.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56
    Guest

Как днешната младеж си предлагат да станат гаджета?

Чудил съм се... че всеки предлага по различен начин на своята половинка. Би ми било интересно да споделите вашите предложения към противоположната половинка. Надявам се да се забавлявате.

Еми как наистина за всеки е различно.Аз напримерно питам искаш ли да ходиш с мен.До сега не са ми отказвали по този начин на предлагане действа.
    Vladoka rulzzz

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    какво предлагане боже.."скъпа ще ми станеш ли гадже?!"...тва за 13-14..15..о.к..ама на горе е малко..странно?!?!
    от 16 нагоре се смята 4е сме малко по-пораснали и помъдрели(хах и аз не знам каква е връзката ) и не е необходимо с такива изречения да стават нещата.1вата целувка,срещите зачестяват а с тях и целувките,обажданията ,хората се сближават и така става работата.поне така аз си мисля,може и да бъркам.
    2 т. от правилника. Бан на профил

Точно така е не се бъркаш аз съм на 16 и за мене е така

А вече предлагането е формалност!!!
    Vladoka rulzzz

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от the_marshal
    Еми как наистина за всеки е различно.Аз напримерно питам искаш ли да ходиш с мен.До сега не са ми отказвали по този начин на предлагане действа.
    И си на 16

Осъзнай се, дете.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Цитирай Първоначално написано от the_marshal
    И си на 16

Осъзнай се, дете.
    Еми ти си сляпа ако не видиш отдолу съм писал др ама ти си тъпа аре чети ма!!!
    Vladoka rulzzz

Мега фен
    1. Не смей да ми казваш "ма".
    2. Не ме наричай "тъпа".

Голям фен
    Лично при мен няма такива "Искаш ли да ми станеш гадже?" или да ме заведе някъде и да ме пита.Обикновено става,когато съм леко пийнала някой петък или събота в дискотеката и започвам да се целувам с някое момче.На следващия ден се виждаме,излизаме,целуваме си се и то си е ясно.
    Това "Искаш ли да ми станеш гадже?" май май е за децката градина,а? \/
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Мега фен
    Тъкмо си бях изградила добро мнение за теб...

Иначе съм на 21 години...мила не претендирам да бъда, но определено съм интелигентен човек.

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Аз мисля, е това е тъпичко, но не знам всеки си има мнение. Със сегашния ми приятел не сме си "предлагали", нито той на мен нито аз на него просто всичко стана от самосебе си
    >>> House Music <<<

Мега фен
    Нито претендирам да съм тийн, нито дете в мен да не е живо :P

Град
    Somewhere... ;)
    Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет
    Цитирай Първоначално написано от Insatiable
    Аз мисля, е това е тъпичко, но не знам всеки си има мнение. Със сегашния ми приятел не сме си "предлагали", нито той на мен нито аз на него просто всичко стана от самосебе си
    Как точно стана ??? Доиде в вас и без да каже дума на кревата те опъна... Хмм все някои е казал нещо от рода на АРЕ ДА ТРЪГНЕМЕ...
    Хаха
    Ми не, не стана така ... канеше ме няколко пъти да излизаме насам натам, но не е казвал "айде да тръгнем" бляк
    >>> House Music <<<

Мега фен
    Моя пък аз го накарах да се видим в деня, в който тръгнахме. И после...чат, чат...

Супер фен
    ами тъй като смятам 4е на си4ки им е ясно за ко стаа въпрос не виждам ни6то срамно за това просто една покана на кафе с постепенно постигане на интимна близост върши работа

предлагане?.....няма да се бракуваме я....хахаха...сигурно слънцето прави нещо по въпроса и то се получава....винаги е виновно слънцето при мен!хахахахах и кока колата....
    {}{}{} Zaspal_Misir {}{}{}

Град
    Somewhere... ;)
    Кока колата най вече!
    >>> House Music <<<

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    ами тъй като смятам 4е на си4ки им е ясно за ко стаа въпрос не виждам ни6то срамно за това просто една покана на кафе с постепенно постигане на интимна близост върши работа
    Много сте ми смешни с тези кафета. Трудно ли е да признаете, че искате да ВИДИТЕ човека, че вместо това се криете зад: "Ходи ми се на кафе...хайде да ходим на кафе"...и кибичите по тези кафета постоянно.

Никога не са ми предлагали , нито аз на някой
    Ако харесвам някои бих го тселунала например :P
    До сега не са ми отказвали целувката

С мене си , но запомни
    утре ти ме забрави !

Време е да си признаеш ,
    колко силно ме желаеш.

do sega nikoga ne sum predlagal s dumi, vinagi si stava spomnatanno, prosto se celuvame i tva e.
    su6tnost predlojih na sega6nata mi priqtelka no ne da trugneme, a i predlojih brak, no tva mai ne se broi

Повече от фен
    Град
    i kvo kato mi e nepodhodq6t razmera na avatara :D
    Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет
    Цитирай Първоначално написано от Insatiable
    Как точно стана ??? Доиде в вас и без да каже дума на кревата те опъна... Хмм все някои е казал нещо от рода на АРЕ ДА ТРЪГНЕМЕ...
    И за къде ще ТРЪГВАТЕ? Ауу съсипахте ме от смях с тая тема. Това с предлагането го правехме 5 клас като ни беше срам да направим нещо друго и питаме "искаш ли да ми станеш гадже..?" Сега нещата си стават от самосебе си..погледи, жестове, целувки и т.н
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Град
    ..във един измислен свят..
    Подкрепям напълно Айс Куийн . Същото исках да напиша,ама поста и изчерпва всичко

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    Много сте ми смешни с тези кафета. Трудно ли е да признаете, че искате да ВИДИТЕ човека, че вместо това се криете зад: "Ходи ми се на кафе...хайде да ходим на кафе"...и кибичите по тези кафета постоянно.
    za6to tr da opredelq6 kakvi sa horata.vseki si ima mnenie.ako ti si na 21 i ima6 po-razli4no mislene,ne vijdam za6to tr da go sravnqva6 s mnenieto na drugite.tova,koeto na teb ti se vijda sme6no,za tqh moje da ne e.
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Мега фен
    Ако не говоря на другите хора, как ще бъда "социално животно", както е казал един велик философ?

Кво ше каЕш!?
    Light The Universe

ami 1-na4in e da i predloji6(koeto e tupo i staro)
    2-sus celuvka(no strastna koqto da izrazqva 4uvstvata ti)
    3-kato i kaje6 kakvo 4uvstva6 i ako tq ti otvurne trugvate.
    pone samo tezi na4ini znam
    the love is cry
    the love is die

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си