Цитирай Първоначално написано от WindWaker
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от WindWaker
tq mi puska6e do kraq na 7-q mesec, pyk to i posle ve4e malko ne se polu4ava raltata. i spored mene si e napulno prav ... dai tam do 7-q pa posle potrai malko 2-3 meseca i pak ;]
tva,4e priqtelqt ti e sukat i 'ne se polu4ava raLtata',ne zna4i,4e prncipno ne stava.Dumata 'medicina' e namesena,za da razbere6 ti,priqtelqt ti i vsi4ki drugi neosvedomeni,4e spored lekarite nqma nikakuv risk za zdraveto na maikata i bebeto da se pravi sex po4ti do rajdaneto!
ooo drugiq umnik. ai vzemi otvori tulkovniq re4nik i pro4eti kvo zna4i medicina. v slu4aq be dale4 po-podhodq6to da se izpolzva "organizma", "fizikata" ili ne6to ot sorta otkolkoto medicina! tva 4e moq poznat e re6il da ne se napravi na tupo malko zagorqlo lape kato teb naprimer i si e iz4akal kat 4ovek i ne e natiskal jena si za seks ne zna4i 4e ostanalite trqq pravqt kato nego. kat iska6 hodi ti pravi seks s priqtelkata si sekundi predi da rodi i sekundi sled tva.
Purvo - jena sum.i kato takava,moga da ti kaja,4e jenata iska sex neprekusnato(osven ako nqma nqkakva fizi4eska ili psihi4eska pre4ka-preumora,stres i t.n.).Ako priqtelkata mu e iskala -za6to ne?
A ti,vmesto da me suvetva6 da izpolzvam tulkoven re4nik,napuni si mozuka,kolkoto i da ti e trudno i vnikni v smisula - izpolzvan e terminut 'medicina',za da se dokaje,4e spored kompetentni hora,u4ili 8 godini,za da praktikuvat profesiqta si,sex MOJE da se pravi do kraq na bremennostta,bez tova da predstavlqza zaplaha za maikata i beb4eto.