- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Защо всички си мислят така?
ami iskam da vi popitam,za6to vsi4ki mi kazvat 4e sum sramejliva kato az ne mislq taka,kajete spored vas kakvo pravq ta da si mislqt taka
Modretated by koalka
т.7 от Правилника!
тичай гола по улиците![]()
ако тва не ги убеди, не знам кое![]()
Еми може би ти казват че си срамежлива, защото не говориш много в компания, не сваляш момчета и секви такива. Но щом ти мислиш че не си срамежлива и нямаш такива проблеми кво ти пука какво си мислят другите!!!
Съгласна съм.Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
i az,prosto zapo4ni da govori6 pove4e,no za mom4etata ne e zaduljitelnoПървоначално написано от koalka
![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Абе кви простотии дрънкаш еми като си срамежлива спри да се срамуваш хахаха кво ни занимаваш!!!
Vladoka rulzzz
И аз съм на това мнение. Опитай се да се отпуснеш и да говориш повече.Първоначално написано от sexy_momi4e
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
За 1 път да съм съгласен с тебе, тва тря да се отбележи някъдеПървоначално написано от ХодещСъвет
![]()
По темата: Тря да не се държиш дистанцирано. Общувай повече, забавлявай се в компанията, така те ще видят, че можеш да бъдеш момичето, което казваш че си.
хмм ...кво ти пука кой кво казва ....просто бъди себе си ...и не виждам кво лошо има в тва да си срамежлива !?...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
И аз тва викам. Като си срамежлива кво, некви проблеми ли имаш.. или другите имат проблем за това, че си мислят, че си срамежлива?!?!?!Първоначално написано от IdiOtKa
:respect:Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Първоначално написано от cherinka
2 т. от правилника. Бан на профил