.
Затворена тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 96 от общо 96
    неееееее как ще е проблем продължавай в същия дух сигурно благодатно се отразяваш на семейния бюджет с тоя режим ако дремеш и на изгасени лампи и не си зареждаш тела мисля че вашите трябва да те позлатят =D> а относно това аз кога се къпя - то си е въпрос на някфи лични навици и на това как ти сам си се усещаш..като ми е било натоварено цял ден как няма да си взема душ за релакс..или като съм спортувала кфо да направя? да се избърша с потната блузка най-хигиенично и да се преоблека ли
    It`s NoT the End OF me..My hearT is stiLL open..I`m bruised,but Not broken!

Guest
    пич попринцип е проблем обаче то и аз до определена възраст бях задръстен и неходех никаде и немах много приятели и се къпех само неделя вечер ... тва имам некво чувство че е маиками виновна щото тя много ме е ограничавала .. и много късно почнах да заблязвам момичетата .. и от тогава ако се неизкъпя поне един път на ден почва да ме сърби сичко и немом да се трапа .. такаче се къпи

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от ultra
    Случи се така,че ме хвана гадна шарка.Усетих се точно,когато влизах в банята да се къпя.Една сутрин ставам,влизам за душ и поглеждам се-цъф цялата в червени пъпчици-от краката до главата!Пропуснах банята,защото не трябвало да се къпеш-увеличавало пъпките! И така,наложи се близо 10 дена да седя с мръсна коса и тяло-само дупцето,стъпалата и дланите можех да си мия,но се чувствах супер гнусно и нямах търпение да си хвърля 2 бойлера вода.Та се чудя ти как издържаш да не се оплакнеш толкова време... ?
    И нищо ли не си миеш?Представям си бельото ти на какво заприличва като го хвърлиш за пране..ужас.
    Абсолютно подкрепям всичко и особено това за бельото.... ... .... У-Ж-А-С !!!!!
    Човек,твърдиш-че си обличаш чисти дрехи всеки ден-че то това кой не го прави?Но мръсно тяло с чисти дрехи не върви....Не дрехите,а ТЯЛОТО мирише !!!...нямам думи просто.Поне не се ли подмиваш??? Незнам...аз така съм свикнала,че всеки ден ставам адски рано преди училище(първа смяна съм) само и само да вляза спокойно в банята и по-нататък вече да почна да се глася.Без душ денят ми е кошмарен!Чувствам се мръсна,воняща,лепкава,гнус а...Имала съм такива дни-човешко е да се успи човек ,но поне се почиствам набързо с мокри кърпички и тогава слагам стик-дезодорант където е необходимо...А след като се върна от училище захвърлям всичко и влизам под душа
    Честно,незнам ти как издържаш !!! Ами лятото???Олеле,лятото вече наистина не се понасям ако не си взема душ поне 3 пъти на ден!!Ако ще и за малко да е .......без повече коментар... Животът си е твой,но все пак помисли,че някой ден ще се ожениш...няма да е скоро,но пък хигиеничните навици се градят НАЙ-КЪСНО в пубертета...

направо го отчаяхте да живее [-o<

Guest
    баси кво го овиквате .. толко па ли е трудно да почне да се къпе .. не е като да сваля кила примерно или да му слагат инплант в дроба ..
    просто го правиш или не .. ма като несе къпеш значи си егоист .. я помисли малко за тия хора дето са покраи тебе на тех неим е лесно

Супер фен
    Ако не можеш всеки ден,поне през ден се къпи. Нищо няма да ти стане,даже ще ти е по-комфортно

Guest
    малее...ама сте и вие...изядохте дитето с парцалите ам чи от къде знаете ква е истинската причина да не се къпе често...може да има режим на водата у тях,или майка му да не му разрешава да се къпе повече от 1 път на седмица няма да хаби напразно водата,,,само за да се къпе...ха....че тва е ненормално така...хаби се излишно количество а после сметките....без коментар ], а пък може и да изглежда сексапилен така - пък ако имат телета да иде до телето да го оближе(като за свой човек) ето ти и прическа тип "врабчи гъз пред вентилатор" айде и после като излезе по улиците просто хората припадат защото не са виждали подобна привлекателна и чаровна външност с аромат на умрели лебеди

това беше мое!!!!!!!!!!!!!!!!!!

малее...ама сте и вие...изядохте дитето с парцалите Laughing ам чи от къде знаете ква е истинската причина да не се къпе често...може да има режим на водата у тях,или майка му да не му разрешава да се къпе повече от 1 път на седмица Laughing няма да хаби напразно водата,,,само за да се къпе...ха....че тва е ненормално така...хаби се излишно количество а после сметките....без коментар Shame on you], а пък може и да изглежда сексапилен така - пък ако имат телета да иде до телето да го оближе(като за свой човек) ето ти и прическа тип "врабчи "задни части" пред вентилатор" айде и после като излезе по улиците просто хората припадат защото не са виждали подобна привлекателна и чаровна външност с аромат на умрели лебеди

Аз също не се къпя толкова често-2 пъти в седмицата,а през останалите дни просто без да се къпя целия си измивам обичайните места - коса,ходила, срамните места и мишниците...и въпреки че не съм се къпал изцяло пак се чувствам свеж...и като добавя малко дезодорант става още по-готино А относно твоето къпане-не е задължително да се къпиш 20 мин-за 5 минути и си готов...използвай по-малко вода като не ви стигат средствата!!!Просто е удряш си една бърза сапунисана гъба,изплакваш и после ще си красив като току що изкъпано коте :P
    What goes around, comes around...

Шокирана съм, пфф баси гадното лоша хигиена създай си някви хигиенни навици и ги спазвай както си миеш зъбите всеки ден, а нали ги миеш?

хм..не мисля че е нормално тфа..
    just a kid۵

Повече от фен
    Град
    Sofia

Re: problem li e 4e ne se kupq?

Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    Цитирай Първоначално написано от Kum4ovul4o
    ne miri6a!!!
    а трябва !!!
    един мъж не мирише ли на пот и лук, не е мъж

HAhaha e tva e razbiva6to...

KAk moje da ne se kupe6?Qvno nqma6 higenni navici Moje bi i zabite da ne si mie6
    KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!

hahah,e ne ..ne problem vaub6te,4e ne se kupe6..kak moja da sig o pomisli6!haha
    lele 4ovek kak izdurja6?pff...a ako ti ne se use6ta6,6toto nqma kak da ne miri6e6,pone se kupi zaradi teq okolo teb..milite hora..
    pf..az se kupq vseki den,ne moa ina4e ,4uvstvam se kofti!

Град
    Somewhere of the middle of nothing ...
    Абе ти си луд! Нямаш никаква лична хигиена ... по един път на седмица да се къпеш е много малко ... ти сигурно и зъбите не си миеш (отврат) Абе нямам думи за някой хора ... добре че не ми се налага да общувам с тях ... иначе бих повърнала. А лятото? Тогава още повече не ми се мисли ... дори и да слагаш дезодорант ( в което се съмнявам) е много гнусно, защото миризмите се смесват и става Вземи се къпи по-често ... това е моя съвет

zdraveite,az sum mom4e,na 16 godini
    vuprosut e v tova 4e se kupq vednuj sedmi4no,nikoi dosega ne mi e pravil problem s tova,puk i mislq ne se zabelqzva. 4etox v nqkva tema 4e vie se kupite po 2-3 puti na den prosto nqma nikva razlika - ne miri6a!!!
    Найш кво направи значи
    1.Ставаш сутрин капеш се...
    2.Излизаш...
    3.Прибираш се капеш се ...
    4. Пак излизаш (ако излизаш)
    5>Преди да легнеш пак в банята...
    182- бан на профил 2т.

Guest
    само да кажа...тва че ти си мислиш че не миришеш е заблуда...извинявай...ама ти живееш със себе си 24 часа в денонощието нормално е да не усещаш миризмата...да си свикнал с нея..
    не претендирам че съм 100% чиста във всеки един момент, но смятам че това е леко прекалено..

аз са съм на 15 години и до към 13 се къпех когато се сетя - 1 - 2 пъти седмично. Но малко по-късно започнах да се къпя всеки ден и рядко през ден. Защо?
    Ами ти предполагам че имаш физкултура поне два пъти седмично. И обикновено там се потиш. Второ никога ли не тичаш я да хванеш рейса от спирката или заради нещо друго. И трето ти наистина не можеш да усетиш миризмата. За пример ти давам. Случвало ти се е като влезеш в класна стая да смърди. Нормално 30 човека по 40 са набутани там. Но след няма и 5 минути вече не усещаш нищо. Представи си какво става за 24 часа. Аз откакто започнах да се къпя почти всеки ден ми е много по-приятно. Чистичък съм и така ми е мн по-гот, отколкото да нося потта, секретите и т.н. по мен. разбери:

ВОДАТА Е НАЙ-СВЕЖОТО НЕЩО! ТЯ Е ДАР НА ПРИРОДАТА!

1 pyt sedmi4no...kato bqh malka i az se kypah 1 pyt na sedmica...no sega e vreme da zapo4ne6 po-4esti4ko...a i si na 16 ve4e....nqma zna4enie 4e ne miri6e6...
    Saska

Guest
    а то че то в 21 век кой се къпе бе приятел? Хората кви пробелми имат,той тръгнл да се притеснява че не се къпе...пфууу радвам се че не съм покрай тебе,и че в моето обкръжение няма такива хора,поне пестиш парите за водата,че както поскъпва...
    и сега като те критикуват да не си помислиш да се окъпеш!
    аз имам по добро предложение за мизерници като тебе :

zdraveite,az sum mom4e,na 16 godini
    vuprosut e v tova 4e se kupq vednuj sedmi4no,nikoi dosega ne mi e pravil problem s tova,puk i mislq ne se zabelqzva. 4etox v nqkva tema 4e vie se kupite po 2-3 puti na den prosto nqma nikva razlika - ne miri6a!!!

zabavno li ti e taka kato se ebava6 s horata posle da 4ete6 kvo sa pisali a??

Мисля, че темата отдавна се изчерпа, за това същата ще бъде заключена!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си