- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- pyrvi pyt
iskam da vi spodelq 4e nie s moq priqtel iskame da pravim liubov no i na dvamata 6te ni e za pyrvi pyt nego mnogo go e strah da ne se izloji ne znam ve4e kak da go uspokoq 4e nqma da se izloji ako mojete da mi pomognete 6te se radvam
Обясни му, че НЯМА КАК да се изложи, тъй като и на теб ти е за първи път, ти също нямаш опит, тъй че и да се изложи, няма как да разбереш. Плюс това, щом ще ви е за първи път, няма да е зле да почете малко инфо по въпроса с отварянето. Сигурна съм, че ще те предразположи... ако не стане от първия път, ще стане от втория, не се пришпорвайте един друг, когато, тогава.
П.С. Използвайте презерватив!
Споко, от гледна точка на секса, който правим днес приятеля ми се поизложи, ама тогава не мислех така. Просто исках да свършва там, че ме боли и да се гушкаме най-накрая правили секс. с времето ще ви е по-хубаво и на двамата. за това му кажи, че ако първият път не е на ниво-голяма работа, нали ще правите секс още стотици пъти и всеки ще бъде все по-добър!
Всичко става с опит и постоянство!
\/
Първия път винаги се излагаш![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
тфа зву4и адски страхожито,4е се излага6 задулйително..не е сужсем така..смисул не е някво бест,ма зажиси от дежстжения-ната..Първоначално написано от jony
Тук става въпрос, ако и двамата са девствени.Първоначално написано от Sky_WHy_I_cant_FLy
П.С. Като не можеш да пишеш на фонетика не се и опитвай.
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Лелее, вземи оправи тоя правопис!Първоначално написано от Sky_WHy_I_cant_FLy
А по темата: Спокойно, просто поговори с него и му кажи, че е съвсем нормално първия път да не се справи блестящо, но след време и повечко практика всичко ще се оправи. Все пак никой не се е родил научен![]()
Обясни му, че тъй като и ти си девствена няма как да разбереш дали се е изложил. Кажи му, че и ти се страхуваш и това е нещо напълно естествено. Няма от какво да се притеснява. Важното е, че ще сте заедно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
А бе кот стани![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
От цялата тая работа най-важното е да не се шашка(те)! Нали се обичате-ми тогава нищо друго не е от значение,и да си изложи,и да не се изложи,ти няма да го зарежеш заради това,нали? А и всичко е от психическата нагласа,ти му вдъхвай сигурност,ако толкова се страхува,макар че и на теб ще ти е за 1ви път. И не забравяйте,че най-важният секс-орган-това е мозъка !
izpraska li te ve4e lucifer4o be electraПървоначално написано от Elektra_x
ИдЕот ...Първоначално написано от _)_
агент-провокаторПървоначално написано от _)_
![]()
ко ги слушашПървоначално написано от Elektra_x
![]()