iam nqkoi mom4eta deto ne zna4i za tqx celuvkata i az s1m popadala na takiva oba4e te sa o6te s detsko mislene i vikat sega 6te q pitam "Iska6 li da stanem gadjeta" kato 4e li sa v detskata gradina
suglasna sum 4e "iska6 li da stanem gadjeta" e malko tupo.... No stavat oburkvaniq Primerno na men mi se e slu4valo nqkoi da mi lepne etiketa 4e sum mu gadje i posle zemi obqsnqvai 4e nqma6 sestra ( kakto e lafa) Tva e o6te po - tupo....Moje bi horata ofisialno sa gadjeta kogato se durjat rtaka pred "ob6testvoto".......A nai- mrazq, kogato izlqza s nqkoi 2 puti i vs zapo4vat "ama vie hodite li?"i sega kvo da otgovori6 kato i ti ne znae6 i kvo 6e stava.....No moqt suvet" naslajdavaite se na flirta , za6toto toi e po- sladuk ot suhata "vruzka"
какво предлагане боже.."скъпа ще ми станеш ли гадже?!"...тва за 13-14..15..о.к..ама на горе е малко..странно?!?!
от 16 нагоре се смята 4е сме малко по-пораснали и помъдрели(хах и аз не знам каква е връзката ) и не е необходимо с такива изречения да стават нещата.1вата целувка,срещите зачестяват а с тях и целувките,обажданията ,хората се сближават и така става работата.поне така аз си мисля,може и да бъркам.
Каня я на луксозен ресторант и там вече и казвам великите слова: "Искаш ли да ми станеш гадже" \/
Какъв е проблемът с предлагането на 20 години не мога да схвана още Аз го правя и действа безотказно
ti sigurno ve4e si treniral 6toto mn 4esto go prai6...nali...xxxx...
при нАС става бързо тъпо необмислено... "искам да ходя с теб...много тр оби4ам...дрън дрън вси4ки сме идиот4ета и от нищо не разбираме" вси4ки се връзваме сами на своите си тъпотии