Аз съм на 16.Имах едно гадже(на 16),с което бяхме заедно 10 месеца(2 връзки,в един клас сме).Скъсахме преди 3 месеца и през тези 3 месеца той се държеше супер гадно с мен и това много ме нараняваше.Наскоро обаче той изглежда 'се осъзнал' и ми се извини за всичко много пъти и ми повтаря че ме обича и че иска отново да сме заедно и че ще направи всичко възможно да ми докаже че мога да му вярвам и т.н.Беше искрен (доколкото разбирам кога е искрен и кога не след цяла година с него).Има обаче друг проблем.С майка ми си споделяме всичко като приятелки(тя самата ми разказва за гаджетата си) и аз съм й казала за това момче.Сега като й казах че той съжалява и т.н. тя гледа някак скептично на това да имам още една връзка с него и като цяло не одобрява идеята.А на мен ми е кофти от това,защото искам да мога да й споделям както преди,но ако тя не одобрява гаджето ми и всеки ден слушам от нея как съм се самонаранявала тръгвайки отново с това момче,направо ще е супер-shit.Какво да правя???
П.С. не съм хукнала да ставам гадже с него,но някой ден скоро и това може да стане,все пак сме близки