- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Интересно ми е????
Защо винаги жените искате някое момче да ви доказва любовта си с месеци години и ако ви я е оказвал винаги и е било както искате ще му пуснете еми немислите ли че след 8-9-10 че и повече месеци заедно някое момче няма да иска да го направите??????
Еми както има такива, дето чак на 10тия месец пускат, има и такива, дето пускат на 13тия ден и са обичат дълго...
Момиче, което търси сериозност в дадено момче.. нормално е да му пусне по-късно или нещо от сорта... ии абе. оф.
аз познавам момиче което адски обича приятеля си и не е правила секс с него,пак вече ходят 3 год.ако обичаш някого и той те обича сексът не е от голямо значение...
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
Иеее е че то и тва не е особено хубаво,защото секса може да не е основна част от връзката,ноо все пак не е и маловажен (според мен)..Първоначално написано от katttto3
Естествено е,когато двама човека се обичат,да има и сексуално привличане м/у тях.
Обаче мисля,че това дали даденото момиче ще пусне на гаджето си на 10-я ден или на 10-я месец си зависи изцяло от нея, от отношението,което има към връзката и към момчето,т.е ако му няма доверие ала бала и т.н може би за това иска да изчака..но все пак момчето трябва да е стабилно и да докаже,че обича момичето не само за 1 вечер секс.И тогава вече работите ще станат![]()
f@nt@zi@
Ми не е така. Верно, сексът е много важен в една връзка, ама ако ще го правя само заради него и заради тва, той да не ме остави - не, благодаря. Сексът се прави, за да допълва връзката, за да доставя удоволствие и на двамата.Първоначално написано от the_marshal
Минавало ли ти е през ума, че момичето не е готово за секс?
lubovta e po-vajna ot sexa no idva moment kogato ne6to lipsva i....vlubenite se ozovavat v legnalo polojenie![]()
Напълно съгласна.Първоначално написано от katttto3
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Обаче и двете грешите. Когато става въпрос за любов, тя не може да бъде платоническа. Ако не желаеш партньора, го обичаш приятелски.Първоначално написано от nasty_f
Ако наистина обичаш някой, ще искаш да го правиш с него и след 3 години примерно!Въпрос на чувства е.Ако момичето иска сериозна връзка и иска да е сигурна, че момчето няма да я заареже веднага след като му пусне, най-вероятно ще изчака известно време, но 10 месеца, ако не е девствена, едва ли....
мм не е то4но така.. не е нужно да се разбере дали някой те оби4а след 10 месеца без секс .. то и аз мога да 4акам.. ,според мен се разбират веднага 4увствата на отсрещната страна. а ако оби4аш можеш и да 4акаш.
а това до колкото до показването на 4увствата всеки ден .. МИ МАМ*КА МУ НАЛИ ТОВА Е ЛЮБОВТА. не стига 4е ежедневието е толкова тъпо и ш*бано .. единствената ти радост е да си показмае 4увствата и да ни е приятно заедно, да ни е по "розово". това му е хубавото на връзската...естествено 4е всеки ден трябва да се доказваме оби4та си..