.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: toi ne mi otgovori

Мега фен
    Хахаххаххахаххахахха, момиче...разсъждаваш доста по детски. Какво по-приятно има от това човек, към когото изпитваш чувства, да ти каже за своите или да ги покаже? Подобни игрички "Аз го харесвам, но се правя на луда, за да може той да си избие инстинкта за преследване" има само при децата и завършват зле.

ami i edna moq fr mi razkazva ne6to podobno,no te ne sa se vijdali dori i vinagi kato mu pi6ela izlizal,probvai da mu prati6 sms ili da mu se obadi6-pitai go dali e pro4el v skype,ako ne e qma stra6no,a ako e pro4el toi 6te ti kaje,probvai puk kakvoto stane
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Хахаххаххахаххахахха, момиче...разсъждаваш доста по детски. Какво по-приятно има от това човек, към когото изпитваш чувства, да ти каже за своите или да ги покаже? Подобни игрички "Аз го харесвам, но се правя на луда, за да може той да си избие инстинкта за преследване" има само при децата и завършват зле.
    mi ne znam koi razsajdava po detski.ako be6e razbrala za kakvo govorq moje6e da dava6 mnenie i da kritikuva6...
    i ne e kazano 4e ako nqkoi ti kaje 4e te haresva ti 6te se vliubi6 v nego.ako stava6e taka horata da se vliubvaha vseki den.ne se znae dali toi izpitva sa6tite 4uvstva,za da e vsi4ko rozovo v slu4aq.mn qsno 4e e mn priqtno,kogato liubovta e spodelena,no ne vinagi stava taka v jivota.
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Мега фен
    Аз не критикувам, просто казвам как стоят нещата според мен. Изобщо не съм говорила за несподелена любов, не става въпрос за това. И да е споделена, и да е несподелена, е по-добре човек да си каже това, което му е на сърцето - и в двата случая чувствата на другия не биха се променили.

Голям фен
    za6to da ne se promenqt,tva zavisi ot horata i ot situaciqta.nie ne obsajdame tva.ne sam i kazala da si mal4i.no sled 1va sre6ta mu e kazala kakvo 4uvstva kam nego.moje da se e upla6il ili prosto da mu se vijda dosta lekovato sled 1va sre6ta da ti kaje 4e te obi4a.vseki tr da si kazva kakvo mu e na sarce,no parvo tr da e 100% siguren v tova,koeto izpitva.
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Мега фен
    Това е така...не съм прочела да му е казала, че го обича, но ако е така, е тъпо наистина.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си