Здравейте...имам проблем..който незнам как да реша, незнам какво да правя.Обичам едно момче повече от година ..ходихме за извесно време след което бяхме като непознати. Излязохме на кафе..след около 3-4 месеца говорихме много(но не за нас)..а и аз мислех, че съм го забравила чуствах го чисто приятелски..помагахме си в тругни моменти. Давах му съвети да се оправи с приятелката си и не видях смисъл да се връщам в минало и да говорим за нас. Тръгнах с друго момче..той се оправи с приятелката си и въпреки това се виждахме почти всеки ден..споделяхме си всичко. Сега когато той замина в друг град, а аз съм тук..не спираме да се търсим и всичко, което изпитвах преди към него е двойно по силно..опознах го много по-добре, разбираме се за всичко. Говорихме ..и нещата са взаимни.. но той е там, а аз тук.. разтоянието не е малко и ми е много кофти. Идва си рядко..и се виждаме най-много 3 дена. . Незнам какво да правя..трудно ми е защото не винаги когато е тук успяваме да се видим..а когато не го чуя и ден се чуствам самотна. На моменти съм щастлива и тъжна.Щастлива - защото намерих най-накрая това което исках и тъжна - защото е твърде далече ..какво да правя с живота си? Да продължа напред и да го забравя..Немога....