- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- problem li e 4e ne se kupq?
Леле ужас!Эеми почни да сес къпеш по-редовно бе...!Ужасно е ,а и тва че ти не усещаш ``приятния`` си аромат не эначи че не миришеш....околните 100% се отвращават,ама най-вероятно не ти каэват ,эа да не те обидят...!
Почни да се къпеш редовно....най-малкото щото водиш ебати нехигиеничния живот и ше те фане некоя болест![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Nai malko po 3 pati na sedmica trqbva daje i tva e malko
http://www.pleasehelp.dir.bg/ wm/diary/?df=46
az zimno vreme se kapq 1 ili 2 pati sedmi4no ina4e pak se miq redovno 4e i po nqkolko pati na den(ot krasta nadolu),a lqto po4ti vseki den daje i vseki.pak ti se kapi i vednaj mese4no kat iska6
Блах....... мога да си представя каква кир си завъдил..иии леко киселееш на някой места...![]()
гадже явно нямаш..че кой би търпял тва?!?!
2 т. от правилника. Бан на профил
Ами аз също предпочитам къпането всеки ден но не всеки ден си мия косата защото не е полезно .Пък и дори и да не миришеш по-важна е личната хигиена(поне според мен)
не е хубаво толкова рядко да се къпеш...еми секи ден поне едно душче за 2 минутки даже да е си хвърляй...
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
kakto se kaza po nagore ako e zimata 1-2 pati sedmicata ne e problem(6toto se predpolaga 4e dori ako sme vakanciq po4ti ne se izliza navan i rqdko se izpotqva 4ovek)
no ako e lqtoto az ako ne se izkapq minimum 1-2 pati na den(a v pove4eto slu4ai minimum 3) prosto ne sam 6te smardq na pot ami i nqma da moga da se traq ...blqh 4ak ne iskam da si go predstavqm ... kofti... o6te pove4e ,avtora, ne ti pre4i da se kapi6 i s hladka/studena voda za p o2 min... to kat se svikne ne e problem(pak lqtoto si e rai)
Кажи! Ако бях красив, можеше да ме харесваш! Ако бях мил, можеше да ме милваш! Ама понеже съм прост - можеш само да ми простиш!
Бъди гъзе, не слушай чалга! Бъди гъзе - пиши грамотно!
Леле ти често ама не се ли грижиш за околната среда
и твирдиш, че не миришеш......якоооо цепиш мрака
абе момче ти от тука ми смърдишПървоначално написано от Kum4ovul4o
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз ако не се изкъпя секи ден няма да съм аза момчето до мен трябва да е възможно адски много чистоплътен най-най-чистоплътното момче ще зема
щото мразя мръсните хора.
![]()
лелеееееееееее ще повърнаПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
![]()
![]()
ujassssПървоначално написано от Kum4ovul4o
хаха тъз тема няма ли кои да я заключи , че стана банална вече с тоя миз***ик дето не се къпи..![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
а, добре, че ме подсетиПървоначално написано от krasivata_luvica
към горното добавям и "повръщано" !
tova ne e v1pros na mirizma-higiennite navici sa mn vajni-taka kato ni6to moje da si dokara6 bolest-a r1cete mie6 li?ili i tqh vedn1j sedmi4no!!!!intimnite 4asti ZAD1LJITELNO trqbva da ''osvejava6'' pone dva p1ti dnevno! Az obi4am vodata-vzimam si du6 sutrin i ve4er-dori i prez denq-mn e priqtno-4uvstva6 se dobre-otrazqva se na samo4uvstvieto! probvai!
ХАхахХхаХ що така бе човек ?ами лятото?и тогава ли не миришеш? [-o<
Сърцето ми е ковчеже със съкровище.Изпразниш ли го - разорен си...
за да съм напълно откровена- Уууууужас!!! Но
,за да бъда и малко по-различна:
абе ти да нямаш впредвид ,че си миеш косата веднъж седмично,а не че се измиваш само веднъж (цялото тяло,без косата)!?
Абе,Човече,Ти замислял ли си се ,че пускайки тая тема ,първото което ще изглеждаш като Пеньо №2(Биг Брадър3)-не ,предполагам !
А второ-т'ва да не накаква тъпа щегичка?,защото тва ми изглежда твърде нереално!!!![]()
![]()
Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through
I az mislq 4e nqma da useti mirizmata!!!! mn gnusna rabota we nemoje da ne se kupe6 az ako ne se kupa 2 dena 6te poludeq we kazvam ti ti si lud!!!to na tebe moda ne ti meri6e no drugite go ose6tat a i edvali ima pre4ina da ne se kupe6!!!Първоначално написано от Lorraine
бахти... от тая тема стана цял роман О.О
Life sux but just keep smiling
Случи се така,че ме хвана гадна шарка.Усетих се точно,когато влизах в банята да се къпя.Една сутрин ставам,влизам за душ и поглеждам се-цъф цялата в червени пъпчици-от краката до главата!Пропуснах банята,защото не трябвало да се къпеш-увеличавало пъпките! И така,наложи се близо 10 дена да седя с мръсна коса и тяло-само дупцето,стъпалата и дланите можех да си мия,но се чувствах супер гнусно и нямах търпение да си хвърля 2 бойлера вода.Та се чудя ти как издържаш да не се оплакнеш толкова време...![]()
?
И нищо ли не си миеш?Представям си бельото ти на какво заприличва като го хвърлиш за пране..ужас.![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
smyrdeeeeeeeeeeeeeel
GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/
ти фразата спи като къпан не си ли я чувал
къпи се всеки ден , ако не през деня , то поне преди лягане
ужас![]()
лятото сигорно ходи на мореПървоначално написано от Stuklena_Kukla
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
УууУУуУуууУ представям си хората, които си плуват до него кви физиономии праят кат ги удари миризматаПървоначално написано от Adwokat
![]()