.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    prosto`Nz
    Guest

Как да разбера дали едно момиче е влюбено

Дайте идеи как да разбера дали едно момиче е влюбено Разбира се без да я питам директно. Имам чувството че момичето с което най-много се разбирам е влюбено в мене .......

Град
    Пловдив
    ем по начина по който се държи с теб...ако е станала по мила,има повече закачки а/у

Еми, ако изпитва притеснение, а притеснението при всеки се отразява по-различен начин.
    Аз например твърде много приказвам.. По-принцип си говоря много, но тогава ставам непоносима

Друго не знам какво бих могла да ти кажа, защото ти сма би трябвало да го предчувстваш То се усеща самото привличане ...

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Град
    Sofiq
    Mi zna4i nai dobre se razbira,po tova koeto pravi,po postapkite,deistviqta,dumite koito kazva,abe s dve dumi li4i si mnogo kogato edno momi4e e vlubeno v edno mom4e.Darjanieto i kam nego e mnogo po razli4no sprqmo drugite mom4eta.

Град
    Sofiq
    Mi zna4i nai dobre se razbira,po tova koeto pravi,po postapkite,deistviqta,dumite koito kazva,abe s dve dumi li4i si mnogo kogato edno momi4e e vlubeno v edno mom4e.Darjanieto i kam nego e mnogo po razli4no sprqmo drugite mom4eta.

prosto`Nz
    Guest
    Еми като излизаме тя се държи с мене мило... базика ме се.....но за претиснение не знам.... не си личи
    Гушкаме се .. целуваме се по бузките...... и се такива работи.. просто съм много убъркан.... не искам приятелството ни да се развали с любов

Град
    Sofiq

Prosto`nz
    Guest
    А и в Skype си пишеме постоянно когато и двамета сме online. С ня мога да говоря на почти всякакви теми.. Като почна от коли, жени, пари и стигна до Секс, лъжи, мода, момчета......

Голям фен
    Град
    Варна
    Да разбереш момичетата...Такова животно няма

Ами според мен е по-добре да си останете фр ако не изпитваш нещо към нея няма смисъл да си разваляте приятелството с любов.Ако си влюбен вече е друго

Guest

Prosto`nz

и аз не знам какво чувствам....... подяволите много съм обърканннн

имам доста приятели, с които сме толкова близки гушкаме се, цункаме се споделям им всичко... и все пак не забравяй рекламата на спрайт... винаги е така "най- добрия приятел те желае.."

напии я , напуши я и гледай преди да се издрайфа да си каже мъката

Гост: Мога ли да имитирам секс и така да сваля калорий? Малко скучно ама....
    alexxgold: Калорий? Този да не е някой като Кирил и Методий?

Град
    Malko putevo
    emi moeto kote razbra, 4e sym vlubena v nego po pogleda mi........ ama ti moje6 da probva6 da q napie6 i pak 6te ti kaje
    Обичай живота,макар и суров,
    с цел да изпиташ красива любов.

Мега фен Аватара на koalka
    Начина, по който гледа, говори и нещата, които ти казва.В един момент имаш нуждата сам да го признаеш, да кажеш на човека до теб "обичам те".

Po pogleda i,po durjanieto,po na4ina po koito ti govori,po princip mnogo lesno se razbira pri momi4etata
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Тове е един цитат. Тези мисли не са мой:

"Насочи вниманието й къв външността ти, към дрехите ти и дискретно я попитай какво мисли за теб и за стила ти на обличане. Ако и тя има чувства към теб ще ги изрази чрез комплимент, а от начина по който го направи ще разбереш дали е искрена.

Води така разговора, че момичето да може да изкаже мислите и чувствата си. Ако тя проявява интерес да говори с теб и търси компанията ти значи има желание да излиза с теб и иска сериозна връзка. "

Guest
    Еми в последно време като се сабираме тя постоянно иска да общува с мене.. иска да е близко да мене (поне така ми се струва) но съм толкова объркан че не знам кой ден е неска.......

Град
    На дЪнОтО На оКеАнА.. :)
    Цитирай Първоначално написано от divo_kotence
    ем по начина по който се държи с теб...ако е станала по мила,има повече закачки а/у
    Да по начина по който се държи с теб, винаги е по-различед от другите

Когато идва любовта, сърцето ти се пълни, а мозъка изпразва. Но когато замине си тя, сърцето те боли, а мозъка трепти...

544

няма начин да разбереш .. момичетата са алогични същества които мислят едно .. правят друго и съвсем различно говорят .. така никога неможе да си сигурен за нещо що се отнася до момиче

Супер фен
    Май единствения начин е да я питаш...

Голям фен
    ako si obarkan i ne znae6 kakvo izpitva6,prodaljavaite da si izlizate i da si se zaka4ate,dokato ne izqsni6 svoite 4uvstva.i sa6tevremenno nabliudavai povedenieto i kam teb.
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Отговорът е много прост-НЕ МОЖЕШ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове