.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Guest

Moderated:Той ходи с братовчедка ми, но аз го обичам ..

Здр ми сори,че ви натоварвам с моите проблеми,но има едно момче в което съм влюбена!Направо като го видя сърцето ми ще изкочи и много искам да сме заедно,но той ходи с братовчедка ми и много я обича Много ми е гадно като ги гледам заедо,но тя ми е братовчедка!Кажете какво да направя?

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Мега фен Аватара на koalka
    За сега нищо не можеш да направиш.Той я обича, а тя ти е братовчедка.И най-вероятно ще разбере, ако имаш някакви намерения към това момче и ще си развалите отношенията.

Guest
    Тя знае и го приема нормално (много пекан човек е ) и ме разбира отлично какво чувствам!той незнае!Не искам да касат толко сладка двойка са,но отвътре нещо ме обиво бавно и мъчително

Guest
    Така ще ме боли на 2 места,но няма да осещам кой знае колко липсата й Добра идея но няма да ми помогне

Guest
    Де да можех

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Тя знае и го приема нормално (много пекан човек е ) и ме разбира отлично какво чувствам!той незнае!Не искам да касат толко сладка двойка са,но отвътре нещо ме обиво бавно и мъчително
    Да ти кажа ако и братовчедка ти го обича и са близки, т.е. си имат доверие и си споделят, съмнявам се да не му е казала. Мисля, че не ти остава нищо друго освен да чакаш да се разделят (все някога ще стане ) и тогава да действаш.. за сега не се меси, а и няма какво толкова да направиш де.. щом има чувства към нея
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Еми кво да ти кажа откажи се от това момче и си намери някой друг свободен.Вярвай ми има много свестни момчета!!!
    Vladoka rulzzz

Преди време имах същия проблем,само че бях на мястото на братовчедка ти,повярвай ми и на нея не и е лесно!

Ми така е като съдя по това което е написала е близка с братовчедка си! Ти как ще се почувстваш ако твой братовчед или приятел ловка гаджето тиБ

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Да ти кажа ако и братовчедка ти го обича и са близки, т.е. си имат доверие и си споделят, съмнявам се да не му е казала. Мисля, че не ти остава нищо друго освен да чакаш да се разделят (все някога ще стане ) и тогава да действаш.. за сега не се меси, а и няма какво толкова да направиш де.. щом има чувства към нея

ДА ДА ... ДА ЧАКА ДОКАТО СМЪРТТА ГИ РАЗДЕЛИ
    Ми като го иска, ще чака. Естествено, че по-добрият вариант е да кажа "забравяй го и давай с някой друг", ама нали знам, че всички почват със сълзливите истории от рода на "няма друг като него, мислите, че не съм опитвала ли, не мога", ала-бала

И btw, пише се Обиждам
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен
    spored men ako se zamisli6 malko v kakva situaciq si moje da si otg na vaprosa dali naistian si vliubena v tova mom4e ili ne e prosto privli4ane.4esto se slu4va da sme privle4eni ot nqkoi i sarceto ni da trepva,no tova ne zna4i 4e sme vliubeni i 4e go obi4ame.a i 6tom e s bratov4edka ti ne msilq 4e tr da im razvalq6 vzaimootno6eniqta.
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Голям фен
    Otkaji se
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Guest
    Ми не мисля,че е само привличане защото те са годжето от близо годино,а аз имам чувства към него малко преди това.А че не искам да им разварям отношенията е ясно.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами щом той има чувства към братовчедка ти, няма какво да направиш освен да изчакаш да скъсат и едва тогава да предприемеш нещо

e ti ne moje6ni6to da napravi6,toi znae 4e go haresva6,bratov4edka ti su6to znae 4e haresva6 gadjeto i,no ne sa se razdelili qvno se obi4at,po-dobre go zabravi
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си