- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- problem li e 4e ne se kupq?
Da be, kak ne ni e sram nali? Shto voda se habi za gluposti...Първоначално написано от Kum4ovul4o
Еми какво човека е икономичен!! БРАВО на него хаха![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
lele az ako edna sutrin se subudq i ne sum se izkupala... sig shte umrabratov4ed mi btw e na tozi princip vednuj na sedmica
![]()
![]()
![]()
HaHahaaha dobre, izsmqhte li se ve4e![]()
sega 4uite moqta versiq:
- 1vo: Vseki den sum s novi izprani drehi - glavno drehite miri6at, kojata - ne (osven ako ne pravi6 nqkvi izkliu4itelno mrusni ne6ta)
- 2ro: Az po princip sum sramejliv 4ovek i ne izlizam nikade, samo na u4ili6te, taka 4e nemoga da se izcapam tolkova mnogo
-3to: naistina e neudobno da se kupq vseki den, trqbva da puskam boilera, a puk na6eto semeistvo ne e dobre s parite i spestqvame ot tova
I za6to ne probvate i vie puk posle govorete. 4estoto kupane e bezsmisleno, ne kazvam 4e e lo6o... 4uvstvam se dobre izkupan, no 5-6 dena nqma razlika
-Тате, тате, защо жените използват толкова много гримове и парфюми?
- Щото са мръсни, моето момче, и миришат!
Толко по темата. Интересно ми е като се случите на палатков лагер у планината (то не че много от вас се случват) да видите как е да се къпеш с ледена вода. Издържа се и по десет дена.
Действително къпането всеки ден не е наложително. Особено за тея, дето сутрин стават и цял ден на PC-то.
Аз се къпя всеки ден, понеже всеки ден имам някаква тренировка. Ама къпането ми е 5-10 минути с хладка вода.
Първоначално написано от Kum4ovul4o
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
afe vii nenyrmalni li ste fee?as ky ne sa k1pq seki den i p04fam da ytka4qm feei!4ystam sa nqkfa mr1sna takaa....napray nzZz....![]()
![]()
Ми щом не ти е гадно без да се къпеш не се къпи..пък и като прочетох поста в главата ми веднага ми изникна нещо от рода на save water![]()
Dobre we, ne mirishesh (trudno mi e ,no se primirqvam), ama kosata poglejdal li si si q?
Zashtoto pri kypane vednyj v sedmicata , to togava kosata kak ne ti izglejda kato kozina na pudel nameren v nqkoq kanafka ?![]()
Znaesh li kolko e grozno da vidish chovek , da rechem chisti drehi kakto kazvash ti, dobra viziq (primerno) i nakraq za kapak edna mazna,gadna, otvratitelna kosa ?![]()
![]()
![]()
Не съм съвсем съгласна. Моята коса например се омазнява за най-малко 4 дни, понякога и за 6-7. И я къпя по веднъж на 5-6 дни.Първоначално написано от Анонимко
Ок различни хора има все пак кво всички му скочихте??? Него си му е добре , не мирише....пич не е задължително да приличаш на другите къпи се както и когато трябва ( според теб )!
Хахахахх =D>Първоначално написано от Анонимко
Подкрепям!Първоначално написано от `Death`Whore`
ОМГПървоначално написано от Sx0rDie
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
А ти пак много се къпеш, не е хубаво такаЕдин път в месеца стига..как тъй всяка седмица - не си у ред
![]()
awe stiga s teq gluposti......ne mi se kypil....mi ne se kypi kat ne iska6 ama za6to ne zatormozqva6 taka.......ako jivee6 na moreto pone se kypi tam...are i leko da ne se udavi6![]()
Vseki e razlichen , no vse pak predstavi si - momche e,ako izpolzva nqkakvi stilizirashti produkti to na sledvashtiq den ako (da rechem) gela ne e mahnat izglejda poveche ot ujasqvashto.Първоначално написано от `Death`Whore`
I vse pak ima razlika ot kosa pri nego ne mita ot 7 dni , i kosa izmita syshtiq ili predishniq den.![]()
Mi za men ne e problem,shtoto ne te poznawam ... a i ne obshtuwam s nechistoplutni hora ... kuw she mu e problema![]()
Първоначално написано от Kum4ovul4o
![]()
kum4ovul4o kuche shti obada kozinata be
kakvo ako taka iskam taka jiveq
не е хубаво да се къпеш само 1 път в седмицата беПоне 3-4 пъти трябва
![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mnooooooo zleee!
![]()
спокс куче
аз се къпя само по коледа
и тея дни по великден
ко ше хабим водата
хората в африка вода за пиене нямат