- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мъж Лъв и Жена зодия Телец
Въобще това съз зодийте е тъпо нещо.
Аз съм Лъв, но:
Не обичам да комадвам и да съм център на внимание. Винаги от трима или двама приятели аз съм третия или втория.
Подреден съм.
Не съм екстравагантен, обичам конвенционалните неща.
Не си налагам мнението на хората, нито пък изслушвам тяхното.
Лъв съм, ама повечето Лъвове дето познавам са тъпи. Много мислят и са прекалено чувствителни, малко практичност, пресметливост и безчувственост винаги са от полза. Затова си допадаме с жената Телец - тази мацка е толкова практична, почти никога не влиза в конфликти, не е някаква тъпачка да се прави на много отворена и да иска всички да й се кланят, предпочита да е в сянка.
омг...манете ги тия зодии, шото само се вкарвате в някви филми! Ако се харесвате, се взимате, и тва е! А не да седнете да умувате и да пуснете корени в размисли дали Луната е в осмия си дом и денят е подходящ за връзка между не знам си кои зодии!
Ами такива мисли неможе, а трябва ли да мисля за световен мир. Не, нали?
Абе, момче, искаш съвет - даваме ти купища съвети! Като не ти изнася и си решил да се заяждаш за всяко нещо, недей да пишеш и тва е!
Не ме интересува.
Радвам се.
Офф нямам думи. Няма значение зодията.Важно е какъв човек е, дали я харесваш, разбирате ли се...а не зодиите. Не мислч,че е мн умно да гледаш зодиите. Аз съм съм Стрелец, ама на кой му пука? Ми то важно е човека не зодията. Ще е тъпо ако харесваш момичето само щото е еди си каква зодия!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
![]()
?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????????? ти зодиите ли гледаш бре мен>?
Ококорих се от простотия.
Иди изпий едно кафе и си гледай на него.
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Аз не гледам зодиите, но не мога да пренебрегна класа.
Пълен игнор.