и за 6-7. И я къпя по веднъж на 5-6 дни.

Ок различни хора има все пак кво всички му скочихте??? Него си му е добре , не мирише....пич не е задължително да приличаш на другите къпи се както и когато трябва ( според теб ) !

Голям фен
    Хахахахх =D>

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Не съм съвсем съгласна. Моята коса например се омазнява за най-малко 4 дни, понякога и за 6-7. И я къпя по веднъж на 5-6 дни.
    Подкрепям!

Цитирай Първоначално написано от Sx0rDie
    Ок различни хора има все пак кво всички му скочихте??? Него си му е добре , не мирише....пич не е задължително да приличаш на другите къпи се както и когато трябва ( според теб ) !
    ОМГ
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    I Am Bleeding Somewhere Cold
    Абе пич тебе да не те е страх нещо от водата да не си развил няква фобия от сапунчето и шампоанчето а ? Леле леле.......
    В моя свят объркан от бяла светлина,
    вслушвам се аз в бялата тишина
    спокойствието ме обгръща,
    и белият ми свят пак ме прегръща.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    А ти пак много се къпеш, не е хубаво така Един път в месеца стига..как тъй всяка седмица - не си у ред

awe stiga s teq gluposti......ne mi se kypil....mi ne se kypi kat ne iska6 ama za6to ne zatormozqva6 taka.......ako jivee6 na moreto pone se kypi tam...are i leko da ne se udavi6

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Vseki e razlichen , no vse pak predstavi si - momche e,ako izpolzva nqkakvi stilizirashti produkti to na sledvashtiq den ako (da rechem) gela ne e mahnat izglejda poveche ot ujasqvashto.
    I vse pak ima razlika ot kosa pri nego ne mita ot 7 dni , i kosa izmita syshtiq ili predishniq den.

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Mi za men ne e problem,shtoto ne te poznawam ... a i ne obshtuwam s nechistoplutni hora ... kuw she mu e problema

zdraveite,az sum mom4e,na 16 godini
    vuprosut e v tova 4e se kupq vednuj sedmi4no,nikoi dosega ne mi e pravil problem s tova,puk i mislq ne se zabelqzva. 4etox v nqkva tema 4e vie se kupite po 2-3 puti na den prosto nqma nikva razlika - ne miri6a!!!

kum4ovul4o kuche shti obada kozinata be
    kakvo ako taka iskam taka jiveq

Голям фен
    не е хубаво да се къпеш само 1 път в седмицата бе Поне 3-4 пъти трябва
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Guest
    mnooooooo zleee!

спокс куче
    аз се къпя само по коледа
    и тея дни по великден
    ко ше хабим водата
    хората в африка вода за пиене нямат
    ние ше се къпем всеки ден а
    пф расипници такива
    kakvo ako taka iskam taka jiveq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми